EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
59
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
29
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord schulden.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord SCHULDEN

Geplaatst op: woensdag 10 oktober 2018

StudieSCHULDEN dubbel zo hoog als aangenomen

StudieSCHULDEN in Nederland zijn enorm opgelopen. De totale SCHULDENberg van studenten in Nederland bedraagt geen 11,2 miljard euro zoals verschillende media lieten weten, maar meer dan 20 miljard. Aldus Advalvas, het onafhankelijk platform van de Vrije Universiteit Amsterdam. Hier is de real time ‘studieschuldmeter’ trouwens te volgen. Het verschil in berekening zit hem in of je alleen de oud-studenten met SCHULDEN telt, of ook – logischer en meer realistisch – de huidige studenten met lopende leningen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 9 oktober 2018

De eurocrisis: Italië besmet de Europese Unie

Het is weer een actueel item, de SCHULDENberg van de Europese EU-landen. De eurocrisis laait weer op. Momenteel zijn alle ogen gericht op Italië waar de nieuwe regering van de Italiaanse regeringspartijen, Matteo Salvini van de Lega en Luigi di Maio van de protestpartij Vijfsterrenbeweging ingevolge hun verkiezingsbeloftes hadden beloofd geld te willen pompen in de verarmde samenleving. Hun begrotingsplannen vielen niet goed bij de beleggers waardoor de andere Europese leiders en de Europese Commissie fel reageerden tegen het ingediende begrotingsvoorstel.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 27 september 2018

Grieken mogen weer onbeperkt geld afhalen

De Grieken kunnen binnenkort weer onbeperkt geld afhalen bij de banken. De beperkingen die werden ingevoerd in 2015, tijdens de Griekse SCHULDENcrisis, zullen volgende week worden opgeheven. Dat kondigt minister van Financiën Euclide Tsakalotos aan.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 3 september 2018

Belg voor het eerst in tien jaar iets minder rijk: SCHULDEN met 12 miljard euro gestegen

Het nettovermogen van een doorsnee gezin in België is voor het eerst in tien jaar gedaald. In het eerste kwartaal van 2018 klokte het gemiddeld nettovermogen van een Belgisch gezin nog af op zo’n 215.000 euro: minder dan in 2017 en 2016. Dat blijkt uit een studie van ING op basis van cijfers van de Nationale Bank. Volgens de bank sparen we minder, terwijl onze SCHULDEN opvallend snel zijn gestegen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 27 augustus 2018

Héél veel hoger

Ik vertelde u in mijn vorige artikel al dat de SCHULDEN op de balans van de Federal Reserve voor slechts 7% worden gedekt door haar goudreserves. Zodra angst voor stijgende inflatie toeneemt en/of het vertrouwen in de dollar afneemt, kan dat in snel tempo stijgen naar boven 50% en zelfs naar 100%.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs