EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord schulden.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord SCHULDEN

Geplaatst op: zaterdag 23 februari 2019

Voortekens van groeivertraging in de VS?

Op het eerste zicht lijkt er niks aan de hand met de Amerikaanse economie. De beursindexen gaan opnieuw in stijgende lijn, na een behoorlijke dip einde 2018. De rente blijft relatief laag. De SCHULDENberg (22 duizend miljard dollar and counting) kan eveneens verder blijven aangroeien… Maar wat zien we daar onder de oppervlakte? Het grootste bankroet ooit naar aantal winkels gemeten in de States. Laat de consument het plots afweten? En hoe zit het met de investeringen? Amazon schrapt onverwacht de plannen voor een nieuw hoofdkantoor in New York. Minor setbacks, kleine tegenvallertjes in een alom bruisende economie. Of is er meer aan de hand?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 22 februari 2019

VS laten geen eenduidige cijfers zien

Gaat het nou beter of gaat het minder in de VS? Macro-econoom Kees de Kort gaat voor de min hoewel de cijfers niet eenduidig zijn: de huizenbouwers zijn positiever, maar het aantal verkochte huizen is fors gedaald. Met name starters doen niet mee. Dat komt doordat Amerikanen veel SCHULDEN hebben en de huizenprijzen opgelopen zijn.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 22 februari 2019

Deze tsunami van 3,3 biljoen nadert de financiële markten

De komende jaren zullen er enorm veel uitstaande bedrijfsleningen aflopen in de Verenigde Staten. Volgens fondsbeheerder Will Nasgovits zal dat de nodige turmoil veroorzaken op de aandelenmarkten. Wel geeft hij aan dat het geen volgende financiële crisis zal veroorzaken.

Nasgovits is CEO van Heartland Advisors en beheert ongeveer 1,3 miljard dollar. Hij stelde over het enorme aantal aflopende SCHULDEN:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 21 februari 2019

Bezorgd om de hoge staatsschuld? Niet nodig, zeggen economen…

Een groot aantal landen – waaronder België – torst bijzonder hoge SCHULDEN. Die financiële last weegt op de economie en beperkt de bewegingsruimte van de overheden. Toch is een aantal economen van mening dat hoge staatsSCHULDEN in wezen geen fundamenteel probleem meer vormen.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 19 februari 2019

Schuld Amerikaanse huishoudens stijgt naar nieuw record

De totale schuld van Amerikaanse huishoudens groeit alsmaar door. In het vierde kwartaal van 2018 was de totale schuld nog nooit zo hoog, namelijk 13,55 biljoen dollar. Dat blijkt uit data van van de Federal Reserve Bank van New York.

De totale schuld is al een tijd hoger dan het hoogte punt in de financiële crisis. Vooral het aantal niet-hypotheekSCHULDEN groeit stevig. Deze bedragen momenteel 4,01 biljoen dollar en krijgen daarmee een steeds groter aandeel.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs