EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord schulden.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord SCHULDEN

Geplaatst op: zondag 25 november 2018

Tips om zo snel mogelijk van je SCHULDEN af te komen

Het is zo ver. Oei! Je zit in de SCHULDEN. Probleem? Jawel, meestal wel. Wat te doen? Gà je er sowieso iets aan doen? Besef je de ernst? Hoe erg is je financiële toestand? Weet je zelf hoe het zo ver heeft kunnen komen? Ben jij alleen bij deze SCHULDEN betrokken? We bedoelen: heb je buiten voor jezelf nog voor anderen te zorgen, zoals je partner, of kinderen? Mag je hen hierbij betrekken? Moet je dat misschien zelfs doen? Kàn je het wel, is er voldoende eerlijkheid en communicatie tussen jullie? Het ‘makkelijkst’ SCHULDEN hebben, is wanneer je alleen bent, single. En dus ook alleen verantwoordelijkheid hebt voor en over jezelf in deze. Heb je jezelf en jezelf alléén in de problemen gewerkt, dan moet jij op de blaren zitten. De gevolgen dragen. Dat is hard. Maar zoals het spreekwoord zegt: eigen schuld dikke bult! De hamvraag is: wat ga je eraan doen? Maar eerst is er een aantal antwoorden dat je voor jezelf zult moeten formuleren.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 21 november 2018

SCHULDENprobleem begint steeds groter te worden voor groeilanden

De stijgende rente in de VS en de duurdere dollar beginnen de groeilanden steeds meer parten te spelen. Dat is niet verwonderlijk, want een groot deel van de SCHULDEN hebben zij gefinancierd in dollars. Tevens wordt er veel geld losgepeuterd bij Amerikaanse beleggers. En als de rente in de VS stijgt, willen deze beleggers uiteraard een hogere rentevergoeding zien.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 6 november 2018

Hoeveel geld moet u hebben om tot de 1% te behoren?

Om op het gebied van financiële slagkracht tot het hoogste percentiel van de wereldbevolking te kunnen worden gerekend, moet een individu over een kapitaal van minstens 871.320 dollar beschikken. Dat blijkt uit een rapport van het Crédit Suisse Research Institute. In dit hoogste percentiel van de wereldbevolking hebben de Verenigde Staten met meer dan 19 miljoen inwoners de sterkste vertegenwoordiging.

Met 4,2 miljoen burgers staat China echter op een duidelijke tweede plaats. Bij de inschatting van de rijkdom ging Crédit Suisse uit van de berekening van de nettowaarde van de financiële en andere activa - waarvan de SCHULDEN werden afgetrokken - van de gezinnen.

[...]

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: zondag 4 november 2018

‘Point of no Return’ is reeds lang gepasseerd

Onzekerheid en waarschuwingen omtrent de huidige ontwikkelingen blijven aan de orde van de dag maar dat impliceert niet dat nu al voor de uitgang gekozen wordt. Een uiting als ‘irrational exuberance’ (uitspraak van ‘good old’ Fed president Alan Greenspan in 1997) leidde evenmin direct tot een vertwijfeling. Sterker, de dotcom implosie volgde pas drie jaar nadien. Intussen verkeren we in een tijdsbestek van ongeëvenaard hoge SCHULDEN en diverse (geopolitieke) spanningen – verzwakte positie van Mrs. Europa, Angela Merkel, internationale handel, emerging markets, Brexit, Italië en niet te vergeten Trump.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 2 november 2018

Nederland wil grotere rol voor Europees noodfonds ESM

"Landen hebben de verantwoordelijkheid om zich te houden aan de Europese afspraken over begrotingstekorten en staatsSCHULDEN. Maar als het toch fout gaat, is het belangrijk om de crisis zo goed mogelijk op te vangen. Snel en adequaat handelen zal de impact beperken", zegt minister Wopke Hoekstra van Financiën.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs