EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
59
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
29
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
23
kliks
Bron: Express.live
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord schulden.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord SCHULDEN

Geplaatst op: donderdag 12 april 2018

Amerikaanse SCHULDEN groeien 36 maal sneller dan de economie

In 2028 zal de Amerikaanse schuldgraad 29.000 miljard dollar bedragen, het equivalent van 96% van het bruto binnenlands product (bbp) van het land. Nooit eerder sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog zal Amerika meer SCHULDEN hebben, aldus berekeningen van het Congressional Budget Office (CBO), een onafhankelijk federaal orgaan bestaande uit zowel Republikeinen als Democraten.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 11 april 2018

Nederlanders hebben grootste huishoudSCHULDEN ter wereld

Een prachtig artikel van FTM.nl | Nederlandse gezinnen hebben een van de grootste huishoudSCHULDEN ter wereld: 767 miljard euro. Dat is meer dan het BBP en bijna drie keer ons netto besteedbaar inkomen. Die post bestaat echter voornamelijk uit hypotheekschuld (672 miljard). Waar in de Verenigde Staten autokredieten en creditcardSCHULDEN de pan uit rijzen, lijkt het in Nederland mee te vallen met de consumptieve schuld. Uit een internationale enquête van ING blijkt dat Nederlanders vergeleken met andere Europese landen relatief lage persoonlijke leningen, roodstand of creditcardschuld hebben.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 4 april 2018

Amerikaanse economie wordt (opnieuw) geteisterd door gigantische SCHULDENbalans

Als we de macrocijfers mogen geloven, dan ziet het economische plaatje er nog steeds geweldig uit. De groei van de wereldeconomie kwam in het eerste kwartaal wel wat lager uit dan verwacht, maar volgens de kenners weinig reden om ons zorgen over te maken. Als we echter wat dieper graven, dan ziet het plaatje er een stuk beroerder uit. We mogen zelfs spreken van een alarmerende situatie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 25 maart 2018

Dit doe je als je schuld echt een probleem is geworden

De ene schuld is de andere niet. Zo kan een onbetaalde rekening al snel tot extra SCHULDEN leiden, terwijl de regels voor het aflossen van een studieschuld vrij soepel zijn. Wanneer wordt je schuld problematisch?

De ene schuld is de andere niet. Zo kan een onbetaalde rekening al snel tot extra SCHULDEN leiden, terwijl de regels voor het aflossen van een studieschuld vrij soepel zijn. Wanneer wordt je schuld problematisch?

Kredietbeoordelaar Moody's heeft onlangs opnieuw gewaarschuwd voor de relatief hoge SCHULDEN van Nederlandse huishoudens. Het bureau laat weten dat de vele uitstaande hypotheken en andere leningen tot betalingsproblemen kunnen leiden als de nu nog lage rente weer stijgt.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 14 maart 2018

Gouden tijden komen niet meer terug

Bij alle positieve effecten die in de VS worden verwacht van Trumps belasting- en bestedingsmaatregelen, liggen er ook wat kwetsbaarheden op de loer: SCHULDENposities in de financiële sector, beleid van de monetaire autoriteiten en, bovenal: het protectionisme. Dat via allerlei handelsconflicten roet in het eten kan gooien.

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs