EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord schulden.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord SCHULDEN

Geplaatst op: donderdag 10 mei 2018

IMF waarschuwt voor hoge wereldwijde SCHULDEN

Het IMF waarschuwt in een nieuw rapport voor de extreem hoge wereldwijde SCHULDENlast en adviseert alle landen om de begroting op orde te maken en SCHULDEN af te bouwen. Nu de wereldeconomie weer groeit is de positieve impact van meer fiscale stimulering beperkt, terwijl de negatieve impact van bezuinigen op dit moment juist relatief klein is.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: dinsdag 1 mei 2018

Trichet: "Financiering Amerikaanse tekorten in dit geldsysteem is pervers"

Het gegeven dat de Verenigde Staten met hun wereldreservemunt heel gemakkelijk en bijna onbeperkt begrotingstekorten en staatsSCHULDEN kan hebben is pervers, zo concludeert voormalig ECB-bestuurslid Jean-Claude Trichet.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: dinsdag 1 mei 2018

De gigantische nationale schuld van Amerika in beeld gebracht

Dat de Amerikanen opgescheept zitten met een torenhoge schuld, zal voor niemand een verrassing zijn. Toch is de toename van die schuld tijdens de afgelopen jaren wel in een angstaanjagende versnelling terecht gekomen. Wordt de Amerikaanse SCHULDENbalans ooit een probleem?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 24 april 2018

De Chinese methode: verdrink een land in de SCHULDEN en neem het dan over

De Sri Lankaanse roepie noteert dinsdag op zijn laagste niveau ooit als gevolg van de berg SCHULDEN die het land de voorbije jaren heeft opgestapeld. Het overgrote deel van dat geld kwam uit China en moet nu worden terugbetaald. Maar Sri Lanka heeft geen geld.

Dat is niet China’s schuld, maar vooral het gevolg van een zorgwekkend economisch klimaat.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: zaterdag 21 april 2018

'Financiële systeem is nu kwetsbaarder dan in 2008'

Het financiële systeem is nu kwetsbaarder dan voorafgaanda aan de crisis van 2008. Dat zegt Jean-Claude Trichet, die destijds topman was bij de Europese Centrale Bank.

Trichet uit in een interview met de Volkskrant zijn zorgen over de wereldwijde SCHULDENlast. ''Die toont hoe fragiel het systeem nog altijd is. En ik vind dat de internationale gemeenschap zich daar onvoldoende bewust van is.''

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs