EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord schulden.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord SCHULDEN

Geplaatst op: woensdag 31 oktober 2018

10 landen met de grootste staatsschuld in verhouding tot hun bbp in 2018

De landen met de grootste staatsschuld zijn de Verenigde Staten en China, maar voor analisten is het nuttiger om te kijken naar hoe die SCHULDEN van overheden zich tot het bruto binnenlands product (bbp) verhouden. En dan zijn dit de tien landen met de grootste SCHULDENberg, met ook een plaats voor België.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 24 oktober 2018

Venezuela zal meer olie naar Verenigde Staten exporteren

Het grootste oliebedrijf van Venezuela zal op korte termijn meer olie naar de Verenigde Staten exporteren in plaats van naar China. Het Zuid-Amerikaanse land heeft namelijk acuut dollars nodig om leningen af te lossen. Venezuela heeft voor ongeveer $23 miljard geleend van China, leningen die rechtstreeks met levering van olie afgelost worden. Dat is een probleem voor het olieproducerende land, omdat ze eigenlijk dollars nodig heeft om andere SCHULDEN af te kunnen lossen.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: maandag 22 oktober 2018

Nieuwe SCHULDENcrisis op de loer met Italiaanse problemen

De Italiaanse regering lijkt op weg te zijn naar een confrontatie met de Europese Commissie over hoeveel de overheid mag uitgeven. Ondertussen maken ook financiële markten zich zorgen om een aanvaring. Waarom maakt iedereen zich zo druk over de Italiaanse overheidsfinanciën?

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 16 oktober 2018

Kredietbureau waarschuwt voor 'reusachtige' Chinese SCHULDENberg

Kredietbeoordelaar S&P waarschuwt voor een enorme SCHULDENberg van 40 biljoen yuan (5 biljoen euro)  die lokale overheden in China in de loop van jaren hebben opgebouwd en niet op hun balansen staat.

Mogelijk is er zelfs meer schuld afgesloten, schrijft analist Gloria Lu in een rapport van S&P. "De potentiele hoeveelheid schuld is een ijsberg met reusachtige kredietrisico's."

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 16 oktober 2018

Moeten we ons zorgen maken om China’s SCHULDENniveau?

Standard & Poor’s Global Ratings heeft dinsdag een rapport vrijgegeven waarin vrij alarmerende cijfers staan omtrent het SCHULDENniveau van China. Zij beweren dat de cijfers die China publiceert de realiteit niet weerspiegelen en dat de SCHULDENberg veel groter is. Hun eigen analisten hebben de schuld-tot-BBP ratio herbekeken en merken dat er een groot verschil is.

Als het rapport van S&P Global Ratings klopt, betekent dit dat de Chinese overheid de cijfers vervalst. Hun schuld-tot-BBP ratio is in de werkelijkheid naar het schijnt veel rampzaliger dan men jaarlijks rapporteert. De schuld zou naar verluidt oplopen tot 5,78 biljoen Amerikaanse dollar!

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs