Nieuws / Artikelen met het woord

schuldhulpverlening

13 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: BNR.nl
Geplaatst: dinsdag 26 mei 2015

Column Kees de Kort | Naar SCHULDHULPVERLENING ga je pas in laatste instantie

Steeds meer mensen zitten met steeds hogere schulden. Maar dan hebben we het nog niet eens over alle gevallen waaraan geen officiële SCHULDHULPVERLENING te pas komt, zegt macro-econoom Kees de Kort.

Steeds meer mensen komen bij de SCHULDHULPVERLENING terecht, met steeds hogere schulden, zo meldde RTL Nieuws gisteren op basis van cijfers van de NVVK, de vereniging van SCHULDHULPVERLENING.

En dat is waarschijnlijk maar een deel van alle mensen met schulden, zegt De Kort. “Hoeveel mensen zouden niet eerst, als ze in de problemen komen, bij hun familie aankloppen of bij vrienden, voordat ze bij de officiële hulpverleners komen?”

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 26 mei 2015

Market Update (26 mei 2015)

Goldman Sachs waarschuwt voor de combinatie van een hoge schuldenlast en vergrijzing in het ‘Westen’, Federal Reserve wil rente op termijn verhogen naar meer dan drie procent en steeds meer Nederlanders komen in de SCHULDHULPVERLENING terecht. Verder in het nieuws: China en Chili zetten handtekening onder valutaswap, China wil meer controle op de wereldzeeën en de ECB gaat toch niet meer staatsobligaties kopen.

Bron: Joop.nl
Geplaatst: dinsdag 26 mei 2015

Aantal mensen met onoplosbare schulden in 3 jaar verdubbeld

Zowel het aantal schuldenaars als het gemiddelde schuldbedrag stijgt ... 150.000 mensen kloppen tevergeefs bij gemeente aan voor hulp

Steeds meer Nederlanders kampen met 'onoplosbare' schulden - waarbij geen schuldsanering of aflossingsregeling geregeld kan worden zonder tussenkomst van de rechter. Volgens de NVVK, de branchevereniging voor professionele SCHULDHULPVERLENING, is hun aantal de afgelopen drie jaar verdubbeld. Ook het gemiddelde schuldbedrag van mensen die gebruikmaken van SCHULDHULPVERLENING stijgt: van 37.700 euro in 2013, naar 38.500 euro vorig jaar.

[...]

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 26 mei 2015

Aantal mensen in SCHULDHULPVERLENING neemt toe

Het aantal mensen in Nederland met schulden dat zich bij de SCHULDHULPVERLENING meldt, is in 2014 toegenomen. In totaal meldden zich 92.000 mensen voor een hulptraject.

Bron: blogspot.nl
Geplaatst: maandag 31 maart 2014

Economie trekt aan, gezinnen met problematische schulden ook!

Dat meldt de Nederlandse Verenging voor Volkskrediet (NVVK) maandag, de vereniging voor SCHULDHULPVERLENING en sociaal bankieren.

Vorig jaar meldden 89.000 mensen zich bij de SCHULDHULPVERLENING in hun gemeenten tegen 84.500 in 2012.

Ook de gemiddelde schuld steeg, van 33.500 euro naar 37.700 euro. Dat meldt de NVVK maandag, de vereniging voor SCHULDHULPVERLENING en sociaal bankieren.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$