EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord staatsobligaties.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord STAATSOBLIGATIES

Geplaatst op: dinsdag 24 maart 2020

Beurzen stijgen en krapte in de goudmarkt

De Federal Reserve ging maandag all-in met haar aankondiging om onbeperkt STAATSOBLIGATIES op te kopen. Deze bazooka moet de markt geruststellen, maar op verschillende onderdelen van de financiële markten is de stress nog niet verdwenen. De beurzen schoten dinsdag omhoog, maar ondertussen droogt de liquiditeit verschillende hedgefondsen en obligatiefondsen op.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: maandag 23 maart 2020

Federal Reserve gaat onbeperkt obligaties opkopen

De Federal Reserve gaat vanaf nu onbeperkt STAATSOBLIGATIES en hypotheekobligaties opkopen. Ook komt de centrale bank met aanvullende kredietfaciliteiten om de financiële markten en bedrijven te ondersteunen. Daarmee loopt de centrale bank vooruit op het geplande stimuleringsprogramma van de Amerikaanse regering. Uit het persbericht van de centrale bank:

[...]

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: maandag 23 maart 2020

Overzicht: Wat gebeurde er afgelopen week op de financiële markten?

De volatiliteit op de financiële markten is momenteel hoger dan in 2008. Het zal u dan ook niet verbazen dat de bewegingen vandaag opnieuw groot waren. Aandelenkoersen gingen wederom onderuit, maar meer opvallend was de forse daling van de olieprijs. Ook zagen we de rente op langlopende STAATSOBLIGATIES stijgen, terwijl dat normaal juist de veilige haven is. Hieronder een kort overzicht van de laatste ontwikkelingen. Het kan even duren voordat alle berichten zijn ingeladen.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: woensdag 18 maart 2020

Obligatiekoersen kelderen, rente loopt weer op

Het coronavirus vraagt om ingrijpende maatregelen en dat betekent dat overheden de economie met miljarden moeten ondersteunen. Landen laten hun begrotingstekorten verder oplopen, met als gevolg dat beleggers weer nerveus worden. Zo is de rente op STAATSOBLIGATIES over de hele linie de afgelopen dagen weer aanzienlijk gestegen. Dat betekent dat de waarde van het schuldpapier momenteel keldert.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: woensdag 18 maart 2020

Rente op Italiaanse STAATSOBLIGATIES stijgt flink

De rente op Italiaanse STAATSOBLIGATIES is woensdag flink gestegen, nadat de rente de afgelopen dagen ook al was opgelopen. Na ingrijpen van de Italiaanse centrale bank, die namens de Europese Centrale Bank (ECB) STAATSOBLIGATIES kocht, stabiliseerde het renteniveau zich.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs