EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
26
kliks
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord staatsobligaties.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord STAATSOBLIGATIES

Geplaatst op: vrijdag 13 januari 2017

Bill Gross waarschuwt voor bear market in STAATSOBLIGATIES

Als de rente op Amerikaanse 10-jaars obligaties boven de 2,6% komt zal dat het begin markeren van een langdurige bear market in STAATSOBLIGATIES. Daarvoor waarschuwt vermogensbeheerder Bill Gross, die jarenlang voor Pimco werkte en die nu actief is bij Janus Capital.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: maandag 9 januari 2017

Zwitserse centrale bank verdiende 24 miljard frank met geld drukken

De Zwitserse centrale bank heeft het afgelopen jaar 24 miljard Zwitserse frank verdiend aan haar valutareserves en aandelenportefeuille. De valutareserves, die voor het grootste deel uit STAATSOBLIGATIES bestaan, leverden al 19 miljard frank aan rente op.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: maandag 19 december 2016

Duitse 2-jaars rente naar dieptepunt

Terwijl de rente op Amerikaanse STAATSOBLIGATIES stijgt blijft de rente op Duitse STAATSOBLIGATIES met een korte looptijd verder dalen. De verwachting dat de ECB vanaf volgend jaar ook deze kortlopende leningen gaat kopen deed de rente van Duitse leningen met een looptijd van twee jaar deze week naar een historisch dieptepunt van -0,8% dalen.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: zondag 4 december 2016

Bill Gross gelooft niet in de Trumprally

De Amerikaanse markten lijken te rekenen op een flink aantrekkende groei dankzij fikse overheidsbestedingen. Sinds Trump’s overwinning twee weken geleden blijven zowel de Dow Jones als de dollar stijgen, terwijl STAATSOBLIGATIES verliezen.

Obligatiegoeroe Bill Gross gelooft er niet in. Hij adviseert beleggers in cash te gaan of naar cash alternatieven te kijken. Een groei zonder productiviteit is geen groei. Gross:

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 2 december 2016

Meer dan $1,7 biljoen verdampt uit obligaties

In november verdampte er meer dan $1,7 miljard aan waarde uit de obligatiemarkt, waarmee een einde lijkt te komen aan een lange opwaartse trend in STAATSOBLIGATIES. De Bloomberg Barclays Global Aggregate Total Return Index verloor de afgelopen maand 4% van haar waarde, de grootste maandelijkse daling sinds 1990.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs