EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord valuta.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord VALUTA

Geplaatst op: dinsdag 6 augustus 2019

China pikt beschuldiging VALUTAmanipulatie niet: “Amerikanen houden geen rekening met feiten”

De centrale bank van China pikt het niet dat de Amerikanen haar beschuldigen van VALUTAmanipulatie na een waardedaling van de yuan tegenover de dollar. “De Amerikanen houden geen rekening met de feiten”, luidt het in een statement.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 6 augustus 2019

China wil samenstelling van VALUTAreserves versterken

China wil de samenstelling van haar VALUTAreserves dit jaar versterken, met als doel de waarde te behouden of te verbeteren. Dat schrijft het Chinese State Administration of Foreign Exchange in haar jaarverslag over 2018. Deze organisatie, afgekort SAFE, is verantwoordelijk voor het beheer van de reserves van de centrale bank.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: maandag 5 augustus 2019

Prijs bitcoin schiet weer boven grens van 11.000 dollar

De prijs van cryptomunt bitcoin is maandag weer boven de grens van 11.000 dollar uitgekomen. Na een hoogtepunt rond 10 juli op een prijs van bijna 13.000 dollar kwam de munt in een dalende trend terecht. Maar sinds eind vorige week heeft de koers van de belangrijkste digitale VALUTA opnieuw de weg omhoog gevonden.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 1 augustus 2019

Goud uiterst kansrijk volgens topbelegger Ray Dalio

 Hedgefonds-topbelegger Ray Dalio ziet grote kansen voor goud nu centrale banken agressiever worden en VALUTA in waarde dalen. Hij ziet een marktverschuiving aankomen die goud in de kaart zal spelen.

[...]

Lees verder op Finanzen.nl
Geplaatst op: woensdag 24 juli 2019

Valse Libra’s al te koop op… Facebook

Facebook kondigde vorige maand de lancering van een nieuw digitaal betaalmiddel genaamd Libra aan. Het gaat om een cryptoVALUTA waarmee bedrijven en eindgebruikers vanaf 2020 allerlei zaken moeten kunnen betalen. Maar de munt is nog niet in circulatie of hij is al te koop. Oplichters bieden de Libra via tientallen valse profielen en groepen op verschillende internetplatformen aan. Ze doen zich voor als officiële voorverkopers van en handelaars in de Libra. Dat gebeurt vaak met het logo van Facebook of de foto van zijn CEO Mark Zuckerberg.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs