EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
42
kliks
40
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord vastgoed.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord VASTGOED

Geplaatst op: woensdag 6 maart 2019

15 onwaarschijnlijke feiten over Dubai

Het kleine emiraat Dubai is een wereldstad en een ankerpunt van het Midden-Oosten geworden met tal van wereldberoemde en indrukwekkende bouwprojecten. Tegelijkertijd is de economie er uiterst fragiel en waarschuwen experts al geruime tijd dat de VASTGOEDmarkt er – net als in 2008 – op uiteenspatten staat met alle gevolgen van dien.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 4 maart 2019

Wie een optrekje van 50m2 wil kopen in Parijs moet 7.000 euro per maand verdienen

VASTGOED kopen in Parijs wordt voor de middenklasse en jongeren een schier onmogelijke taak.

Zowat een maand geleden liet Benjamin Griveaux, de woordvoerder van de Franse regering, weten dat hij zich geen woning in Parijs kon veroorloven, vanwege te duur. Griveaux verdient 7.900 euro per maand. Deze uitspraak, die hij deed midden in de crisis van de ‘gele hesjes’, werd hem door deze laatsten niet in dank afgenomen. De meesten onder hen hebben nog nooit 7.900 euro gezien.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: zaterdag 2 maart 2019

Miljardair Sam Zell koopt voor het eerst goud

Miljardair Sam Zell heeft voor het eerst in zijn leven goud gekocht. Dit liet de VASTGOEDmagnaat weten in een interview met Bloomberg. Sam Zell stelt dat hij zijn geld zowel in goudmijnen als fysiek goud heeft gestoken.

[...]

Lees verder op GoudVerzekerd
Geplaatst op: donderdag 28 februari 2019

2008, de start van de Kredietcrisis, revisited?

‘Will the economic collapse happen in 2019?’ Dat is de retorische vraag die Epic Economist stelt. Hij beantwoordt ze dus zelf: jawel! Het zal opnieuw de VASTGOEDsector zijn die de lont aansteekt, net als een tiental jaar geleden. Kredietcrisis bis dus. In het Zuiden van Californië is het al bezig. Stijgende huizenprijzen terwijl de verkoop van VASTGOED dalend is. Ook Biflatie schrijft hier geregeld over. Robert Shiller, Nobelprijs laureaat, ziet eveneens het verhoogde risico op een recessie. Dit jaar 2019 nog of in 2020.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 28 februari 2019

Wereldwijde VASTGOEDbubbel loopt leeg: Van de VS tot Australië en Dubai

Tal van berichten die ons bereiken vandaag handelen over één onderwerp: dalende huizenprijzen. We berichtten eerder al over de ernstige situatie down under. De VASTGOEDbubbel in Australië die leeg loopt. Soortgelijke gebeurtenissen vinden ook plaats in de VS en in Dubai. Tegelijk is voor de eerste maal in Nederland de gemiddelde woningprijs gestegen tot boven 300.000 euro. Leven wij soms op een eiland, afgesneden van de economische realiteit van de buitenwereld?

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs