EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord vastgoed.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord VASTGOED

Geplaatst op: vrijdag 25 mei 2018

Mijn VASTGOED: VASTGOED via de blockchain voor iedereen

Een nieuw blockchain project van Nederlandse bodem. Op 1 juni 2018 gaat de Public Token Sale van Mijn VASTGOED officieel van start. Het 8-koppige team achter deze startup wil investeren in VASTGOED mogelijk maken voor iedereen. In principe zou elke Nederlander van 18 jaar en ouder al letterlijk voor een paar euro kunnen investeren via de blockchain in Nederlands VASTGOED. De Whitepaper (oftewel het hele plan) van Mijn VASTGOED is hier (PDF alert) te vinden. Via de komende Initial Coin Offering (ICO) worden investeerders gezocht die dividendtokens willen aanschaffen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 21 mei 2018

Het land dat zijn banken liet omvallen ziet een nieuwe bubbel ontstaan

Tien jaar na de financiële crisis beleeft IJsland een economische 'boom', die wordt gevoed door het toerisme. Maar die toeristen hebben de prijzen van de woningen de hoogte ingejaagd. Nergens ter wereld steeg de prijs van VASTGOED de voorbije 4 jaar meer dan op dit eiland.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 9 april 2018

Golf, VASTGOED en make-up: dit is hoeveel geld Donald Trump verdient

Een president moet transparante geldstromen hebben, en dat geldt ook voor Donald Trump. Op een inkomensaangifte uit 2016 kunnen we dan ook perfect zien hoe veel geld Trump elk jaar op z'n rekening mag schrijven. Zo'n 450 miljoen dollar passeert er elk jaar bij de familie Trump, maar daar is ook Melania's niet geringe inkomen bijgerekend.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 5 april 2018

'Recordaantal woningen 1 miljoen euro of meer waard'

Het aantal miljoenenwoningen in Nederland zou vorig jaar met 37 procent zijn toegenomen naar 42.300. Niet eerder waren zo veel huizen 1 miljoen euro of meer waard, meldt VASTGOEDonderzoeker Calcasa donderdag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 12 maart 2018

Zweden zijn pionier in blockchaintechnologie voor VASTGOEDtransacties

De blockchain-technologie, die ook de creatie van cryptomunten zoals de bitcoin mogelijk maakt, kan ook in andere sectoren tot fundamentele veranderingen leiden. Onder meer bij immobiliën kan de blockchain volgens experts gigantische verschuivingen teweegbrengen. Onder meer in Zweden worden door de Lantmäteriet, de nationale dienst voor het kadaster, tests met blockchain-transacties uitgevoerd.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs