EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
42
kliks
40
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord vastgoed.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord VASTGOED

Geplaatst op: dinsdag 26 februari 2019

Berlijn is het best bewaarde geheim van de markt voor luxewoningen

De immobiliënsector van Berlijn kent een aanhoudend sterke vraag. Dat blijkt uit een studie van VASTGOEDconsulent Knight Frank. Het rapport wijst erop dat de gemiddelde VASTGOEDprijzen in Berlijn het voorbije jaar met 10,5 procent zijn gestegen. Over de voorbije vijftien jaar liet de sector een groei met meer dan 120 procent optekenen. Knight Frank merkt op dat zowel de primaire als de reguliere markten de voorbije vijf jaar een sterke prijsstijging konden melden.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 22 februari 2019

Nederlandse woningprijzen blijven stijgen: oppassen voor Australische toestanden

Ook in 2019 worden huizen in Nederland duurder. Wel met 6 procent voor de gemiddelde woning oftewel 17.000 euro. Dat schrijft Rabobank in haar Kwartaalbericht Woningmarkt van 21 februari 2019. Verder heeft de bank het over ‘bijna overal recordprijzen.’ Kunnen de bomen tot in de hemel groeien? Of in dit geval de woningprijzen tot in de eeuwigheid blijven stijgen? De Kredietcrisis die in 2007 uitbrak leert ons van niet. Maar we hoeven niet eens zo ver terug te gaan in de tijd. Anno 2019 loopt opnieuw een VASTGOEDbubbel leeg. Namelijk helemaal down under. Wat is er in Australië aan de hand?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 20 februari 2019

In IJsland worden steeds meer luxe-appartementen gebouwd. En ze raken niet verkocht

IJsland heeft – net zoals Zweden, Denemarken en Noorwegen – een bijzonder actieve VASTGOEDmarkt. Daarbij hebben de ontwikkelaars zich in belangrijke mate op de luxeconsument gericht. Maar de sector blijkt nu tegen een belangrijke vertraging aan te kijken. Dat zegt Ragnhildur Sigurdardottir, correspondent van het persbureau Bloomberg in IJsland, in een commentaar op een rapport van Arion Bank.

De evoluties zet sommige economen aan om voorzichtigheid te prediken. De IJslandse nationale bank zegt echter geen grote problemen te verwachten.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 19 februari 2019

IN KAART. Huizenprijs in Brussel overstijgt voor het eerst 450.000 euro, grote verschillen per gemeente

De gemiddelde prijs van een woonhuis in het Brussels gewest is in 2018 voor het eerste de kaap van 450.000 euro gepasseerd. Ook de gemiddelde prijs van een appartement steeg opnieuw in 2018. Het Brussels gewest is wel de enige regio in België waar de VASTGOEDactiviteit achteruit ging en dat met een lichte daling van 0,4 procent. Dat maakt de Brusselse vereniging Notariële Verkopingen bekend op een persconferentie.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 14 februari 2019

Dubai: VASTGOED is kwart goedkoper dan in 2015

Sinds hun piek in het midden van dit decennium zijn de VASTGOEDprijzen in Dubai met 25 procent gedaald. Dat zegt een rapport van het VASTGOEDbedrijf Jones Lang LaSalle (JLS). De inzinking ondermijnt een belangrijke pijler van de economie van het emiraat. Dubai is immers sterk afhankelijk van de ontwikkeling van onroerend goed. Het probleem is volgens experts aan verschillende factoren te wijten.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs