EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
43
kliks
40
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord vastgoed.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord VASTGOED

Geplaatst op: zaterdag 26 januari 2019

Risico’s beperken in cryptobeleggen (deel 1)

Een goede beleggingsportefeuille (wallet) met cryptomunten is verschillend van een ‘gewone’ portfolio. Bij deze laatste kun je (moét je als goede huisvader/moeder) natuurlijk spreiden over verschillende activa. Zoals VASTGOED of VASTGOEDdeelbewijzen, obligaties, aandelen, edelmetalen en zo meer. Dit naar gelang je leeftijd en je bereidheid meer of minder risico te nemen. In elk van deze categorieën zijn dan nog onzettend veel mogelijkheden tot spreiding naar landen toe, sectoren en deelgebieden. Beleggen in cryptomunten is beleggen in één enkele categorie. Digitale munten dus. Toch hebben alle goede portefeuilles één heel belangrijk iets gemeen en dat is: spreiding.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 7 januari 2019

In China staan 65 miljoen appartementen leeg

In China staan 65 miljoen appartementen leeg. Het gaat om meer dan 20 procent van alle flats in Chinese steden. Dat blijkt uit schattingen van Chinese academici.

Een zorgwekkend fenomeen in een land waar de bouwsector, VASTGOED en gerelateerde industrieën een derde van alle economische groei voor hun rekening nemen. In sommige steden zijn dan ook al protesten gesignaleerd. VASTGOEDontwikkelaars kennen grote kortingen toe om hun overbodige voorraden te slijten. Als gevolg daarvan worden mensen die eerder kochten met verliezen opgezadeld.

[...]

 

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: zaterdag 5 januari 2019

Hoelang houdt de economie het nog?

Terwijl iedereen afgeleid was door de feestdagen, ging de rentecurve in de Verenigde Staten zo goed als vlak. Aandelenprijzen daalden verder en China lijkt ditmaal niet de kar te kunnen trekken. In China staan alle seinen op rood: de retail-omzet groeit op het laagste ritme in 10 jaar, de rek is uit de VASTGOEDmarkt, autoverkopen zijn dalende, de consumptiebelasting die de Chinese overheid ophaalt denderde omlaag, de winsten daalden, en de inkoopmanagersindex (PMI) staat onder de 50, wat een contractie aanduidt. In andere woorden: ditmaal zal China een vertragende Amerikaanse economie niet uit de brand kunnen helpen. Nee, 2019 wordt waarschijnlijk geen fraai jaar voor de beurs.

[...]

Lees verder op GoldRepublic
Geplaatst op: zondag 23 december 2018

Geld groeit niet aan de bomen, maar met onze beleggingstips misschien wel in 2019

Doe je gordel aan en zet je schrap. Want 2019 belooft een turbulent jaar te worden. De economie koelt af, de centrale banken draaien de geldkraan dicht, en de risico’s (Italië, brexit, handelsoorlog...) stapelen zich verder op. Wat moet u met uw geld doen? Veel cash aanhouden? Wegblijven uit aandelen? Of VASTGOED kopen? We legden enkele experts verschillende opties voor.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 20 november 2018

In San Francisco kost 81% van de woningen nu 1 miljoen dollar of meer

In de Verenigde Staten heeft 3,6 procent van het totale woningbestand een waarde van minstens 1 miljoen dollar, maar op een aantal locaties loopt dat percentage veel sterker op. De grootste concentratie dure woningen kan worden teruggevonden in San Francisco, waar inmiddels voor 81 procent van de woningen een aankoopprijs van minstens 1 miljoen dollar zou moeten worden betaald. Dat blijkt uit een rapport van het online VASTGOEDplatform Trulia.

[...]

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs