EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord vastgoed.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord VASTGOED

Geplaatst op: woensdag 20 februari 2019

In IJsland worden steeds meer luxe-appartementen gebouwd. En ze raken niet verkocht

IJsland heeft – net zoals Zweden, Denemarken en Noorwegen – een bijzonder actieve VASTGOEDmarkt. Daarbij hebben de ontwikkelaars zich in belangrijke mate op de luxeconsument gericht. Maar de sector blijkt nu tegen een belangrijke vertraging aan te kijken. Dat zegt Ragnhildur Sigurdardottir, correspondent van het persbureau Bloomberg in IJsland, in een commentaar op een rapport van Arion Bank.

De evoluties zet sommige economen aan om voorzichtigheid te prediken. De IJslandse nationale bank zegt echter geen grote problemen te verwachten.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 19 februari 2019

IN KAART. Huizenprijs in Brussel overstijgt voor het eerst 450.000 euro, grote verschillen per gemeente

De gemiddelde prijs van een woonhuis in het Brussels gewest is in 2018 voor het eerste de kaap van 450.000 euro gepasseerd. Ook de gemiddelde prijs van een appartement steeg opnieuw in 2018. Het Brussels gewest is wel de enige regio in België waar de VASTGOEDactiviteit achteruit ging en dat met een lichte daling van 0,4 procent. Dat maakt de Brusselse vereniging Notariële Verkopingen bekend op een persconferentie.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 14 februari 2019

Dubai: VASTGOED is kwart goedkoper dan in 2015

Sinds hun piek in het midden van dit decennium zijn de VASTGOEDprijzen in Dubai met 25 procent gedaald. Dat zegt een rapport van het VASTGOEDbedrijf Jones Lang LaSalle (JLS). De inzinking ondermijnt een belangrijke pijler van de economie van het emiraat. Dubai is immers sterk afhankelijk van de ontwikkeling van onroerend goed. Het probleem is volgens experts aan verschillende factoren te wijten.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: zaterdag 26 januari 2019

Risico’s beperken in cryptobeleggen (deel 1)

Een goede beleggingsportefeuille (wallet) met cryptomunten is verschillend van een ‘gewone’ portfolio. Bij deze laatste kun je (moét je als goede huisvader/moeder) natuurlijk spreiden over verschillende activa. Zoals VASTGOED of VASTGOEDdeelbewijzen, obligaties, aandelen, edelmetalen en zo meer. Dit naar gelang je leeftijd en je bereidheid meer of minder risico te nemen. In elk van deze categorieën zijn dan nog onzettend veel mogelijkheden tot spreiding naar landen toe, sectoren en deelgebieden. Beleggen in cryptomunten is beleggen in één enkele categorie. Digitale munten dus. Toch hebben alle goede portefeuilles één heel belangrijk iets gemeen en dat is: spreiding.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 7 januari 2019

In China staan 65 miljoen appartementen leeg

In China staan 65 miljoen appartementen leeg. Het gaat om meer dan 20 procent van alle flats in Chinese steden. Dat blijkt uit schattingen van Chinese academici.

Een zorgwekkend fenomeen in een land waar de bouwsector, VASTGOED en gerelateerde industrieën een derde van alle economische groei voor hun rekening nemen. In sommige steden zijn dan ook al protesten gesignaleerd. VASTGOEDontwikkelaars kennen grote kortingen toe om hun overbodige voorraden te slijten. Als gevolg daarvan worden mensen die eerder kochten met verliezen opgezadeld.

[...]

 

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs