EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord vastgoed.
Artikel 31 tot 35
Geplaatst op: maandag 27 maart 2017

Juncker: ‘Trump begrijpt niets van Europa’

“Het enthousiasme van de Amerikaanse president Donald Trump voor de Brexit is vervelend en verrassend en bewijst dat de VASTGOEDtycoon geen begrip heeft van de complexe Europese geschiedenis.”

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 22 maart 2017

Deze bubbel is nu al even groot als de subprime-zeepbel!

In Amerika heeft er zich een zeepbel ontwikkeld die nagenoeg dezelfde kenmerken heeft als de VASTGOEDzeepbel in 2007, vlak voor de wereldwijde financiële crisis losbarstte. Staan we opnieuw op de vooravond van een crisis die heel de wereld in vuur en vlam zet?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 8 maart 2017

China: nieuwe Grote Muur doet zijn werk

China heeft de voorbije maanden grote inspanningen geleverd om de kapitaalvlucht uit het land te temperen en het heeft er alle schijn van dat het land daarin is geslaagd. Dat heeft in een eerste tijd grote gevolgen voor de VASTGOEDmarkt in sommige steden, maar ook voor bedrijven in de rest van de wereld. In China mogen banken sinds kort geen netto kapitaalexport meer toelaten of organiseren. De Chinese regering wilde met die ingreep één van de laatste mazen in de strikte kapitaalcontroles dichten.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 20 februari 2017

Zo creëer je financiële zekerheid in een onzekere wereld

Hoe zou het zijn om rijk te zijn? Hoe zou het zijn om zekerheid te hebben, ongeacht wat er gebeurt in de economie, de aandelenmarkt, of de VASTGOEDmarkt. Hoe zou het zijn om financiële zekerheid te hebben, voor de rest van je leven. Hoe zou het zijn om iedere tegenslag te zien als een opportuniteit en niet het einde? Dat is wat Tony Robbins uitlegt in zijn boek ‘Unshakeable’.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 20 februari 2017

Dubbel de dupe door de pensioenval

Het lijkt onlogisch en toch is het perfect mogelijk gezien de - Kafkaiaanse en surrealistische - pensioenregeling in ons land: langer werken en dus een hoger pensioen kan in sommige situaties tot mìnder netto pensioen leiden. Het is vooral opletten voor wie bijverdient of investeert in VASTGOED. De experts van PwC zochten het voor ons uit.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs