EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
46
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
Bron: AmsterdamGold
25
kliks
Bron: BNR.nl
19
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord vastgoed.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord VASTGOED

Geplaatst op: zondag 13 augustus 2017

Australië kampt met VASTGOEDzeepbel van duizelingwekkende proporties!

Bij het kopen van een woning is een van de grote vragen altijd: “Gaan we voor een lening met vaste of variabele rente?”. Een variabele rente kan je veel geld besparen… of kosten, als de rente de verkeerde richting uitgaat. Een kleine stijging kan catastrofale gevolgen hebben voor de Australische VASTGOEDmarkt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 26 juli 2017

6 miljoen Amerikanen betalen hun autolening niet meer terug. Is een crisis in de maak?

Zes miljoen Amerikanen betalen hun autolening niet langer terug, nadat ze profiteerden van te makkelijk toegekende leningen. De crisis lijkt verdacht veel op de ‘subprime’-crisis die in de jaren 2000 de Amerikaanse VASTGOEDmarkt op de knieën dwong. Toch zijn er grote verschillen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 25 juli 2017

Nooit kochten buitenlanders meer VASTGOED in de VS dan nu

Buitenlandse partijen hebben op één jaar tijd in de Verenigde Staten voor 153 miljard dollar VASTGOED aangekocht. Dat betekent een stijging met 49 procent tegenover het jaar voordien.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 7 juli 2017

Huurprijzen in Londen stegen op 10 jaar met 45%

Wie een huis wil huren in Londen moet daarvoor 45% meer betalen dan 10 jaar geleden. Dat blijkt uit een onderzoek van VASTGOEDspecialist Hometrack. De stijging van de huurprijzen overtreft daarmee met bijna de helft de stijging van de inkomens, die over dezelfde periode slechts 25% bedraagt.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 25 juni 2017

China wordt het grote probleem

Het rapport dat de ECB over de wereldeconomie publiceerde - de risico’s die de wereldeconomie bedreigen worden minder - interpreteert BNR-macro-econoom Kees de Kort heel anders.

Het rapport dat de ECB over de wereldeconomie publiceerde - de risico’s die de wereldeconomie bedreigen worden minder - interpreteert BNR-macro-econoom Kees de Kort heel anders.

‘Ik geloof er niks van dat het in China wat rustiger geworden is. China groeit hard, het is de locomotief van de wereldeconomie maar zijn de cijfers daar haalbaar en wat zijn de risico’s van het Chinese stelsel? Volgens de Chinese toezichthouders van het bankwezen moeten die banken daar heel snel hervormen. Er gebeuren allemaal dingen die risico’s houden en die worden groter: probleemleningen, speculaties, VASTGOED, onderpandgedonder, fintech, leverage.' Dat geeft wel aan dat het allemaal niet zo lekker loopt, zegt De Kort.

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs