EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord vastgoed.
Artikel 36 tot 40
Geplaatst op: zondag 5 februari 2017

In deze 13 steden is het VASTGOED meest overgewaardeerd

Londen en Vancouver zijn de steden waar onder impuls van de lagerentepolitiek van de centrale banken een VASTGOEDbubbel is gecreëerd die voor de grootste problemen dreigt te gaan zorgen.

Dat is de conclusie van een studie van de Zwitserse bank UBS. Net als in beide voormelde steden is de prijs van VASTGOED ook in Stockholm, Sydney, München en Hong Kong de voorbije 5 jaar met gemiddeld meer dan 50% gestegen. Elders beperkt die stijging zich tot gemiddeld 15%.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 26 januari 2017

Amerikanen speculeren weer volop met VASTGOED

De speculatie op de Amerikaanse huizenmarkt is weer helemaal terug van weggeweest, want het percentage woningen dat binnen 12 maanden minstens twee keer verkocht wordt steeg naar het hoogste niveau sinds 2006. Het ‘flippen’ van huizen is een fenomeen dat we ook zagen op het hoogtepunt van de Amerikaanse VASTGOEDzeepbel. Met behulp van goedkoop krediet en extreem soepele kredietnormen kochten mensen geen woningen meer om in te wonen, maar om met winst te verkopen.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 26 januari 2017

Donald Trump is officieel de rijkste president uit de geschiedenis van de Verenigde Staten

Op 20 januari 2017 werd Donald J. Trump ingezworen als 45e president van de Verenigde Staten. Hoewel het onduidelijk is hoe rijk Donald Trump écht is, is hij met voorsprong de rijkste president die de Verenigde Staten ooit heeft gekend.

Als miljardair stoot Trump George Washington, Amerika’s eerste president, van de troon. Vorig jaar in juli publiceerde de VASTGOEDmagnaat nog een document waaruit blijkt dat Trump’s netto vermogen rond $8,7 miljard ligt. Volgens zakenblad Forbes is Donald J. Trump ‘maar’ $3,7 miljard waard. Maar het blijft gissen hoe rijk Donald Trump echt is.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 21 januari 2017

FED-voorzitter Yellen verklaart de oorlog aan het beleid van Trump

Janet Yellen, de voorzitter van de Amerikaanse centrale bank, de FED, heeft woensdagavond in een speech voor de Commonwealth Club in San Francisco, duidelijk gemaakt dat ze op geen enkele manier van plan is het economische beleid van de president-elect te ondersteunen. Het tijdstip waarop ze dat deed is zeker geen toeval: 48 uur vooraleer Donald Trump het Witte Huis zal betreden.

Met haar verklaringen positioneert Yellen zich als de leider van de oppositie tegen het economische beleid van de nieuwe sterke man van Amerika. Uit zowat alles wat ze zei blijkt ze dat ze met haar ideeën diametraal tegenover Trump staat. Dat is slecht nieuws voor de VASTGOEDmagnaat, omdat Yellen nog een vol jaar in functie blijft.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 12 januari 2017

Nieuwe Nederlandse huizenbubbel?

Zeepbellen, ze zijn soms te herkennen op voorhand, en meestal wordt een zeepbel door de massa pas opgemerkt wanneer het te laat is. Namelijk wanneer het opgeblazen boeltje uit elkander spat. En dan zijn er, zoals steeds, traantjes.

Over de Belgische en Nederlandse huizenmarkt valt veel te schrijven. Nederland kreeg zware klappen tijdens en na de crisis van 2008. Vooral in grote steden, Amsterdam voorop, zakte de waarde van VASTGOED aanzienlijk. In sommige segmenten daalde prijzen met meer dan 30 procent.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs