EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord vastgoed.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord VASTGOED

Geplaatst op: zaterdag 5 januari 2019

Hoelang houdt de economie het nog?

Terwijl iedereen afgeleid was door de feestdagen, ging de rentecurve in de Verenigde Staten zo goed als vlak. Aandelenprijzen daalden verder en China lijkt ditmaal niet de kar te kunnen trekken. In China staan alle seinen op rood: de retail-omzet groeit op het laagste ritme in 10 jaar, de rek is uit de VASTGOEDmarkt, autoverkopen zijn dalende, de consumptiebelasting die de Chinese overheid ophaalt denderde omlaag, de winsten daalden, en de inkoopmanagersindex (PMI) staat onder de 50, wat een contractie aanduidt. In andere woorden: ditmaal zal China een vertragende Amerikaanse economie niet uit de brand kunnen helpen. Nee, 2019 wordt waarschijnlijk geen fraai jaar voor de beurs.

[...]

Lees verder op GoldRepublic
Geplaatst op: zondag 23 december 2018

Geld groeit niet aan de bomen, maar met onze beleggingstips misschien wel in 2019

Doe je gordel aan en zet je schrap. Want 2019 belooft een turbulent jaar te worden. De economie koelt af, de centrale banken draaien de geldkraan dicht, en de risico’s (Italië, brexit, handelsoorlog...) stapelen zich verder op. Wat moet u met uw geld doen? Veel cash aanhouden? Wegblijven uit aandelen? Of VASTGOED kopen? We legden enkele experts verschillende opties voor.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 20 november 2018

In San Francisco kost 81% van de woningen nu 1 miljoen dollar of meer

In de Verenigde Staten heeft 3,6 procent van het totale woningbestand een waarde van minstens 1 miljoen dollar, maar op een aantal locaties loopt dat percentage veel sterker op. De grootste concentratie dure woningen kan worden teruggevonden in San Francisco, waar inmiddels voor 81 procent van de woningen een aankoopprijs van minstens 1 miljoen dollar zou moeten worden betaald. Dat blijkt uit een rapport van het online VASTGOEDplatform Trulia.

[...]

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 14 november 2018

Hongkong heeft nu de duurste winkelstraat ter wereld

Causeway Bay in Hongkong is de duurste winkelstraat ter wereld. Wat betreft huur heeft de Chinese straat Upper 5th Avenue in New York ingehaald. De Amsterdamse Kalverstraat staat op de zestiende plek van de jaarlijkse ranglijst van ​VASTGOEDspecialist Cushman & Wakefield.

Er zijn in totaal 446 winkelplekken en -straten meegenomen in de lijst.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 26 oktober 2018

Vermogen dollarmiljardairs steeg nooit zo fors tot recordbedrag

De dollarmiljardairs over de hele wereld worden steeds rijker. Dankzij onder meer goede beursprestaties, stijgende VASTGOEDprijzen en de economische groei steeg het vermogen van ’s werelds rijksten in 2017 met 19 procent tot het recordbedrag van 8.900 miljard dollar (7.829 miljard euro), zo blijkt uit een studie van de Zwitserse bank UBS en het consultancykantoor PwC.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs