EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
42
kliks
40
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord vastgoed.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord VASTGOED

Geplaatst op: maandag 27 augustus 2018

VK: elke week worden 216 gezinnen zonder reden uit hun woning gezet

In Engeland worden elke week 216 gezinnen zonder enige opgave van reden uit hun woning gezet. De betrokken huishoudens zijn meestal het slachtoffer van strategie├źn van de huiseigenaars om van de stijgende VASTGOEDprijzen te profiteren. Dat heeft de Britse krant The Guardian gemeld, gebaseerd op de organisatie Generation Rent.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 7 augustus 2018

Globale VASTGOEDgekte is voorbij

Nadat de VASTGOEDprijzen in de wereldwijde hoofdsteden jarenlang een quasi onafgebroken stijging hebben laten optekenen, is aan die trend blijkbaar een einde gekomen. Ook in de meest populaire VASTGOEDlocaties van de planeet - van Londen tot Sydney en van Peking tot New York - worden prijsdalingen opgetekend. Dat zegt een rapport van het Internationale Monetaire Fonds (IMF).

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 26 juli 2018

Chinese crypto miljonairs kopen huizen met Bitcoin in het buitenland

China bitcoin miljonairs Ondanks het Chinese cryptocurrency verbod wordt er massaal Bitcoin uitgegeven door crypto-miljonairs uit China. Ook Ethereum wordt soms gebruikt om in het buitenland grote aankopen te doen. Voor een Chinese Bitcoin miljonair is het heel gewoon om in de Verenigde Staten of Hong Kong VASTGOED te kopen met BTC of ETH. Een prima alternatief voor bezitters van cryptocurrencies, aangezien het omzetten in Yuan (de reguliere 'fiat' valuta) praktisch onmogelijk is gemaakt door de nationale overheid.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: maandag 16 juli 2018

Nederlandse VASTGOEDmarkt oververhit: een derde woningen nu al boven vraagprijs verkocht

De woningmarkt in Nederland raakt verder oververhit: de gemiddelde prijs van een woning ligt opnieuw tien procent hoger dan vorig jaar, op 288.000 euro. De prijzen blijven stijgen omdat er in grote delen van het land sprake is van een tekort aan te koop staande huizen, zegt de makelaarsunie NVM. Een derde van de Nederlandse woningen wordt intussen al boven de vraagprijs verkocht, een nieuw record.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 9 juli 2018

Exodus: meer dan 336.000 mensen verlieten Londen in 2017

Het voorbije jaar beslisten 336.000 inwoners van Londen om de stad te verlaten. Dat betekende een stijging met 15 procent tegenover het jaar voordien. Dat blijkt uit een rapport van VASTGOEDmakelaar Knight Frank. De exodus uit Londen heeft daarmee volgens de onderzoekers het hoogste niveau uit de geschiedenis bereikt.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs