EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord vastgoed.
Artikel 41 tot 45
Geplaatst op: dinsdag 3 januari 2017

Nieuwe kapitaalcontroles in China

De Chinese overheid neemt extra maatregelen om de waardedaling van de munt af te remmen. Het State Administration of Foreign Exchange (SAFE), dat de valutareserves beheert, gaat voortaan meer informatie vragen van Chinezen die hun yuan willen omwisselen voor andere valuta. De regering wil meer inzicht in de geldstromen richting buitenlandse valuta, naar eigen zeggen om witwassen en het illegaal doorsluizen van vermogen in buitenlands VASTGOED tegen te gaan.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 26 december 2016

Welke woning koop je in Europa met 200.000 euro?

Hoe oostelijker een land gelegen is in Europa, hoe lager de prijs van VASTGOED daalt. Ook Spanje en Portugal zijn relatief goedkoop. Dat blijkt uit de vijfde editie van de jaarlijkse Property Index van Deloitte, die de residentiële VASTGOEDmarkten in Europa vergelijkt. In Hongarije, Polen en Portugal krijgt men voor 200.000 euro gemiddeld een woning van ongeveer 200 m². In het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk is dat respectievelijk maar 39 m² en 50 m². België bevindt zich samen met Nederland en Duitsland midden in het peloton met een oppervlakte van ongeveer 100 m².

Op het niveau van de steden is het verschil nog groter. In Londen zou men voor 200.000 euro maar 11 m² kunnen kopen. In Brussel is dat 69 m², in Gent 78 m² en in Antwerpen 75 m².

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 22 december 2016

Trump gaat de poel van verderf dan toch niet droogleggen

‘Drain the swamp’. Het was – naast ‘Lock her up’ en ‘Build the Wall’- een van de favoriete spreekkoren die telkens opnieuw kon worden gehoord op de verkiezingsmeetings van Donald Trump. De New Yorkse VASTGOEDtycoon zou niet enkel Hillary Clinton laten opsluiten en een muur bouwen aan de zuidelijke grens met Mexico; hij zou ook ‘de [bureaucratische] poel van verderf die Washington was geworden’ gaan droogleggen.

Tot zover de campagnetaal, want Newt Gingrich, een van Trumps naaste adviseurs en een life long Washington insider, heeft in een interview met de openbare omroep NPR gezegd dat ‘Drain the Swamp’ definitief uit Trumps campagnebeloftes mag worden geschrapt. Trump zou hem hebben gezegd dat ‘het een leuke zin was, maar dat ie er niet mee doorgaat.’

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 18 december 2016

Dubai maakt plannen voor grootste vliegveld ter wereld

Dubai is van plan het grootste vliegveld ter wereld te bouwen. Jaarlijks zouden 220 miljoen passagiers gebruik gaan maken van de luchthaven.

De rijkste VASTGOEDstaat aan de Perzische Golf wil 35 miljard euro uittrekken om het project te realiseren. Daarvoor heeft de staat een lening nodig, waarvoor op dit moment overleg plaatsvindt met financiers, waaronder banken.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 8 december 2016

Hallo Trump? Walmart creëert 10.000 nieuwe jobs in Mexico

De Amerikaanse president-elect Donald Trump is er vorige week in geslaagd een kleine 1.000 jobs te redden in een fabriek in de staat Indiana, de thuisstaat van zijn running mate Mike Pence. Die 1.000 jobs zouden anders naar Mexico zijn verhuisd, maar nadat het duo Trump-Pence het bedrijf Carrier enige toegevingen deed op belastingtechnisch vlak zag de airco-bouwer af van een voornemen om die jobs massaal over de zuidelijke grens te verhuizen. Trump had van zijn confrontatie met Mexico dan ook  een van zijn belangrijkste campagnethema’s gemaakt.

De Amerikaanse president-elect Donald Trump is er vorige week in geslaagd een kleine 1.000 jobs te redden in een fabriek in de staat Indiana, de thuisstaat van zijn running mate Mike Pence. Die 1.000 jobs zouden anders naar Mexico zijn verhuisd, maar nadat het duo Trump-Pence het bedrijf Carrier enige toegevingen deed op belastingtechnisch vlak zag de airco-bouwer af van een voornemen om die jobs massaal over de zuidelijke grens te verhuizen. Trump had van zijn confrontatie met Mexico dan ook  een van zijn belangrijkste campagnethema’s gemaakt.

De Mexicaanse president Enrique Peña Nieto – die in zijn land zware kritiek te verduren kreeg omdat hij Trump tijdens de presidentscampagne in Mexico een vrij podium had gegeven en waar de VASTGOEDmagnaat beleefd was komen vertellen dat het Amerika’s recht was om de volledige grens dicht te metselen met een mega-muur, had woensdag beter nieuws voor zijn landgenoten.

Walmart creëert 10.000 nieuwe jobs Supermarktketen Walmart gaat 1,3 miljard dollar investeren in zijn logistieke activiteiten in Mexico en creëert daarbij en passant 10.000 nieuwe jobs.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs