EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord vastgoed.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord VASTGOED

Geplaatst op: maandag 3 april 2017

Miljardair krijgt huis niet verkocht: doet $66 miljoen van de vraagprijs!

Een huis verkopen is niet altijd een even eenvoudige taak. Zeker niet als je miljardair bent en het potentiële aantal kopers beperkt is. Nog minder als het gaat om luxeVASTGOED in één van de meest oververhitte markten ter wereld: Los Angeles.

In alle wereldsteden zijn de VASTGOEDprijzen in zeepbelterritorium. Londen, Vancouver, New York, Los Angeles, Singapore en andere steden zagen een massale instroom van geld uit China.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 30 maart 2017

Deutsche Bank hielp Trump en kreeg er hoofdpijn voor in ruil

Duitslands grootste financiële instelling, de Deutsche Bank, is tot over haar oren geïnvesteerd in Trumps VASTGOEDimperium  en had alle reden om zijn verkiezing toe te juichen. Maar bijna 5 maanden na zijn overwinning, zit men in Frankfurt met de handen in het haar. Deutsche Bank leende Trump sinds 1998 zo’n 2,5 miljard dollar Vele banken weigerden de VASTGOEDmagnaat nog geld te lenen vanwege zijn veelvuldige faillissementen en financiële problemen, maar Deutsche Bank bleef hem altijd trouw en leende hem sinds 1998 zo’n 2,5 miljard dollar.

364 miljoen dollar van dat bedrag werden de voorbije jaren geïnvesteerd in de Trump Doral Golf Club in Miami en in Trump Hotels in Chicago en Washington.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 27 maart 2017

Juncker: ‘Trump begrijpt niets van Europa’

“Het enthousiasme van de Amerikaanse president Donald Trump voor de Brexit is vervelend en verrassend en bewijst dat de VASTGOEDtycoon geen begrip heeft van de complexe Europese geschiedenis.”

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 22 maart 2017

Deze bubbel is nu al even groot als de subprime-zeepbel!

In Amerika heeft er zich een zeepbel ontwikkeld die nagenoeg dezelfde kenmerken heeft als de VASTGOEDzeepbel in 2007, vlak voor de wereldwijde financiële crisis losbarstte. Staan we opnieuw op de vooravond van een crisis die heel de wereld in vuur en vlam zet?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 8 maart 2017

China: nieuwe Grote Muur doet zijn werk

China heeft de voorbije maanden grote inspanningen geleverd om de kapitaalvlucht uit het land te temperen en het heeft er alle schijn van dat het land daarin is geslaagd. Dat heeft in een eerste tijd grote gevolgen voor de VASTGOEDmarkt in sommige steden, maar ook voor bedrijven in de rest van de wereld. In China mogen banken sinds kort geen netto kapitaalexport meer toelaten of organiseren. De Chinese regering wilde met die ingreep één van de laatste mazen in de strikte kapitaalcontroles dichten.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs