EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord vastgoed.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord VASTGOED

Geplaatst op: maandag 15 oktober 2018

“Wie een huis koopt verliest“ – Waarom een huis kopen (meestal) geen goed idee is

De VASTGOEDmarkt is een van de grootste financiële markten ter wereld. Veel mensen willen kost wat kost een huis kopen. Een huis staat gelijk aan rijkdom. Toch is een huis kopen voor veel mensen geen goed idee, zegt Dion Rabouin. Huren is voor veel mensen voordeliger.

De gemiddelde persoon is beter af door geen huis te kopen. Huren en het verschil sparen brengt voor de meeste mensen veel meer op. Wie een huis koopt, moet daarvoor een grote som geld op tafel leggen. Een deel van dat geld komt vaak uit eigen zak. Dat is geld dat ‘vast’ zit in het huis terwijl het financieel veel verstandiger is om geld ‘liquide’ te houden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 10 oktober 2018

Beleggers staken nog nooit zoveel geld in Nederlandse woningen

In het eerste half jaar van 2018 is er 3 miljard euro gestoken in Nederlands VASTGOED, blijkt uit onderzoek van Colliers. Dat is meer dan ooit, aldus de VASTGOEDadviseur.

Vrijesectorhuurwoningen zijn een slimme investering dankzij de krappe woningmarkt, en gemeenten zijn deze volop aan het bouwen. De Europese Centrale Bank keert lage rente uit, en het rendement op woningen loopt op tot 3,5 procent.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 5 oktober 2018

Het gaat niet goed met VASTGOED

Het aantal hypotheekaanvragen in Nederland daalt met 5%. Vooral starters kopen geen woning meer. De eigen inbreng is te hoog en de huizen zijn te duur geworden. Het ziet er naar uit dat de VASTGOEDmarkt haar top heeft bereikt. Vraag is of het straks hard of zacht naar beneden gaat met de prijzen…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 2 oktober 2018

Over een No-Deal Brexit en referenda

Een No-Deal Brexit kan ervoor zorgen dat er 200.000 nieuwe armen in het Verenigd Konkrijk bijkomen, waarschuwt liefdadigheidsorganisatie Joseph Rowntree Foundation. Ruim 30% kans dat de Britse huizenmarkt crasht, volgens een aantal VASTGOEDexperts. Economen waarschuwen dat de EU verlaten middels de Nod-Deal Brexit, elke Brit wel 800 pond per jaar zal gaan kosten. Volksraadplegingen, referenda – allemaal goed en wel maar de uitkomst moet wel schikken en voorspelbaar zijn natuurlijk!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 1 oktober 2018

Waarom is VASTGOED in het Verenigd Koninkrijk zo belachelijk duur?

In geen enkel ander lid van de zeven rijkste landen van de wereld (G7) is zoveel rijkdom aan VASTGOED gebonden dan in Groot-Brittannië. Dat blijkt uit een rapport van het Britse Office for National Statistics (ONS). Berekend werd dat Groot-Brittannië in totaal een rijkdom van 12,7 biljoen dollar vertegenwoordigt. Daarvan bleek een bedrag van 6,5 miljard dollar in immobiliën te zijn belegd.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs