EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
43
kliks
40
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord vastgoed.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord VASTGOED

Geplaatst op: donderdag 14 juni 2018

Deze 25-jarige miljonair start elke dag met kaviaar

25 jaar oud is Emir Bahadir en hij zwemt nu al in het geld. Als erfgenaam van een rijke Turkse familie heeft hij zich intussen op de VASTGOEDmarkt in de Verenigde Staten gegooid. En de zaken gaan goed. Bahadir woont meestal in New York en behoort er intussen tot de jetset.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 6 juni 2018

Vancouver: politici willen VASTGOEDmarkt kapot belasten; eigenaars vragen niet liever

In de Canadese stad Vancouver dreigt VASTGOED zo extreem duur te worden dat de politiek fiscale maatregelen heeft genomen om de lokale immobiliënmarkt weer af te koelen. Bovendien moet worden vastgesteld dat ook de lokale huiseigenaars, die nochtans verlies zullen maken wanneer de woningprijzen weer dalen, de maatregelen van de overheid steunt. Dat zegt Conor Dougherty, redacteur VASTGOED bij de Amerikaanse krant The New York Times.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 31 mei 2018

Zo word je VASTGOEDmiljonair met een salaris van €40.000/jaar

Volgens VASTGOEDmiljonair Sidney Torres heb je niet veel geld nodig om rijk te worden. En hij kan het vertellen uit eigen ervaring. Hij begon zijn carrière in VASTGOED in 1997. Op dat moment verdiende hij als arbeider slechts $25.000 per jaar, inclusief overuren zo’n $30.000 à $ 40.000. En toch slaagde hij er met dit beperkt budget in om een VASTGOEDimperium uit te bouwen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 25 mei 2018

Mijn VASTGOED: VASTGOED via de blockchain voor iedereen

Een nieuw blockchain project van Nederlandse bodem. Op 1 juni 2018 gaat de Public Token Sale van Mijn VASTGOED officieel van start. Het 8-koppige team achter deze startup wil investeren in VASTGOED mogelijk maken voor iedereen. In principe zou elke Nederlander van 18 jaar en ouder al letterlijk voor een paar euro kunnen investeren via de blockchain in Nederlands VASTGOED. De Whitepaper (oftewel het hele plan) van Mijn VASTGOED is hier (PDF alert) te vinden. Via de komende Initial Coin Offering (ICO) worden investeerders gezocht die dividendtokens willen aanschaffen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 21 mei 2018

Het land dat zijn banken liet omvallen ziet een nieuwe bubbel ontstaan

Tien jaar na de financiële crisis beleeft IJsland een economische 'boom', die wordt gevoed door het toerisme. Maar die toeristen hebben de prijzen van de woningen de hoogte ingejaagd. Nergens ter wereld steeg de prijs van VASTGOED de voorbije 4 jaar meer dan op dit eiland.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs