EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord vastgoed.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord VASTGOED

Geplaatst op: vrijdag 2 juni 2017

Londen: Prijs VASTGOED stijgt aan traagste tempo in 60 maanden

De voorbije maand hebben de prijzen op de Londense VASTGOEDmarkt nog slechts een stijging met 3,5 procent gekend tegenover dezelfde periode vorig jaar. Dat is de traagste groei in vijf jaar tijd.

Dat blijkt uit een rapport van VASTGOEDconsulent Hometrack.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 19 mei 2017

In Hongkong is 2,7 miljard euro betaald voor een parkeergarage

VASTGOEDontwikkelaar Henderson Land heeft in Hongkong een bedrag van 3 miljard dollar betaald voor een oude parkeergarage met vijf verdiepingen.

Deze prijs – die neerkomt op ongeveer 6.400 dollar per vierkante voet – geeft een beeld van de druk die op de VASTGOEDmarkt van Hongkong weegt.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 16 mei 2017

Deze 30’er begon met $1.000 en heeft nu 90 huizen. Dit zijn zijn beste tips

Chad Carson werkte 13 jaar in de VASTGOEDsector en moet nu nooit meer werken. Carson studeerde af met $1.000 op zijn bankrekening. Via enkele slimme VASTGOEDinvesteringen bouwde hij zijn vermogen uit naar 90 panden. En wat Carson heeft gedaan, kan iedereen doen. Je moet alleen een andere kijk hebben op VASTGOED.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 8 mei 2017

Recordaantal Belgen koopt huis in Spanje: "Zeg maar Costa Belgica"

Nooit eerder kochten zo veel Belgen een buitenverblijf in Spanje. De Spaanse registratiekantoren noteerden vorig jaar 3.243 VASTGOEDtransacties met kopers uit ons land. Dat zijn er liefst 14 keer zoveel als tien jaar geleden. Het meest koopt de Belg aan de Costa Blanca. In de regio tussen Valencia en Alicante tikten vorig jaar 1.260 landgenoten een appartement of huis op de kop. Daarna volgen het diepe zuiden van Spanje - met Andalusië en de Costa del Sol (916 transacties) - en de Canarische eilanden (553).

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 30 april 2017

Huizenzeepbel in Canada spat, eerste bank gaat failliet!

Een Canadese bank kwam deze week in serieuze problemen. Het faillissement lijkt in zicht. Een teken aan de wand voor de Canadese VASTGOEDmarkt, want de bank is vooral bekend om haar subprimeleningen.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs