EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
44
kliks
Bron: businessinsider.com
30
kliks
Bron: Geotrendlines.nl
28
kliks
Bron: Geotrendlines.nl
Er zijn 43 artikelen gevonden met het woord wereldoorlog.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord WERELDOORLOG

Geplaatst op: zaterdag 7 januari 2017

Het Westen acht een WERELDOORLOG dichterbij dan wereldvrede

100 jaar nadat de Eerste WERELDOORLOG – waarvan men toen dacht dat het ook de laatste zou zijn – over het Europese continent woedde, lijkt de wereld opnieuw alles behalve een vreedzame plek.

100 jaar nadat de Eerste WERELDOORLOG – waarvan men toen dacht dat het ook de laatste zou zijn – over het Europese continent woedde, lijkt de wereld opnieuw alles behalve een vreedzame plek.

50 tot 63% van de inwoners van de grootste westerse landen denken zelfs dat we dichter bij een nieuw conflict, dan bij wereldvrede staan, blijkt uit een onderzoek van het Britse bureau YouGov.

1. Hoe dicht staan we vandaag – op een schaal van 1 tot 10 – bij een nieuwe, grote oorlog?

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 3 januari 2017

‘Grootste probleem van de EU is populisme, noch Poetin of Trump’

Als we Twitter moeten geloven was 2016 het slechtste jaar in de geschiedenis, schrijft James Crisp op Euractiv.com. Vooral omdat beroemdheden massaal stierven, maar ook vanwege Trump en Brexit. […] De Brexit is gecompliceerd en komt ongelegen, maar is geen tragedie. Trumps overwinning is onrustwekkend, maat tot op vandaag is niemand gestorven.

Begin 2016 waarschuwde Donald Tusk, de voorzitter van de Raad van Europa, voor ‘het extreem grote gevaar van de Brexit’: ‘Vergelijk het met de eerste dag van de Eerste WERELDOORLOG,’ zei hij. […] In juni ging hij nog een stap verder: ‘Brexit, vrees ik, is niet enkel het begin van de vernietiging van de EU, maar van de ganse westerse politieke beschaving.’

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 27 december 2016

Deze documentaire over de aandelencrash van 1929 moet je gezien hebben

Onderstaande BBC2 documentaire geeft een fascinerend inzicht in de aandelencrash van 1929. De crash bracht een einde aan jaren van stijgende aandelenmarkten, record aantal beleggers en miljoenen dromen.

Over een periode van 6 dagen verloor de New York Stock Exchange 30% van zijn waarde. De Dow Jones zag $30 miljard in rook opgaan, meer dan het totale verlies van WERELDOORLOG 1.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 22 december 2016

Troïka van Rusland, Iran en Turkije vormt de nieuwe wereldorde

In Moskou heeft een troïka bestaande uit Rusland, Turkije en Iran zich woensdag voorgesteld als ‘de meest efficiënte combinatie’ om een einde te maken aan het Syrische conflict. Het was de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov (foto) die tijdens een persconferentie ‘de verklaring van Moskou’ voorlas en zei dat ‘de meest efficiënte combinatie degene is die u hier voor u ziet.’

Het gaat om niet meer of niet minder dan om een totale ommekeer in de recente wereldgeschiedenis. Voor het eerst sinds het einde van de Tweede WERELDOORLOG worden zowel de Verenigde Staten als de (leden van de) Europese Unie totaal buitenspel gezet.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 20 december 2016

John Pilger: Derde WERELDOORLOG is al onderweg

De wereld stevent in hoog tempo af op een Derde WERELDOORLOG, zo vreest documentairemaker en journalist John Pilger. In deze lezing spreekt hij zijn zorgen uit over propaganda, de dreiging van een nucleaire oorlog, de oplopende spanningen tussen de Verenigde Staten en China en het stilzwijgen van de Westerse media.

Lees verder op Marketupdate
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs