EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 43 artikelen gevonden met het woord wereldoorlog.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord WERELDOORLOG

Geplaatst op: woensdag 12 april 2017

Mensheid stevent gestaag op nieuwe WERELDOORLOG af

VS ondanks Trump door met agressief imperialisme - Islam alleen te verslaan als Westen en Rusland gaan samenwerken – China posteert 150.000 man aan grens met Noord Korea, dat opnieuw met kernoorlog dreigt na komst Amerikaanse marine

Ondanks alle gevaarlijke ontwikkelingen denken de meeste mensen nog steeds dat zoiets nooit kan gebeuren.

Lees verder op XanderNieuws
Geplaatst op: donderdag 6 april 2017

WERELDOORLOG 3 is niet veraf wanneer dit conflict escaleert

Ver hiervandaan broeit een conflict dat kan uitgroeien tot een nieuwe WERELDOORLOG. Er heersten in het verleden al spanningen tussen Japan en China in de Zuid Chinese Zee. Nu komt er nog een conflict bovenop tussen beide landen in de Oost Chinese Zee. Indien internationale allianties betrokken worden in dit conflict, staat een 3e WERELDOORLOG voor de deur. Bij een escalatie heeft dit ongetwijfeld een impact op de financiële markten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 3 april 2017

Grafiek: Goudaankopen centrale banken sinds 1948

Sinds de Tweede WERELDOORLOG heeft het internationale monetaire systeem verschillende fasen ondergaan. Door het loslaten van de goudstandaard speelde het edelmetaal geen rol van betekenis meer in het dagelijkse betalingsverkeer, maar daarmee was de rol van goud als monetair anker en als ultieme reserve nog niet uitgespeeld.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: vrijdag 17 maart 2017

De huidige concentratiekampen waar niemand het over heeft

Terwijl we hier jaarlijks de bevrijding vieren van de Duitse bezettingen, en de kinderen op school leren welke bizarre tijden zich hebben afgespeeld tijdens de Tweede WERELDOORLOG, beseffen maar weinigen dat er nog steeds concentratiekampen bestaan waar 150.000 mensen een verschrikkelijk leven leiden.

Noord-Korea doet zich in de regulieren media voor als een voorspoedig en machtig land, maar wat de buitenwereld niet mag weten zijn de nu thans bestaande concentratiekampen waar schuldige en onschuldige mensen een ‘heropvoeding’ ondergaan.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 17 februari 2017

Waarom wil Duitsland haar goud weer hebben?

Officieel heeft goud geen enkele rol als valuta meer. Toch zien we dat vooral Europa en de VS enorme valuta reserves aan goud hebben. Goud dat door Nederland tijdens de Tweede WERELDOORLOG net op tijd naar Londen, Toronto en de VS is gebracht. De Duitsers baalden stevig toen ze in de lege kluizen van DNB aankwamen.

Hitler was het mede te doen geweest om de rijkdommen van Nederland en de toen nog enorme goudvoorraad was een hoofdprijs.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs