EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 27 artikelen gevonden met het woord werkgelegenheid.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord WERKGELEGENHEID

Geplaatst op: donderdag 9 april 2020

ECB wil er alles aan doen om banen te behouden

De Europese Centrale Bank (ECB) zal er alles aan doen om de WERKGELEGENHEID en productiviteit in Europa te behouden. Dit schrijft centralebankpresident Christine Lagarde in een donderdag gepubliceerd opiniestuk in de Volkskrant.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 18 maart 2020

Bijna 80.000 aanvragen voor werktijdverkorting: wat is het precies?

Inmiddels hebben er ruim 80.000 Nederlandse ondernemingen werktijdverkorting aangevraagd. De grote vraag leidde er maandag zelfs toe dat de speciale pagina van het ministerie van Sociale Zaken en WERKGELEGENHEID (SZW) er even uit lag. Maar wat houdt het precies in en waarom is de vraag ernaar zo groot? Vijf vragen over de werktijdverkorting.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 9 maart 2020

Amerikaans werkloosheidscijfer daalt naar de laagste stand sinds 1969

Afgelopen vrijdag verschenen er uitstekende cijfers over de Amerikaanse arbeidssector. De WERKGELEGENHEID in de Verenigde Staten is in februari veel sterker dan verwacht gestegen. Het werkloosheidscijfer wist zelfs te dalen naar de laagste notering sinds het jaar 1969.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 28 december 2019

Bankensector schrapt tienduizenden banen

De langzamer groeiende economie en toenemende digitalisering pakken negatief uit voor de WERKGELEGENHEID in de bankensector. Dit jaar kondigden banken aan bijna 78.000 banen te schrappen. Dat is het hoogste aantal in de branche sinds vier jaar, becijferde persbureau Bloomberg.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 9 december 2019

WERKGELEGENHEID als lichtpuntje

Het gaat wederom niet slechter met de groei van de Europese economie, maar gelukkig groeit de WERKGELEGENHEID nog wel een heel klein beetje. Maar de rek is er uit: de klad komt er in. Kijk vooruit en de kansen op herstel lijken klein. Cijfers worden niet beter, maar evenmin slechter. Macro-econoom en economiecommentator Kees de Kort weet hoe laat het is; iedere kleine tegenslag kan tot toenemende voorzichtigheid leiden.

Lees verder op BNR.nl
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs