EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 28 artikelen gevonden met het woord woningmarkt.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord WONINGMARKT

Geplaatst op: dinsdag 4 april 2017

AFM en DNB voorzien grote problemen op de WONINGMARKT

Miljoenen huiseigenaren met aflossingsvrije hypotheken moeten worden aangespoord om af te lossen. De Autoriteit Financiële Markten (AFM) vindt dit nodig om problemen te voorkomen. Gelijktijdig komt de president-directeur van De Nederlandsche Centrale Bank, Klaas Knot in de media omdat hij vindt dat er nog altijd te veel geleend en te veel gespaard wordt in Nederland.

Lees verder op Huizenmarkt-Zeepbel.nl
Geplaatst op: maandag 7 november 2016

Nieuwe WONINGMARKTbubbel met nieuwe risico’s door opkomst buy-to-let

De Nederlandse WONINGMARKT wordt overspoeld door een nieuwe groep marktdeelnemers die uitsluitend woningen kopen om weer te verhuren, de zogenaamde buy-to-let. WONINGMARKTexpert Maartje Martens analyseert deze ontwikkeling en komt tot de conclusie dat die niet zonder gevaren is. Hoewel er geen harde data zijn over de opkomst van buy-to-let moeten beleidsmakers deze ontwikkeling niet veronachtzamen omdat het in potentie onevenwichtigheden op de WONINGMARKT niet oplost maar kan versterken.

Lees verder op Huizenmarkt-Zeepbel.nl
Geplaatst op: donderdag 11 augustus 2016

Huizenverkopen Verenigd Koninkrijk kent grootste daling sinds 2008

Huizenverkopen in het Verenigd Koninkrijk daalde in hetzelfde tempo als in juni en daarmee zijn het de zwakste twee maanden sinds de financiële crisis van 2008.

Huizenverkopen in het Verenigd Koninkrijk daalde in hetzelfde tempo als in juni en daarmee zijn het de zwakste twee maanden sinds de financiële crisis van 2008.

Eigenwoningbezit in het Verenigd Koninkrijk is gedaald tot het laagste niveau sinds 1986 en stijgende onroerendgoedprijzen sluiten miljoenen mensen uit de markt.

Brexit ondermijnt verder de vooruitzichten op de korte termijn voor de Britse WONINGMARKT. Zowel de huizenprijzen, de vraag als de huizenverkopen zien een daling.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 30 juli 2016

Vastgoedkoopjes in Zuid-Europa

De economische en financiële crisis heeft in heel wat landen voor aanzienlijke correcties op de vastgoedmarkten gezorgd. Nederland kende een zware daling van (segmenten in) de WONINGMARKT. Ook Amerika kreeg een subprime crisis in de vastgoedsector voor de kiezen.

In Zuid-Europa, door de eurocrisis en de daarop volgende interne devaluaties, zijn ook heel wat prijzen gekelderd. Bekend is vooral de Spaanse vastgoedmarkt, die in de jaren 2000 een grote zeepbel werd en vanaf 2007-2008 uit elkaar spatte.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 11 juli 2016

Meest pessimistische top-econoom is optimistisch over Rusland

Alle economische sancties, budgettaire tegenvallers, geopolitieke spanningen en diplomatieke incidenten ten spijt, ziet het er niet slecht uit voor de Russische economie.

Alle economische sancties, budgettaire tegenvallers, geopolitieke spanningen en diplomatieke incidenten ten spijt, ziet het er niet slecht uit voor de Russische economie.

Dat zegt althans Nouriel Roubini, a.k.a. “Doctor Doom”, ’s werelds meest pessimistische top-econoom.

Roubini, professor aan NYU, in een vorig leven financieel adviseur van president Clinton, was één van de weinige economen die de implosie van de Amerikaanse WONINGMARKT van 2007-08 voorspelde, ruim een jaar voordien.

Lees verder op Beurs.com
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs