EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 35 artikelen gevonden met het woord yen.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord YEN

Geplaatst op: donderdag 17 mei 2018

Achter de schermen in de goudmarkt

[...]

Dus als je wat ‘dieper’ naar goud kijkt, dan staat het er helemaal niet zo slecht voor met goud. In YEN ziet de grafiek er meer dan goed uit, en zelfs in de sterke euro lijken we ons aan de vooravond van een uitbraak te begeven.

Als goud echt zo zwak erbij zou liggen, kreeg je zowel voor goud in dollar, euro als YEN een twijfelachtige opzet in de grafiek te zien. Dat is vandaag het tegenovergestelde: zowel in dollar, euro als YEN ligt goud er erg goed bij.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: vrijdag 13 april 2018

Uw loon in Bitcoin? In Japan is het mogelijk!

Jazeker! De Japanse GMO Internet Group biedt zijn werknemers de mogelijkheid hun loon in Bitcoin te ontvangen. Of in ieder geval een deel. Zij die hiervoor opteren krijgen er nog een bonus van 10 procent bovenop! Het minimum is 10.000 YEN en het maximum 100.000 YEN. Oftewel van 75 euro tot 750 euro. Het aanbod wordt geleidelijk uitgebreid tot alle 4000 werknemers. Letterlijk wat je noemt een ‘variabel loon’ dus…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 6 april 2018

Handelsplatform voor cryptomunten Coincheck wordt overgenomen

Het Japanse handelsplatform voor cryptomunten Coincheck, dat in januari slachtoffer werd van een grote roof, wordt overgenomen door onlinebroker Monex.

Met de deal is een bedrag van 3,6 miljard YEN (27 miljoen euro) gemoeid.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 14 februari 2018

Japanse cryptobeurs opnieuw open na megaroof, gebruikers halen meteen slordige 300 miljoen euro weg

iHLN De gebruikers van de Japanse cryptobeurs Coincheck hebben gisteren 40,1 miljard YEN (300 miljoen euro) van hun accounts gehaald. Coincheck meldt dat aan persbureaus Reuters en Bloomberg. Het was de eerste dag dat de beurs weer open was na een grote kraak.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 29 januari 2018

Coincheck Japan vergoedt gedupeerden na diefstal cryptomunten

Coincheck, een van de grootste Japanse beurzen voor cryptovaluta's, gaat klanten schadeloos stellen na een grote diefstal van cryptomunten eerder deze week.

De circa 260.000 eigenaren van zogenoemde NEM-munten ontvangen in totaal 46,3 miljard YEN, ofwel circa 425 miljoen dollar.

Lees verder op nu.nl
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs