EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
44
kliks
20
kliks
19
kliks
Bron: Goudverzekerd.nl
17
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
16
kliks
15
kliks
Er zijn 47 artikelen gevonden met het woord yen.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord YEN

Geplaatst op: woensdag 27 juli 2016

Japanse overheid komt met stimuleringspakket van 240 miljard euro

Premier Shinzo Abe van Japan heeft woensdag een stimuleringspakket voor zijn land van 28 biljoen YEN (ruim 240 miljard euro) aangekondigd. Het pakket moet de haperende economie ondersteunen.

De omvang van het pakket is vele malen groter dan voorheen werd geschat. Van het bedrag zou 13 biljoen YEN (ruim 111 miljard euro) bestemd zijn voor fiscale maatregelen, meldt het Japanse persbureau Jiji. 

Onder die maatregelen zouden waarschijnlijk uitgaven door nationale en lokale overheden en leningen vallen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 27 juli 2016

Japans relanceplan van meer dan 240 miljard euro moet gevolgen Brexit tegengaan

De Japanse premier Shinzo Abe heeft vandaag een relanceplan van meer dan 28.000 miljard YEN (240 miljard euro) voor de derde grootste economie van de wereld aangekondigd, zo hebben plaatselijke media gemeld.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 25 juli 2016

Binnen enkele jaren is yuan derde meest gebruikte valuta

De Chinese yuan wordt steeds belangrijker op de wereldmarkt, dat blijkt uit een analyse van expert Xiang Songzuo, vicedirecteur van het International Monetary Institute (IMI). De expert beweert dat de Chinese eenheidsmunt in 2018 zal uitgroeien tot de derde meest gebruikte valuta ter wereld. Songzuo benadrukt wel dat de munt nog voor enkele internationale uitdagingen staat om de derde plaats te veroveren.

Een sterke prestatie want hoe het er nu naar uit ziet, zal de Chinese munt op korte tijd de Japanse YEN en het Britse pond voorbijsteken. Als het daar effectief in slaagt, is de yuan de meest gebruikte eenheidsmunt na de dollar en de euro.

Xiang Songzuo lichtte zijn analyse toe tijdens de bijeenkomst van het Internationaal Monetair Fonds in Beijing de afgelopen zondag.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 25 juli 2016

Japanse export blijft dalen

De Japanse export is in juni voor de negende maand op rij gedaald. Dat liet de Japanse overheid maandag weten.

De Japanse export is in juni voor de negende maand op rij gedaald. Dat liet de Japanse overheid maandag weten.

De export zakte met 7,4 procent in vergelijking met een jaar eerder. Economen rekenden in doorsnee op een afname met 11,3 procent. De gestaag afnemende uitvoer onderstreept de problemen die Japanse exporteurs ondervinden door de tragere wereldeconomie en de schommelingen op de valutamarkten.

De import ging met 18,8 procent omlaag. Het Japanse handelsoverschot kwam uit op 692,8 miljard YEN (5,9 miljard euro).

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 18 juli 2016

Brexit maakt Britse bedrijven tot aantrekkelijke overnameprooien

Het Japanse Softbank doet een bod van 29 miljard euro op het Britse ARM Holdings, een grote speler binnen de chipindustrie. Dit gebeurt niet toevallig op dit moment nu het pond meer dan een vijfde in waarde is gedaald tegenover de Japanse YEN.

ARM klinkt misschien niet erg bekend in de oren maar toch gebruiken we hun chips nagenoeg dagelijks. Zo zijn ze te vinden in elke verkochte IPhone en vele andere technologische hoogstandjes waarbij chips nodig zijn. Dit staat in schril contrast met het veel bekendere Intel dat maar geen voet aan de grond krijgt in de business van chips voor smartphones.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs