Nieuws / Artikelen met het woord

zilver

2588 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: zondag 25 juni 2017

Twee grafieken. Duidelijk signaal.

Vorige week verwees ik u in al naar het fantastische jaarlijkse In Gold we Trust rapport van vermogensbeheerder Incrementum.

Ik liet u zien hoe ongelofelijk hoog het stijgingspotentieel van goud en ZILVER is. Op basis van reƫle berekeningen. Hieronder een andere grafiek die zeer veelzeggend is.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: maandag 12 juni 2017

Dit is een ideaal moment!

[...]

Alle winst die ik met Bitcoin heb gemaakt, ga ik nu beleggen in de allerbeste goud- en ZILVERaandelen. Want daar gaan we de volgende hype zien.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: dinsdag 30 mei 2017

TA ZILVER Analyse Roy | 2017 - week 22

Sinds het dieptepunt op $16.06 heeft zich een mooie herstelpoging ontwikkeld. Het herstel reikte in eerste instantie tot $17 waarna er een stapje terug volgde richting de $16.40. Daarna werd een nieuwe beweging ingezet die de koers tot aan het 50 d. MA heeft gebracht. Deze laatste beweging werd vorige week vrijdag ingezet en kreeg een vervolg op afgelopen maandag waarbij de koers het niveau van $17.20 bereikte.

De omzet waarmee dit gepaard ging lag overigens wel ruim beneden dat van de forse dalingsdag van de week ervoor waaruit blijkt dat het vooral nog voorzichtigheid troef was.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: woensdag 24 mei 2017

Arizona legaliseert goud en ZILVER als betaalmiddel

In de Amerikaanse staat Arizona is het nu mogelijk goud en ZILVER als geld te gebruiken. Gouverneur Doug Ducey zette deze week namelijk zijn handtekening onder wetsvoorstel 'HB 2014', waarin staat dat edelmetalen een wettig betaalmiddel zijn en als zodanig vrijgesteld moeten worden van belasting.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: maandag 15 mei 2017

TA ZILVER Analyse Roy | week 20

De afgelopen week zagen we de verwachte tegenreactie op de daling eindelijk verschijnen.

Op maandag werd door de beren het spelletje van de week ervoor nog vrolijk verder gespeeld. Na de opening kregen de stieren speelruimte om te proberen een herstel op touw te zetten waarna dan de beren het heft weer in handen namen. Zo ontstond op maand een vrijwel identieke candle als de vrijdag ervoor, een kleine body met een lange upper shadow, en wederom een rode candle.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$