Nieuws / Artikelen met het woord

zilver

2610 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: donderdag 14 december 2017

TA ZILVER Analyse Roy | week 50 - 2017

Afgelopen week heeft de negatieve trend die vorige was gestart zich doorgezet, het werd een echte berenweek.

Na een weekend bedenktijd konden de stieren op maandag proberen om een ommekeer te bewerkstelligen. Er werd inderdaad getracht om wat verloren gebied terug te vorderen maar uiteindelijk trokken de beren toch weer aan het langste eind. Het enige dat de stieren konden doen was de schade beperkt houden hetgeen lukte getuige de doji die er aan het eind van de dag stond.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: dinsdag 28 november 2017

TA ZILVER Analyse Roy | Week 48 - 2017

Na het mooie slotakkoord van vorige week vrijdag overheerst deze week de teleurstelling. Alles leek in de startblokken te staan voor een mooie uitbraak. Er werd een mooie candle geproduceerd met een bijbehorende omzet die op maandag een passend vervolg had moeten krijgen, het pakte echter heel anders uit.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 28 november 2017

Zwitsers dorp geeft tot 60.000 euro aan nieuwkomers

Het Zwitserse dorp Albinen is tot een belangrijke financiële inspanning bereid om de ontvolking te stoppen en om te keren. Het gemeentebestuur heeft immers beslist een premie uit te keren aan inwijkelingen die zich op het grondgebied van het dorp willen vestigen.

Elke volwassene die zich in Albinen vestigt, ontvangt een vergoeding van 25.000 Zwitserse frank. Voor een kind is een premie van 10.000 frank voorzien. Op die manier kan een gezin met twee volwassenen en twee kinderen een keuze voor Albinen, gelegen in het kanton Wallis, verZILVERd zien met een premie van 70.000 frank. Dat komt overeen met een bedrag van 60.000 euro.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: zaterdag 25 november 2017

Deze wet zegt dat bitcoin fiatgeld zal vervangen

Toen koningin Elizabeth 1 in 1558 op de troon kwam, kreeg ze al vrij snel een brief van Thomas Gresham.

Gresham was een Engelse bankier en één van de rijkste burgers van Engeland en hij wees zijn koningin op het belang van deugdelijk geld.

Henry 8 had namelijk 40% van het ZILVERgehalte van de Britse shilling vervangen door waardeloos metaal waardoor dit slechte geld het goede geld uit circulatie duwde.

Mensen gingen de munten met een lager ZILVERgehalte uitgeven en hielden de munten met het correcte gehalte bij.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 15 november 2017

Rusland en China gaan samenwerken in goudmijnsector

De goudmijnsector gaat naar alle waarschijnlijkheid een nieuwe geldinjectie krijgen dankzij Rusland en China. Er wordt achter de schermen gewerkt aan een gezamenlijk mijnbouwfonds tussen het Russische Far East Development Fund en de China National Gold Group. De bedoeling is om nieuwe mijnen op te starten in Rusland, voornamelijk om goud te winnen maar eveneens anderen edelmetalen zoals ZILVER, platina en koper.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$