Nieuws / Artikelen met het woord

zilver

2577 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: goudverzekerd
Geplaatst: zondag 30 april 2017

Zwakste groei Amerikaanse economie in 3 jaar tijd!

[...]

Vreemd genoeg profiteerden zowel goud als ZILVER niet van het negatieve cijfer over de Amerikaanse economie. Normaliter veren beide edelmetalen op bij slechte macro-economische cijfers uit de VS.

[...]

Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 28 april 2017

Beleggers stappen weer in ZILVER na daling ZILVERprijs

De ZILVERprijs is in de tweede helft van deze maand bijna tien procent gedaald en dat trekt opnieuw koopjesjagers aan. Op woensdag, toen de prijs van het edelmetaal voor de zevende handelsdag op rij daalde, voegden beleggers 2,93 miljoen troy ounce ZILVER toe aan hun positie in het iShares Silver Trust. Dat was de grootste instroom van edelmetaal in één dag sinds oktober vorig jaar. Het iShares Silver Trust is het grootste ZILVER-ETF ter wereld, dat bij beleggers beter bekend staat onder de afkorting SLV.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: woensdag 26 april 2017

Peak Silver

Gisteren besprak ik de productie van ZILVER in 2015. De cijfers over 2016 zijn nog niet helemaal definitief, maar zoals het er nu naar uitziet is de ZILVERproductie over 2016 lager uitgekomen dan die over 2015.

De hogere prijs voor ZILVER in 2016 is dus misschien niet echt een verrassing.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: dinsdag 25 april 2017

De stand van zaken rondom ZILVER

Met meevallende Franse verkiezingsresultaten (Le Pen lijkt geen kans te maken in de tweede ronde) is de aandacht voor ZILVER en goud even minder. Het acute gevaar van een Frexit is geweken zo denken speculanten.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: dinsdag 25 april 2017

TA ZILVER Analyse Roy - Week 17 | 2017

Deze week zagen we de beren terug verschijnen op het strijdtoneel. Na de potentiële ‘northern doji’ candle van vorige week vrijdag werd tijdens de dunne handel op 2-de paasdag geprobeerd om het positieve sentiment toch vast te houden. Er werd hoger gekoerst naar een stand van $18.65 maar dat niveau kon niet worden vastgehouden al kon nog wel hoger worden afgesloten.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$