Nieuws / Artikelen met het woord

zilver

2592 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Goudstandaard
Geplaatst: dinsdag 18 juli 2017

Voorraad ZILVER in ETF's naar record

Door de daling van de ZILVERprijs is het sentiment op de ZILVERmarkt naar een dieptepunt gedaald, maar dat wil niet zeggen dat alle beleggers negatief zijn over het edelmetaal. Terwijl de grote hedgefondsen en speculanten hun shortpositie in ZILVER uitbreiden zien we de totale voorraad van ZILVER in ETF‘s juist toenemen.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: dinsdag 18 juli 2017

ZILVER: terug in de koopzone!

Het was opnieuw een mooie week voor aandelen. Dit segment van de markt blijft beleggers op het verkeerde been zetten, want de trend blijft onverminderd omhoog gericht.

Dit terwijl steeds meer beleggers ‘hopen’ op een correctie. Zoals we hier wel vaker schreven: als iedereen rekent op een daling, volgt hoogstwaarschijnlijk een stijging.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 17 juli 2017

Zo start de volgende rally van de ZILVERprijs.

Soms gaat het gewoon niet snel genoeg! Dat idee hebben blijkbaar veel bezitters van edelmetaal op dit moment.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: vrijdag 14 juli 2017

Sentiment in ZILVERmarkt naar dieptepunt

Het sentiment in de ZILVERmarkt is momenteel erg negatief en bereikte met de flashcrash van een week geleden een nieuw dieptepunt. Dat wordt bevestigd in het laatste Commitment of Traders rapport, want die laat zien dat de shortpositie van speculanten en beleggingsfondsen in ZILVER naar recordhoogte gestegen is. Hoe groter deze shortpositie is, hoe groter de overtuiging van speculanten en beleggers dat de ZILVERprijs verder zal dalen.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: zondag 25 juni 2017

Twee grafieken. Duidelijk signaal.

Vorige week verwees ik u in al naar het fantastische jaarlijkse In Gold we Trust rapport van vermogensbeheerder Incrementum.

Ik liet u zien hoe ongelofelijk hoog het stijgingspotentieel van goud en ZILVER is. Op basis van reële berekeningen. Hieronder een andere grafiek die zeer veelzeggend is.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$