EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord zilver.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord ZILVER

Geplaatst op: vrijdag 15 maart 2019

Moment van de waarheid is voor de ZILVERprijs aangebroken

De edelmetalen hebben het al weken lastig. Als gevolg van de beursrally is het optimisme onder de beleggers toegenomen. En meestal als de aandelenmarkten goede zaken weten te doen, dan raken de edelmetalen in de uitverkoop. En deze trenddraai kwam voor de ZILVERprijs op een zeer ongeschikt moment.

De ZILVERprijs heeft er een zwaar jaar opzitten. Tot en met de eerste dagen van november zat de ZILVERprijs gevangen in een dalende trend. Tijdens die eerste dagen van november werd zelfs de bodem van begin 2016 getest. En precies vanaf dat moment wisten de ZILVERstieren een dubbele bodem te produceren en ging er een nieuwe stijgende beweging van kracht. Toch kwam aan die stijgende trend tijdens de afgelopen weken een abrupt einde. Tijdens de afgelopen twee weken is de ZILVERprijs namelijk geconfronteerd met een stevige correctie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 11 maart 2019

Koersdoel Goud en ZILVER verder omhoog

Het koersdoel voor goud en ZILVER is verder verhoogd door Goldman Sachs. De Amerikaanse bank verhoogde in januari ook de koersdoelen van beide edelmetalen. Het koersdoel voor de komende drie, zes en twaalf maanden is met $25 per troy ounce omhoog gegaan.

[...]

Lees verder op DoijerKalff
Geplaatst op: woensdag 6 maart 2019

Zet de ZILVERprijs opnieuw een dubbele top neer?

De ZILVERprijs wist samen met de goudprijs tijdens de laatste maanden van 2018 goede zaken te doen. Als reactie op de toegenomen geopolitieke en economische spanningen in de wereld vluchtten beleggers richting de edelmetalen. Toch is dat beeld tijdens de afgelopen twee weken omgeslagen. En die omslag kwam voor de ZILVERprijs op een behoorlijk ongunstig moment.

De edelmetalen hebben het tijdens de afgelopen jaren niet gemakkelijk gehad. Aan het begin van 2016 leek er een definitieve bodem gezet te zijn, maar tijdens het afgelopen jaar werden de goud- en ZILVERprijs opnieuw geconfronteerd met sterke verkoopdruk. En ook nu lijken de edelmetalen een pas op de plaats te moeten maken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 25 februari 2019

Breken goud- en ZILVERaandelen definitief uit?

De edelmetalen zijn sterk uit de startblokken gekomen. Tijdens de eerste weken van het jaar wisten de goud- en ZILVERprijs goede zaken te doen. Toch moesten beide edelmetalen tijdens de afgelopen week het nodige terrein prijsgeven. Neemt de stier een tijdelijke adempauze, of volgt er een nieuwe dalende golf?

De edelmetalen wisten tijdens het afgelopen kwartaal in waarde te stijgen. En dat is iets waar veel beleggers jaloers op waren. Tijdens het vierde kwartaal van 2018 werden de aandelenmarkten immers geconfronteerd met stevige verliezen. Dat goud en ZILVER goede zaken wisten te doen is echter niet verwonderlijk, want de onrust in de wereld was groot. En normaliter profiteren de edelmetalen als ‘veilige havens’ hier stevig van.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 3 februari 2019

Uitbraak goudprijs?

[...]

Een zelfde verschijnsel, maar dan omgekeerd, kan zich (dan) voordoen bij goud en ZILVER. Nu nog wordt de prijs bepaald door papieren contracten waarvan de markt 100 keer groter is dan de fysieke handel. Wanneer daar een flash crash plaats vindt, of doordat een partij gedwongen wordt zijn papieren beloftes fysiek uit te gaan leveren, kan de vraag naar edelmetaal in principe honderdvoudig gaan toenemen.

[...]

Lees verder op AmsterdamGold
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs