EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord zilver.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord ZILVER

Geplaatst op: dinsdag 11 december 2018

Technische analyse ZILVER | Week 50 - 2018

Na de koersontwikkeling van vorige week waren de verwachtingen voor de afgelopen week niet hoog gespannen. Na de teleurstellende rode candle van vorige week vrijdag kon vooral het begin van de week weer zeer lastig worden.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: donderdag 6 december 2018

Staat ZILVER aan de vooravond van een grote uitbraak?

De edelmetalen hebben het al jaren lastig. In de periode van 2000 tot 2011 heerste er groot optimisme in de goud- en ZILVERmarkt, maar dat optimisme is de afgelopen jaren in rap tempo verdwenen. Op dit moment heerst en hoofdzakelijk pessimisme en als gevolg daarvan durven maar weinig beleggers te investeren in goud- en ZILVERaandelen.

De goud- en ZILVERprijs liggen op dit moment op schema om het beursjaar 2018 met een verlies af te sluiten. Toch zijn er nog genoeg handelsdagen te gaan en de goud- en ZILVERstieren zouden door middel van een eindejaarsrally het verlies volledig kunnen wegwerken. Tijdens de afgelopen weken werd daar in ieder geval een goede basis voor gelegd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 3 december 2018

Technische analyse ZILVER | Week 49 - 2018

Vorige week werd al geconcludeerd dat de opleving was gestuit door het 50 d. MA waaruit af te leiden viel dat het niet makkelijk zou worden om er doorheen te breken. Met de candle van vorige week vrijdag werd de ZILVERkoers aanzienlijk teruggezet beneden het 50 d. MA zodat de stieren weer voldoende werk aan de winkel hadden.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 26 november 2018

Technische analyse ZILVER | Week 48 - 2018

Het plotselinge en eigenlijk ook onverwachte herstel van vorige week bracht de koers terug tot in de buurt van het 50 d. MA. Indien een MA eenmaal doorbroken is zal het daarna logischerwijs als een weerstand dan wel steun moeten fungeren zodat we er nu vanuit mochten gaan dat het 50 d. MA weerstand zou gaan bieden.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 19 november 2018

Technische analyse ZILVER | Week 47 - 2018

Het slot van vorige week vrijdag beloofde niet veel goeds voor de afgelopen week, de verwachting was dat het laagste punt van dit jaar op $13.96 binnen schootsafstand zou komen. Dat punt werd afgelopen week niet alleen bereikt maar zelfs doorbroken zodat we een nieuwe laagste jaarstand konden noteren. Het laagste punt van de afgelopen week kwam te liggen op $ 13.86 en werd midweeks bereikt.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs