EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord zilver.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord ZILVER

Geplaatst op: maandag 18 juni 2018

ZILVER breekt uit. Ondanks stijgende dollar!

Ik heb al een tijdje niet meer over goud en ZILVER geschreven. De reden daarvoor was dat we een stijgende dollar zagen aankomen door een gebrek aan liquiditeit in de markt voor dollars buiten de VS, ofwel de eurodollar-markt. Abonnees van ons rapport “De Dollar is aan het Stijgen” ontvingen de afgelopen maanden al diverse signalen, waarmee we al op mooie winsten staan. We verwachten snel meer signalen uit te sturen. Waarschijnlijk komende maandag al. Nu MOET ik echter weer over goud en ZILVER schrijven. Want nu stijgt de kans dat we een stijgende dollar gaan zien, in combinatie met een stijgende goud- en ZILVERprijs.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: vrijdag 15 juni 2018

Let op! Het moment van de waarheid voor ZILVER is nabij

Sinds het begin van dit jaar beweegt de ZILVERprijs al min of meer binnen een zijwaartse trend. Op het eerste gezicht lijkt de grafiek van de ZILVERprijs dus weinig opwindend te zijn. Schijn bedriegt in dit geval, want onderhuids gebeurt er genoeg.

De ZILVERprijs zit sinds het jaar 2011 al gevangen binnen een dalend trendkanaal. Ondanks het feit dat dit behoorlijk negatief klinkt, hebben er de afgelopen twee jaar wat positieve ontwikkelingen plaatsgevonden. Zo werd er aan het begin van 2016 een stevige bodem neergezet en sinds dat moment is de ZILVERprijs bezig met het vormen van hogere bodems.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 15 juni 2018

Een gouden zet van ZILVER!

De Fed voert de druk op. Gisteren trok de Amerikaanse centrale bank haar korte rente andermaal op met 25 basispunten. Hierdoor bedraagt het rentetarief 1,75% tot 2%, wat inmiddels ver verwijderd is van internationale tegenhangers. Die overige centrale banken, zoals die van Japan of Europa, flirten nog altijd met de nulrente. De verschillen lopen steeds verder op. We weten uit ervaring dat dit op termijn geen houdbare situatie is.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 juni 2018

TA ZILVER Analyse Roy | Week 24 - 2018

Gedurende de afgelopen week werd de bovenkant van de trading range ( $16.10 – $16.70) die we sinds begin februari volgen weer op de korrel genomen. Vorige week schreef ik:

Zolang geen van beide niveaus sneuvelt is er geen significante beweging te verwachten.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: vrijdag 8 juni 2018

Vanille nu duurder dan ZILVER

De prijs van vanille is op 5 jaar tijd met 1.500% gestegen van 20 tot 600 dollar per kilogram. Daarmee noteerde de smaakstof - die voornamelijk in Madagaskar wordt gewonnen uit de vruchten van de Vanilla-klimorchidee -  recent hoger dan ZILVER

De prijsstijging is het gevolg van de toegenomen vraag, maar ook van de schaarste die is veroorzaakt door enkele slechte oogsten en door de criminaliteit die de vanillehandel omringt.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs