EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord zilver.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord ZILVER

Geplaatst op: donderdag 30 augustus 2018

Betere omstandigheden kan je bijna niet verzinnen

Afgelopen vrijdag zorgde Fed-voorzitter Jay Powell er eigenhandig voor dat goud en ZILVER weer een stijging hebben ingezet. Want Powell was plotseling een heel stuk minder stellig over toekomstige renteverhogingen.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: dinsdag 21 augustus 2018

De best presterende grondstof van het moment

Grondstoffen hebben het enorm moeilijk de laatste tijd, de prijs van o.a. koper en zink lijken maar geen bodem te kunnen vinden.

Zelfs grondstoffen zoals goud & ZILVER – veelal bekend als vluchthaven – weten niet te ontkomen aan een steeds sterker wordende Amerikaanse dollar en de zogenaamde handelsoorlog.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 31 juli 2018

De beste grondstof om nu te kopen: ZILVER

Wie naar de grafiek van ZILVER kijkt, zal al snel de conclusie trekken dat je er beter maar af kan blijven. De ZILVERprijs staat mijlenver van het hoogste niveau van enkele jaren geleden. Toch ziet Nicolas Robin van Columbia Threadneedle Investments voor het kleine edelmetaal: “Wanneer edelmetalen herstellen, zal ZILVER het hardste blinken.”

Volgens Robin is ZILVER een echte ‘value play’ dat oververkocht is en een betere investering dan goud. Hij kijkt met zijn team naar activa die de laatste tijd veel slechter presteren door de dreiging van de handelsoorlog en de sterke Amerikaanse dollar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 30 juli 2018

Edelmetalen goedkoopst sinds twee generaties

Goud, ZILVER en de verwante mijnaandelen staan momenteel even laag genoteeerd als in de jaren ’70. Toentertijd was dat, achteraf gezien, het grootste koopmoment in generaties. Het lijkt opnieuw het uitgelezen moment om een ‘contrarian‘ te zijn, iemand die net het tegenovergestelde doet in beleggen, dan de anderen. Onder andere Warren Buffett, George Soros en Sir John Templeton fortuinen verdienden. Recenter stonden de edelmetalen nog bijna zo laag genoteerd toen de Technologie Bubbel barstte in 1999. Tien jaar later zouden ze op +800% staan.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 24 juli 2018

TA ZILVER Analyse Roy | Week 30 - 2018

Afgelopen week was het zaak om de $15.80 goed in de gaten te houden aangezien hier een dubbele bodem mogelijk was of een neerwaartse doorbraak.

De rode candle van vorige week vrijdag gaf aan dat de beren vastbesloten waren om een doorbraak te forceren om zo het verlaten van de brede handelsrange ($16.10-$16.80) kracht bij te zetten. Op maandag wisten de partijen elkaar nog in evenwicht te houden en hielden de stieren het $15.80 niveau nog met hun vingernagels vast. Dit veranderde op dinsdag toen de beren met een, iets boven, gemiddeld volume de aanval zochten en de stieren overrompelden. De $15 .80 werd gebroken en de koers werd richting de $15.60 weggezet.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs