EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord zilver.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord ZILVER

Geplaatst op: woensdag 7 november 2018

Uraniumaandelen: tijd voor een jarenlange rit omhoog ?

Uraniumaandelen hebben er een verschrikkelijke 7 jaren opzitten. Ze presteerden zelfs slechter dan goud- en ZILVERaandelen. Wie de financiële markten volgt, weet voldoende. Het was een regelrechte ramp waar maar geen einde aan leek te komen. Maar zelfs de meest verguisde aandelen komen ooit terug tot leven. En dan wordt het interessant.

Uraniumaandelen zijn natuurlijk nauw verbonden met de prijs van uranium. Sinds de ramp in Fukushima zitten uranium futures in een neerwaartse trend die begon rond $75 en eindigde onder $20.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 5 november 2018

Technische analyse ZILVER (Roy) | Week 45 - 2018

Vorige week werd aangegeven dat de stieren snel voor een doorbraak moesten zorgen van de magenta lijn, de neklijn van een omgekeerd hoofd-schouderpatroon. Dat leek er helaas niet van te komen, in tegendeel zelfs, de positieve flow leek weg te vloeien uit de grafiek.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: dinsdag 30 oktober 2018

Centrale banken verhogen voor het eerst in 5 jaar tijd hun goudaankopen

De financiële markten zijn op dit moment in de ban van de onzekerheid die er heerst rondom de groei van de wereldeconomie. Tijdens de afgelopen weken zijn er verontrustende macrocijfers gepubliceerd die laten zien dat de economische groei begint terug te vallen. Ook centrale banken lijken op zoek te zijn naar ‘veiligere havens’.

De edelmetalen zijn in een vergeethoekje terecht gekomen. Goud en ZILVER wisten te vlammen tijdens het eerste deel van 2016, maar daarna zijn beide edelmetalen weer teruggevallen. En ook op dit moment weten goud en ZILVER nog niet te verrassen. En dat is eigenlijk wel bijzonder, want gezien de instabiliteit op de financiële markten zou je denken dat beleggers vluchten richting de veilige havens. En beide edelmetalen hebben in het verleden bewezen dat ze uitstekend kunnen fungeren als ‘veilige haven’.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 29 oktober 2018

Technische analyse ZILVER | Week 44 - 2018

De afgelopen 2 weken bewoog de ZILVERkoers hoofdzakelijk zijwaarts maar toch zijn er wat positieve punten te vermelden. Na de doorbraak van het 50 d. MA op de vrijdag 2 weken geleden wisten de stieren zich boven het MA te handhaven. De doorbraak boven het 50 d. MA is een belangrijke stap naar een ommekeer van de neerwaartse trend. Het was medio juni voor het laatst dat de koers zich boven dit MA bevond zodat deze doorbraak mogelijk de afronding van de bodemvorming markeert.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 22 oktober 2018

Nog geen Golden Cross

[...]

Ondertussen reageert goud zoals verwacht: na een continue daling van 6 maand in de edelmetalen zien we plots een serieuze opstoot, fors door het vijftigdaags voortschrijdend gemiddelde heen. Dat is nog geen golden cross, dus er is in feite eigenlijk nog niets gebeurd, maar het feit dat ook JP Morgan, die altijd al zwaar short zat op ZILVER (de turbo op goud) nu zijn posities long heeft gezet zegt héél heel veel. Vergeet niet dat zij zitten op de grootste fysieke voorraad ZILVER OOIT. Acht keer meer dan de Hunt Brothers ooit wisten te verzamelen!

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs