EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord zilver.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord ZILVER

Geplaatst op: maandag 7 mei 2018

TA ZILVER Analyse Roy | Week 19 - 2018

Het was weer een enerverend weekje voor de ZILVER beleggers. In de vorige update werd al aangegeven dat waakzaamheid geboden was bij de zwarte candle van afgelopen vrijdag. Door de zeer lage omzet diende deze opleving met het nodig wantrouwen te worden bekeken. De nieuwe aanval van de beren op maandag mocht daarom geen verrassing zijn.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 30 april 2018

TA ZILVER Analyse Roy | Week 18 - 2018

Het is Jantje lacht, Jantje huilt in de ZILVERgrafiek.

Vorige week leek het erop dat de beren zich gewonnen hadden gegeven maar uiteindelijk bleek niets minder waar te zijn. Maandag hadden de stieren meteen door moeten pushen om de beren alle wind uit de zeilen te nemen maar het werd het tegengestelde!

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: vrijdag 27 april 2018

Grafiek: De ZILVERprijs kiest binnen enkele weken een richting

De ZILVERprijs wist vorige week goede zaken te doen. Toch is van die kracht op dit moment nog maar weinig terug te zien. Tijdens de afgelopen handelsdagen verloor de ZILVERprijs terrein en met name de daling op maandag liet zien dat de beren nog niet verslagen zijn. Wel is het zeker dat de ZILVERprijs binnen enkele weken een richting zal gaan kiezen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 23 april 2018

TA ZILVER Analyse Roy | Week 17 - 2018

Afgelopen week lieten de stieren zich eindelijk van hun beste kant zien en gebeurde waar al zeer lang naar toe werd gewerkt.

Na de mooie beweging van vorige week vrijdag werd een beetje gevreesd voor een tegenreactie van de beren op maandag omdat de omzet op die vrijdag niet echt overtuigend was. De candle van afgelopen maandag laat zien dat de beren inderdaad probeerden om de winst van vrijdag terug te draaien maar die beweging werd door de stieren mooi opgevangen. De stieren zochten zelfs opnieuw de aanval met een poging om door het 200 d. MA te breken. Dit resulteerde uiteindelijk in een candle met een lange lower en upper shadow en een klein lichaam ertussenin. De slotkoers viel daarbij iets hoger uit dan die van de vrijdag ervoor.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: vrijdag 20 april 2018

“Ze weten dat er iets gaat gebeuren” – waarom overheden en banken goud kopen

Het staat in de sterren geschreven, er staats iets te gebeuren en het zal er niet goed uitzien. Overheden, centrale banken en grote commerciële banken over heel de wereld bereiden zich voor. Ze kopen massaal goud en ZILVER om zich te beschermen. En jij?

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs