EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord zilver.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord ZILVER

Geplaatst op: dinsdag 2 oktober 2018

De ZILVERmarkt slaat terug en dat is een goed teken!

Afgelopen vrijdag zagen we een opvallende beweging op de financiële markten. Terwijl de meeste beleggers oog hadden voor de dalingen bij de Europese indices, wist de ZILVERprijs iets bijzonders te doen. Ondanks de duurdere dollar, wist de ZILVERprijs met 3% in waarde te stijgen. En daardoor wist de ZILVERprijs op weekbasis in het groen te sluiten.

De ZILVERprijs is, eveneens als de goudprijs, tijdens de afgelopen maanden hard afgestraft. Steeds meer beleggers laten de goud- en ZILVERmarkt links liggen en de vraag is of dat wel een verstandig idee is. Volgens Chris Kimble, van Kimble Charting, gaf de ZILVERmarkt tijdens de afgelopen week een belangrijk signaal af.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 12 september 2018

Goud/ZILVER Ratio bereikt hoogste niveau sinds oktober 2008

De goudmarkt is opnieuw door het merendeel van de beleggers aan de kant geschoven. De prestatie van het gele edelmetaal van de afgelopen maanden heeft een einde gemaakt aan de hoop op een verdere stijging van de goudprijs. Tijdens al het koersgeweld ontging de meeste beleggers dat ZILVER nog harder geraakt werd.

De goudprijs noteert op dit moment 8% onder het slot van 2017. Wat maar weinig beleggers weten is dat het verlies voor de ZILVERprijs het dubbele bedraagt. De ZILVERprijs kende een goede start van het jaar, maar brak tijdens de zomer door alle steunpunten heen. En daardoor is het verlies opgelopen tot 16%.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 30 augustus 2018

Betere omstandigheden kan je bijna niet verzinnen

Afgelopen vrijdag zorgde Fed-voorzitter Jay Powell er eigenhandig voor dat goud en ZILVER weer een stijging hebben ingezet. Want Powell was plotseling een heel stuk minder stellig over toekomstige renteverhogingen.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: dinsdag 21 augustus 2018

De best presterende grondstof van het moment

Grondstoffen hebben het enorm moeilijk de laatste tijd, de prijs van o.a. koper en zink lijken maar geen bodem te kunnen vinden.

Zelfs grondstoffen zoals goud & ZILVER – veelal bekend als vluchthaven – weten niet te ontkomen aan een steeds sterker wordende Amerikaanse dollar en de zogenaamde handelsoorlog.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 31 juli 2018

De beste grondstof om nu te kopen: ZILVER

Wie naar de grafiek van ZILVER kijkt, zal al snel de conclusie trekken dat je er beter maar af kan blijven. De ZILVERprijs staat mijlenver van het hoogste niveau van enkele jaren geleden. Toch ziet Nicolas Robin van Columbia Threadneedle Investments voor het kleine edelmetaal: “Wanneer edelmetalen herstellen, zal ZILVER het hardste blinken.”

Volgens Robin is ZILVER een echte ‘value play’ dat oververkocht is en een betere investering dan goud. Hij kijkt met zijn team naar activa die de laatste tijd veel slechter presteren door de dreiging van de handelsoorlog en de sterke Amerikaanse dollar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs