EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord zilver.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord ZILVER

Geplaatst op: vrijdag 19 oktober 2018

De grootste hype aller tijden

[...]

Deze week vertelde ik u uitgebreid waarom de bull markt voor goud en ZILVER vorige week is begonnen.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: woensdag 17 oktober 2018

Moeten we in goud- en ZILVERaandelen investeren?

De goud- en ZILVERsector hebben het beide tijdens de afgelopen maanden behoorlijk lastig gehad. Als gevolg van de sterkere dollar hebben beide edelmetalen behoorlijk wat terrein moeten prijsgeven. Steeds minder beleggers zijn geïnteresseerd in een belegging in goud- en ZILVERaandelen. Is er een grote prijsval op komst?

De beweeglijkheid is tijdens de afgelopen weken in een rap tempo toegenomen. Met name tijdens de afgelopen handelsweek was er voor het eerst sinds lange tijd weer eens sprake van echt paniek. Opvallend genoeg wisten de edelmetalen slechts mondjesmaat te profiteren van de onrust. En dit is opvallend aangezien de edelmetalen normaliter fungeren als ‘veilige haven’.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 15 oktober 2018

Technische analyse ZILVER | Week 42 - 2018

Vorige week bleek dat de beren het voorlopig voor het zeggen hadden, ze wisten het 50 d. MA als weerstand te handhaven zodat het de ZILVERkoers aan kracht ontbrak om er boven te breken. Op maandag van de afgelopen week werd deze verwachting nogmaals onderstreept. De koers opende rond het 50 d. MA waarna de beren weer aantoonden dat zij de beslissingen bepaalden. De ZILVERkoers ging na de opening aanzienlijk omlaag waarmee het 50 d MA uit het zichtveld verdween.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: dinsdag 9 oktober 2018

Franse zakenbank: ‘We verkiezen ZILVER boven goud’

ZILVER dient dit jaar niet als het kleinere broertje van goud te worden gezien. Het edelmetaal dient serieus in overweging te worden genomen door beleggers die in edelmetalen willen stappen. Dat is de visie van Société Générale in het laatst verschenen rapport van de zakenbank.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 2 oktober 2018

De ZILVERmarkt slaat terug en dat is een goed teken!

Afgelopen vrijdag zagen we een opvallende beweging op de financiële markten. Terwijl de meeste beleggers oog hadden voor de dalingen bij de Europese indices, wist de ZILVERprijs iets bijzonders te doen. Ondanks de duurdere dollar, wist de ZILVERprijs met 3% in waarde te stijgen. En daardoor wist de ZILVERprijs op weekbasis in het groen te sluiten.

De ZILVERprijs is, eveneens als de goudprijs, tijdens de afgelopen maanden hard afgestraft. Steeds meer beleggers laten de goud- en ZILVERmarkt links liggen en de vraag is of dat wel een verstandig idee is. Volgens Chris Kimble, van Kimble Charting, gaf de ZILVERmarkt tijdens de afgelopen week een belangrijk signaal af.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs