EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord zilver.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord ZILVER

Geplaatst op: maandag 9 april 2018

TA ZILVER Analyse Roy | Week 15 - 2018

De ontwikkeling van de ZILVERkoers blijft zich nog steeds zijwaarts bewegen binnen de eerder aangegeven range van grofweg $16.10 tot $ 16.80. De weerstand aan de bovenzijde wordt vooral gevormd door het 200 d. MA waar we nu 3 testpogingen zien met toppen op $16.95, $16.90 en $16.81. De bodems vallen op $ 16.13 – $16.16 – $ 16.10 en $ 16.15.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 9 april 2018

Wat zijn goud en ZILVER royalty bedrijven?

Royalty bedrijven zijn niet zomaar goud- of ZILVERmijnen. Het is een uniek concept waarbij ze goud en ZILVER produceren zonder de lasten te dragen van de immense investeringen in de grond. Ze betalen geld aan een goud- of ZILVERmijn om de mijn (verder) te ontwikkelen en krijgen daarvoor in ruil een deel (meestal een percentage) van de opbrengst.

Deze bedrijven hebben slechts een beperkte en vaste kost waardoor ze een gigantische hefboom creëren bij een stijgende productie en een stijgende goud- en ZILVERprijs.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 4 april 2018

Wil je een rally in goud? Hij komt er aan

Een rally in goud komt er steeds wanneer niemand het verwacht. Op dat punt zijn we nu aanbeland, dat zegt E.B. Tucker. De goud/ZILVER ratio staat op een niveau dat we nog maar 4 keer eerder hebben gezien in de laatste 20 jaar en iedere keer was het een signaal voor een sterke rally in goud (en ZILVER … en miners).

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 29 maart 2018

Nog nooit was het pessimisme rondom ZILVER zo groot

In tegenstelling tot de goudprijs weet de ZILVERprijs op dit moment nog niet echt te glanzen. Tijdens de eerste maanden van 2016 wist het kleine broertje van goud exponentieel in waarde te stijgen, maar sinds het einde van dat jaar is er een zijwaartse trend ontstaan. Niet verwonderlijk dat steeds minder beleggers nog geloof hebben in de toekomst van ZILVER.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 28 maart 2018

De goud- en ZILVERmijnsector is klaar voor de volgende stijgingsfase

Dit klinkt voor velen waarschijnlijk weer heftig, maar toch verwachten we bij Slim Beleggen behoorlijk wat prijsspektakel in het komende maanden én jaren! De volgende fase gaat volgens ons langer duren dan je zou verwachten, en naar historische gewoonte ook veel hoger klimmen. De goud- en ZILVERmijnsector is klaar voor de volgende stijgingsfase.

Wat dit concreet betekent?

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs