Nieuws / Artikelen met het woord

zilverkoers

49 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: maandag 28 augustus 2017

TA Zilver Analyse Roy - Week 35 | 2017

De ZILVERKOERS heeft de afgelopen 2 weken een mooi technisch beeld laten zien, steun vinden op het 50 d. MA en weerstand tegen het 200 d. MA. Het zijn zeer enerverende weken waarin de omzetten ruim boven het gemiddelde uitkwamen, zowel op de positieve dagen als de negatieve dagen.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: dinsdag 9 mei 2017

TA Zilver Analyse Roy | week 19 - 2017

Zoals vorige week voorspeld zouden de stieren het zeer moeilijk krijgen en deze verwachting werd inderdaad bewaarheid. Afgelopen week verkeerde de ZILVERKOERS in een soort vrije val. Direct op maandag werd de aanval door de beren weer ingezet en werden de stieren overrompeld. Wat daarbij opvalt is dat de omzet niet eens zo geweldig hoog was, die was beduidend lager dan tijdens de sterke dalingsdagen van vorig week. Ondanks dit lage volume wisten de beren toch terreinwinst te boeken en de koers naar het $16.80 niveau te sturen waar de vorige bodem werd gevormd .

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: dinsdag 4 april 2017

TA Zilver Analyse Roy - 2017 | week 14

Afgelopen week werd het herstel van de ZILVERKOERS voortgezet, na de bodemvorming op $16.83 en de hapering rond het 50 d. MA werd het 200 d. MA op de korrel genomen. Op maandag werd een flinke stap richting het 200 d. MA gezet waarbij het MA niet alleen werd getest maar op slotbasis zelfs doorbroken.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: dinsdag 28 februari 2017

TA Zilver Analyse Roy -> Week 9 2017

Afgelopen week werd de doorbraak van het 200 d. MA aan een test onderworpen en die test lijkt te zijn geslaagd. Op donderdag en vervolgens vrijdag kon wat afstand genomen worden van het belangrijke MA zodat het begin van deze week (maandag) interessant zou worden voor het vervolg.

Begin vorige week zagen we dat de beren alles in het werk probeerden te stellen om de koers terug te dringen beneden het MA. Op de dinsdag (maandag was presidentsday) werd de aanval geopend en werd de ZILVERKOERS beneden het MA gedrukt zodat de strijd om het MA los kon barsten.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: maandag 19 december 2016

TA Zilver Analyse Roy

Het venijn zit deze keer weer aan het slot van de week. Na de negatieve ondertoon aan het slot van vorige week wisten de stieren zich op maandag aardig te handhaven, de aanvankelijke daling werd opgevangen waarna hoger gekoerst kon worden richting de $17.25.

In de dagen daarna, op dinsdag en woensdag, werd er binnen een smalle bandbreedte gehandeld, de koers bewoog tussen de $ 16.80 en $17.25 en deze bleef beneden het (dalende) 50 d. MA. Op woensdag werd de ZILVERKOERS richting het 50 d. MA gestuurd en werd er nipt beneden afgesloten zodat alles klaar leek voor een serieuze aanval op het MA.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$