EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 13 artikelen gevonden met het woord zilverkoers.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord ZILVERKOERS

Geplaatst op: maandag 12 februari 2018

TA Zilver Analyse Roy | Week 7 - 2018

Zoals al verwacht dreunde de forse tik van vorige week vrijdag behoorlijk door tot in de afgelopen week, het werd daarmee wederom een beren-week.

Zoals al verwacht dreunde de forse tik van vorige week vrijdag behoorlijk door tot in de afgelopen week, het werd daarmee wederom een beren-week.

Afgelopen maandag gingen de beren door waar ze op vrijdag waren gestopt, druk uitoefenen op de ZILVERKOERS. De opening was al lager dan het slot op vrijdag, de low van de vrijdag werd gehaald. Daarna probeerden de stieren wat terug te doen en terug te keren tot aan het 200 d. MA. Het MA werd inderdaad bereikt echter daar standhouden zat er niet in zodat het gewonnen terrein langzaam werd teruggegeven. Het slot kwam toch weer lager tot stand dan vrijdag.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 28 augustus 2017

TA Zilver Analyse Roy - Week 35 | 2017

De ZILVERKOERS heeft de afgelopen 2 weken een mooi technisch beeld laten zien, steun vinden op het 50 d. MA en weerstand tegen het 200 d. MA. Het zijn zeer enerverende weken waarin de omzetten ruim boven het gemiddelde uitkwamen, zowel op de positieve dagen als de negatieve dagen.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: dinsdag 9 mei 2017

TA Zilver Analyse Roy | week 19 - 2017

Zoals vorige week voorspeld zouden de stieren het zeer moeilijk krijgen en deze verwachting werd inderdaad bewaarheid. Afgelopen week verkeerde de ZILVERKOERS in een soort vrije val. Direct op maandag werd de aanval door de beren weer ingezet en werden de stieren overrompeld. Wat daarbij opvalt is dat de omzet niet eens zo geweldig hoog was, die was beduidend lager dan tijdens de sterke dalingsdagen van vorig week. Ondanks dit lage volume wisten de beren toch terreinwinst te boeken en de koers naar het $16.80 niveau te sturen waar de vorige bodem werd gevormd .

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: dinsdag 4 april 2017

TA Zilver Analyse Roy - 2017 | week 14

Afgelopen week werd het herstel van de ZILVERKOERS voortgezet, na de bodemvorming op $16.83 en de hapering rond het 50 d. MA werd het 200 d. MA op de korrel genomen. Op maandag werd een flinke stap richting het 200 d. MA gezet waarbij het MA niet alleen werd getest maar op slotbasis zelfs doorbroken.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: dinsdag 28 februari 2017

TA Zilver Analyse Roy -> Week 9 2017

Afgelopen week werd de doorbraak van het 200 d. MA aan een test onderworpen en die test lijkt te zijn geslaagd. Op donderdag en vervolgens vrijdag kon wat afstand genomen worden van het belangrijke MA zodat het begin van deze week (maandag) interessant zou worden voor het vervolg.

Begin vorige week zagen we dat de beren alles in het werk probeerden te stellen om de koers terug te dringen beneden het MA. Op de dinsdag (maandag was presidentsday) werd de aanval geopend en werd de ZILVERKOERS beneden het MA gedrukt zodat de strijd om het MA los kon barsten.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs