Nieuws / Artikelen met het woord

zilverkoers

48 artikelen gevonden. Artikel 31 tot 35
Bron: dekritischebelegger.nl
Geplaatst: woensdag 9 mei 2012

Krachtige omwenteling op komst

Goud en zilver krijgen een pak slaag en de Warren Buffetts van deze wereld zijn er als de kippen bij om hun gelijk te halen dat je edelmetalen vooral niet moet hebben. Of juist wel?

In ons boek ‘Geld, goud en zilver’ schrijven Eric Mecking en ik over het moment van kopen in de vorm van kooptips. Een van die tips luidt als volgt: Koop de dips! Af en toe zullen de goud- en ZILVERKOERS een flinke correctie laten zien. Ga op uw handen zitten, reserveer een bepaald bedrag en sla uw slag wanneer een wat grotere dip zich voordoet. In geval van twijfel koopt u eerst voor de helft of een derde van het bedrag dat u voor dips wilde gebruiken. Gaat de koers nog lager, koop dan een tweede of een derde portie.

Bron: Goud.com
Geplaatst: donderdag 5 april 2012

Goud en -ZILVERKOERS flink omlaag gisteren (04-04-2012)

Gisteravond werd een flinke klap uitgedeeld aan zowel goud als zilver, precies op het moment dat de Federal Reserve haar FOMC meeting gaf. Bernanke verklaarde dat de economie nog steeds groeit en dat daarom aanvullende monetaire verruiming nog niet nodig is. Blijkbaar werden beleggers verrast door deze informatie, want zowel de prijzen van goud en zilver gingen in één streep naar beneden (om vervolgens uren lang vrijwel vlak te blijven…). Deze klap was vandaag nog niet helemaal verwerkt, want opnieuw gingen de prijzen van beide edelmetalen flink naar beneden. Anders dan gisteren vond de daling nu zeer geleidelijk plaats over de hele handelsdag, met als gevolg een grafiek waar we bijna een liniaal op kunnen leggen.

Bron: GoudZilverPrijs.nl
Geplaatst: dinsdag 13 maart 2012

GoudZilverPrijs.nl lanceert iPhone app met realtime goud en ZILVERKOERSen

Download gratis de iPhone app met realtime goud en ZILVERKOERSen, grafieken en koersdoelen met push-notificatie.

De eerste Nederlandse Goud & Zilver iPhone app met realtime goud en ZILVERKOERSen, grafieken en koersdoelen met notificatie. De app biedt realtime koersinformatie, historische goud- en zilverprijs grafieken (in Euro en Dollar) en koppelt middels QR-code uw iPhone aan de door u ingestelde koersdoelen op GoudZilverPrijs.nl account.

Bij het bereiken van een of meerdere ingestelde koersdoelen ontvangt u op uw iPhone of e-mail een bericht met het behaalde koersdoel. Zo mist u nooit meer een aan- of verkoopmoment voor uw edelmetaal. Zowel de iPhone App als de koersdoel-berichten zijn geheel gratis!

[Koersen + PrijsVergelijker + Alerts]

Bron: Goud.com
Geplaatst: vrijdag 9 maart 2012

Revolutionair!: Nieuwe website voor de inkoop van goud en zilver

Op onze vernieuwde website, Inkoopedelmetaal.nl, kunt u terecht voor het verkopen van goud en zilver. U kunt op deze website de huidige biedprijzen terugvinden, gebaseerd op de huidige goudkoers en ZILVERKOERS. De vernieuwde website werkt als een zogenaamde "omgekeerde webshop"; u kunt de gewenste producten aanklikken en direct ter verkoop aanbieden.

Inkoopedelmetaal.nl hanteert voor een groot aantal producten biedgaranties. Ongeacht de hoogte van de goudprijs en/of het volume aan goud dat u ter verkoop aanbiedt, Inkoopedelmetaal.nl is altijd in staat om uw aangeboden goud in te kopen tegen de vermelde prijs.

Het ECN (Edelmetaal Centrum Nederland) is een coöperatie tussen toonaangevende spelers op het gebied van fysieke inkoop en verkoop van edelmetalen, waaronder The Silver Mountain, AmsterdamGold.com, Inkoop Edelmetaal en BesteGoudprijs.nl. Deze bundeling van krachten biedt een hoge mate van efficiëntie, specialisme en ervaring.

Bron: silverdoctors
Geplaatst: woensdag 29 februari 2012

Ruim 100 miljoen ounce Zilver gedumpt zonder resultaat!

Zilver sloot vorige week erg positief af. Dit wilde men voorkomen door even in 7 minuten 102,5 miljoen! ounce zilver in de markt te dumpen.

De ZILVERKOERS liet zich niet van de wijs brengen. Zilver is unstoppable en in extreem goede vorm!

Check out the following price and volume chart screen shot on this 1-minute silver chart courtesy NetDania.

[image]

Notice the massive volume that began at approximately 14:47, with 4,000 paper contracts dumped on the market in a single minute, followed by 2,500, 1,800, 3,200, 3,000, 2,900, and 3,100 over the next 6 minutes.

That's 20,500 paper silver contracts or 102,500,000 ounces of paper silver suddenly dumped on the market in a span of 7 minutes!

After dumping 102.5 million ounces of paper shorts on silver in 7 minutes, silver fails to collapse into a waterfall decline, and STAGES AN OUTSIDE REVERSAL TO CLOSE THE GLOBEX SESSION BACK ABOVE $35.50!!!

[updates]Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$