EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
27
kliks
Er zijn 11 artikelen gevonden met het woord zilverkoers.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord ZILVERKOERS

Geplaatst op: maandag 30 januari 2012

Zilverprijs 17% gestegen in januari

Januari 2012 was een goede maand voor de ZILVERKOERS. De prijs van zilver bedroeg op 3 januari 29 dollar per troy ounce en heeft eind januari een koers bereikt van 34 dollar per troy ounce. Dit betekend een stijging van 17% in een maand! Zilver heeft een mooie stijging laten zien, mede door de grote onrust in Europa en het slechte beeld wat er bestaat over de wereldwijde economische situatie.

[...]

Lees verder op Prijs van Zilver.nl
Geplaatst op: donderdag 15 december 2011

Goud en ZILVERKOERS uitleg

De afgelopen dagen staan de koersen van goud en zilver zwaar onder druk. Tegelijkertijd blijkt dat de vraag van fysiek goud vanuit de grootste markt (China) recent met 4000% is toegenomen. Hoe is het mogelijk dat onder die omstandigheden de koers van goud zo onder druk staat?

De afgelopen dagen staan de koersen van goud en zilver zwaar onder druk. Tegelijkertijd blijkt dat de vraag van fysiek goud vanuit de grootste markt (China) recent met 4000% is toegenomen. Hoe is het mogelijk dat onder die omstandigheden de koers van goud zo onder druk staat?

De reden is dat er meerdere markten zijn. Er is de fysieke goud en zilver markt. Het gekke is, deze fysieke markt heeft eigenlijk geen eigen prijsmechaniek.

De koers van goud en zilver komt namelijk elders tot stand.

[...]

Lees verder op BeursBox.nl
Geplaatst op: woensdag 23 november 2011

Zilverprijs na oplevering weer terug bij af

De ZILVERKOERS is de week goed begonnen met een uiteindelijke stijging naar $33 per troy ounce. Echter blijkt de markt het niet te zien zitten in het zilver en zette de ZILVERKOERS in de loop van de week weer een daling in naar een prijs van $31,4 per troy ounce. Investeerders investeren liever in goud dan in zilver, omdat de goudkoers veel harder oploopt dan de ZILVERKOERS.

Een andere belangrijke reden voor de daling van de ZILVERKOERS is de economische situatie. Zilver wordt in veel producten verwerkt, echter wanneer consumenten de producten niet aanschaffen is er ook vanuit de industrie minder zilver nodig. Hierdoor is de vraag laag waardoor de ZILVERKOERS niet oploopt. Wanneer de economische vooruitzichten beter worden en consumenten meer gaan besteden zal de vraag naar zilver vanuit de industrie toenemen. Met de toenemende vraag zal dan ook hoogstwaarschijnlijk de ZILVERKOERS gaan oplopen.

Lees verder op Prijs van Zilver.nl
Geplaatst op: maandag 21 november 2011

Zilverprijs in twee maanden tijd 20% gedaald

De zilverprijs is de afgelopen 60 dagen met 20% naar gedaald naar een kilo prijs van $1042,- per kilo. De ZILVERKOERS stond 60 dagen daarvoor nog op $1253,- per kilo.

De zilverprijs is de afgelopen 60 dagen met 20% naar gedaald naar een kilo prijs van $1042,- per kilo. De ZILVERKOERS stond 60 dagen daarvoor nog op $1253,- per kilo.

De sterke daling is opmerkelijk te noemen, omdat de goudkoers in dezelfde periode maar 3% daalde. Analisten verwachten de komende periode nog een verdere daling van de ZILVERKOERS. Belangrijkste reden hiervoor zijn de politieke hervormingen op dit moment binnen Europa welke rust moeten brengen in de Euro zone.

Lees verder op Prijs van Zilver.nl
Geplaatst op: zaterdag 18 juni 2011

Analyse zilverprijs op 17-6-2011

De ZILVERKOERS in USD zit in een tradingrange tussen ruwweg 32 en 38.  Ik verwacht dat dit de komende drie maanden (de slappe tijd voor zilver en goud en de markten in het algemeen eigenlijk) zo zal blijven.  We zullen op en neer bewegen zonder uitgesproken signalen.  Wel is het zo dat ze, de edelmetalen in het algemeen en zilver in het bijzonder, altijd opwaarts kunnen verrassen.

Lees verder op Forexpros
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs