Nieuws / Artikelen met het woord

zilverkoers

49 artikelen gevonden. Artikel 46 tot 50
Bron: Goud Portal
Geplaatst: dinsdag 26 april 2011

Zilver op de rem

Eindelijk is daar het moment. De verwachtingen voor een correctie in de ZILVERKOERS werd natuurlijk steeds groter.

Er leek geen eind aan de rit van zilver te komen, en de nieuwe all time high was zo dichtbij. Dan wel geen nieuwe all time high in dollars, maar zeker wel in bijvoorbeeld het Britse Pond.

Ongetwijfeld zullen er her en der artikelen op het net te bespeuren zijn van analisten die zeggen dat de zilverbubbel nu gaat knappen, maar dit is slechts een nieuw dalletje dat zilver op zijn lange hobbelige pad naar boven tegen is gekomen.

Bron: Goud Portal
Geplaatst: zaterdag 23 april 2011

Opmerkelijk: Kitco noteert zilver ruim 1 dollar te laag

Opmerkelijk zijn de tegenstrijdige gegevens die Kitco en the Bullion Desk op hun site weergeven wat betreft de koersinformatie van zilver.

Als we de grafieken van Kitco mogen geloven, noteert zilver op dit moment 46,48 dollar per troy ounce. The Bullion Desk echter geeft de juiste koers aan: 47.72 dollar per troy ounce. Verschillende webshops zoals Amsterdamgold.com en Doijer & Kalff hebben hun prijzen hier al reeds op aagepast. Tijdens goede vrijdag hebben er nog handelingen op de zilvermarkt plaatsgevonden wat de ZILVERKOERS nog een stukje dichter naar de all-time-high van 50.35 hebben gedreven.

Speculanten gaan wereldwijd massaal op deze ultieme grens speculeren. We zitten er zo dicht bij!

Bron: Goud Portal
Geplaatst: dinsdag 15 maart 2011

Goud en zilver als een stuiterbal naar beneden

Hoewel de langetermijn vooruitzichten bullish zijn voor goud en zilver, krijgen de koersstijgingen af en toe een hikje, zoals we nu ook kunnen waarnemen. Een correctie zoals deze is op zijn plaats na een verschroeiende rit van de afgelopen weken. Tevens staan alle grondstoffen op een hoogtepunt waarvan zelfs Marc Faber zegt dat een correctie binnen enkele weken realistisch is. Daarnaast hebben we te maken met een overdreven lage dollar index (77pnt) welke ongetwijfeld zal aantrekken - iets dat de goud en ZILVERKOERS tijdelijk negatief zal beinvloeden.

Verder is er de onrust in het Midden Oosten en zien we enorme rampen in Japan. Dit zal de aandacht van de wereldwijde financiele problemen afleiden en kunnen onverwachte uitwerkingen hebben op de koersdoelen van edelmetaal.

Vergeet niet: hoe hoger de koers, des de groter de slingers in de koersbewegingen van edelmetaal.

Bron: Middelkoops Goud.com
Geplaatst: maandag 27 september 2010

Uitbraak Zilver

Steeds meer signalen wijzen op een stijgende trend van de ZILVERKOERS. Woensdag 22 september doorbreekt  zilver de $21 dollar per troy ounce. Een explosieve stijging van de ZILVERKOERS laat dan niet lang meer op zich wachten, meldt founder James Turk van het GATA (Gold Anti-Trust Action Committee) in een interview met King  World News. Hij adviseert investeerders de aankoop van zilver voort te zetten. Bron: King World News

Een groot Duits conglomeraat kocht op 24 augustus grote hoeveelheden fysiek zilver toen de koers rond de $18 dollar schommelde. BNP Paribas, een van de grootste wereldwijd bekende bankengroepen, koopt 680,000 ounces zilver voor $20.58 dollar. Bron: AgAuPM.comLive koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$