Nieuws / Artikelen met het woord

zilverprijs

651 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Goudstandaard
Geplaatst: dinsdag 18 juli 2017

Voorraad zilver in ETF's naar record

Door de daling van de ZILVERPRIJS is het sentiment op de zilvermarkt naar een dieptepunt gedaald, maar dat wil niet zeggen dat alle beleggers negatief zijn over het edelmetaal. Terwijl de grote hedgefondsen en speculanten hun shortpositie in zilver uitbreiden zien we de totale voorraad van zilver in ETF‘s juist toenemen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 17 juli 2017

Zo start de volgende rally van de ZILVERPRIJS.

Soms gaat het gewoon niet snel genoeg! Dat idee hebben blijkbaar veel bezitters van edelmetaal op dit moment.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: vrijdag 14 juli 2017

Sentiment in zilvermarkt naar dieptepunt

Het sentiment in de zilvermarkt is momenteel erg negatief en bereikte met de flashcrash van een week geleden een nieuw dieptepunt. Dat wordt bevestigd in het laatste Commitment of Traders rapport, want die laat zien dat de shortpositie van speculanten en beleggingsfondsen in zilver naar recordhoogte gestegen is. Hoe groter deze shortpositie is, hoe groter de overtuiging van speculanten en beleggers dat de ZILVERPRIJS verder zal dalen.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 28 april 2017

Beleggers stappen weer in zilver na daling ZILVERPRIJS

De ZILVERPRIJS is in de tweede helft van deze maand bijna tien procent gedaald en dat trekt opnieuw koopjesjagers aan. Op woensdag, toen de prijs van het edelmetaal voor de zevende handelsdag op rij daalde, voegden beleggers 2,93 miljoen troy ounce zilver toe aan hun positie in het iShares Silver Trust. Dat was de grootste instroom van edelmetaal in één dag sinds oktober vorig jaar. Het iShares Silver Trust is het grootste zilver-ETF ter wereld, dat bij beleggers beter bekend staat onder de afkorting SLV.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 19 april 2017

Zilver is sterker dan goud en dicht bij een uitbraak op lange termijn

Net als de goudprijs noteert ook de ZILVERPRIJS al jaren ver onder de piek van 2011. Het bodemproces bij beide edelmetalen duurt bijzonder lang. Maar hoe langer de bodemvorming, hoe krachtiger de uitbraak. Wanneer de opwaartse druk stijgt, kan het dak er bijna letterlijk af wanneer de uitbraak een feit is. En bij zilver is het bijna zover.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$