EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord zilverprijs.
Artikel 1 tot 5
Geplaatst op: woensdag 18 april 2018

Binnenkort een nieuwe zilverrally?

De ZILVERPRIJS noteert op dit moment haast onveranderd ten opzichte van de slotstand van 2017. In tegenstelling tot goud wist zilver de afgelopen weken niet te profiteren van de spanningen in de wereld. Toch is dat geen gegronde reden om zilver af te schrijven.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 9 april 2018

Wat zijn goud en zilver royalty bedrijven?

Royalty bedrijven zijn niet zomaar goud- of zilvermijnen. Het is een uniek concept waarbij ze goud en zilver produceren zonder de lasten te dragen van de immense investeringen in de grond. Ze betalen geld aan een goud- of zilvermijn om de mijn (verder) te ontwikkelen en krijgen daarvoor in ruil een deel (meestal een percentage) van de opbrengst.

Deze bedrijven hebben slechts een beperkte en vaste kost waardoor ze een gigantische hefboom creëren bij een stijgende productie en een stijgende goud- en ZILVERPRIJS.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 29 maart 2018

Nog nooit was het pessimisme rondom zilver zo groot

In tegenstelling tot de goudprijs weet de ZILVERPRIJS op dit moment nog niet echt te glanzen. Tijdens de eerste maanden van 2016 wist het kleine broertje van goud exponentieel in waarde te stijgen, maar sinds het einde van dat jaar is er een zijwaartse trend ontstaan. Niet verwonderlijk dat steeds minder beleggers nog geloof hebben in de toekomst van zilver.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 14 maart 2018

Grafiek: De ZILVERPRIJS gaat binnenkort een richting kiezen

De ZILVERPRIJS beweegt al maandenlang zijwaarts. Ten opzichte van de slotstand van 2016 noteert de ZILVERPRIJS slechts enkele procenten hoger. Opvallend genoeg heeft de ZILVERPRIJS tijdens het afgelopen jaar een beduidend minder goede prestatie afgeleverd dan de goudprijs. Binnenkort gaat er echter een einde komen aan de zijwaartse beweging.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 2 maart 2018

Is de ZILVERPRIJS bezig met een 40-jarig bodempatroon?

Aan het begin van 2016 wisten de goud- en zilversector een stevige bodem neer te zetten. Toch heeft de grote broer van zilver – goud – de afgelopen twee jaar een beduidend betere prestatie afgeleverd. Ook tijdens de afgelopen weken heeft de ZILVERPRIJS het nodige terrein moeten inleveren.

De beleggers onder ons die rond het jaar 2011 in de zilversector zijn ingestapt, zitten vandaag de dag opgescheept met een flink verlies. De ZILVERPRIJS heeft tijdens de afgelopen jaren namelijk flink waarde moeten inleveren en de meeste zilvermijnaandelen zijn nog harder afgestraft. Toch biedt de huidige ZILVERPRIJS ook kansen voor de zogenoemde ‘koopjesjagers’.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs