Nieuws / Artikelen met het woord

zilverprijs

652 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: maandag 15 januari 2018

TA Zilver Analyse Roy | Week 3 - 2018

De ontwikkelingen in de ZILVERPRIJS van afgelopen week vertonen een mooi technisch plaatje. Na de doorbraak van het 200 d. MA, die tijdens de kerstvakantie plaatsvond, zien we nu een terugval naar datzelfde MA. Zoals in de vorige update al aangegeven en eigenlijk verwacht ondernamen de beren inderdaad een poging om de doorbraak van het MA, en het daarmee gepaard gaande koopsignaal, terug te draaien.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: dinsdag 18 juli 2017

Voorraad zilver in ETF's naar record

Door de daling van de ZILVERPRIJS is het sentiment op de zilvermarkt naar een dieptepunt gedaald, maar dat wil niet zeggen dat alle beleggers negatief zijn over het edelmetaal. Terwijl de grote hedgefondsen en speculanten hun shortpositie in zilver uitbreiden zien we de totale voorraad van zilver in ETF‘s juist toenemen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 17 juli 2017

Zo start de volgende rally van de ZILVERPRIJS.

Soms gaat het gewoon niet snel genoeg! Dat idee hebben blijkbaar veel bezitters van edelmetaal op dit moment.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: vrijdag 14 juli 2017

Sentiment in zilvermarkt naar dieptepunt

Het sentiment in de zilvermarkt is momenteel erg negatief en bereikte met de flashcrash van een week geleden een nieuw dieptepunt. Dat wordt bevestigd in het laatste Commitment of Traders rapport, want die laat zien dat de shortpositie van speculanten en beleggingsfondsen in zilver naar recordhoogte gestegen is. Hoe groter deze shortpositie is, hoe groter de overtuiging van speculanten en beleggers dat de ZILVERPRIJS verder zal dalen.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 28 april 2017

Beleggers stappen weer in zilver na daling ZILVERPRIJS

De ZILVERPRIJS is in de tweede helft van deze maand bijna tien procent gedaald en dat trekt opnieuw koopjesjagers aan. Op woensdag, toen de prijs van het edelmetaal voor de zevende handelsdag op rij daalde, voegden beleggers 2,93 miljoen troy ounce zilver toe aan hun positie in het iShares Silver Trust. Dat was de grootste instroom van edelmetaal in één dag sinds oktober vorig jaar. Het iShares Silver Trust is het grootste zilver-ETF ter wereld, dat bij beleggers beter bekend staat onder de afkorting SLV.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$