EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord zilverprijs.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord ZILVERPRIJS

Geplaatst op: dinsdag 19 juni 2018

Goud- en zilverbeleggers: Houd deze grafiek in de gaten…

De goud- en ZILVERPRIJS moesten beide tijdens de laatste handelsdag van de week veel waarde inleveren. En dat was toch wel zonde, aangezien het feit dat beide edelmetalen bezig waren aan een uitstekende handelsweek. Overigens weet zilver het al enkele weken beter te doen dan goud en dat heeft tot een belangrijke trenddraai geleid.

De goud- en zilversector zijn door veel beleggers naar de achtergrond geschoven. Voor het laatst waren edelmetalen tijdens de eerste maanden van 2016 ‘hot’. Niet vreemd, want tijdens de eerste maanden van 2016 waren er exponentiële rendementen te behalen binnen de goud- en zilversector. Daarna is het allemaal weer wat bergafwaarts gegaan met een belegging in de edelmetalen en volgens het grotendeel van de beleggers is de glans van goud en zilver er wel af.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 18 juni 2018

ZILVERPRIJS compleet ingedommeld

De ZILVERPRIJS is compleet ingedommeld. Er zat de voorbije maanden amper beweging in, en dat is toch redelijk ongewoon. Zilver is normaal vrij volatiel van aard. Laat je er als belegger niet door in slaap wiegen. Vaak zijn dit soort slaapverwekkende koerspatronen de voorbode van een explosieve beweging. De vraag of die beweging naar boven of onder zal zijn, lijkt inmiddels ook beantwoord:

[grafiek]

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 18 juni 2018

Zilver breekt uit. Ondanks stijgende dollar!

Ik heb al een tijdje niet meer over goud en zilver geschreven. De reden daarvoor was dat we een stijgende dollar zagen aankomen door een gebrek aan liquiditeit in de markt voor dollars buiten de VS, ofwel de eurodollar-markt. Abonnees van ons rapport “De Dollar is aan het Stijgen” ontvingen de afgelopen maanden al diverse signalen, waarmee we al op mooie winsten staan. We verwachten snel meer signalen uit te sturen. Waarschijnlijk komende maandag al. Nu MOET ik echter weer over goud en zilver schrijven. Want nu stijgt de kans dat we een stijgende dollar gaan zien, in combinatie met een stijgende goud- en ZILVERPRIJS.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: vrijdag 15 juni 2018

Let op! Het moment van de waarheid voor zilver is nabij

Sinds het begin van dit jaar beweegt de ZILVERPRIJS al min of meer binnen een zijwaartse trend. Op het eerste gezicht lijkt de grafiek van de ZILVERPRIJS dus weinig opwindend te zijn. Schijn bedriegt in dit geval, want onderhuids gebeurt er genoeg.

De ZILVERPRIJS zit sinds het jaar 2011 al gevangen binnen een dalend trendkanaal. Ondanks het feit dat dit behoorlijk negatief klinkt, hebben er de afgelopen twee jaar wat positieve ontwikkelingen plaatsgevonden. Zo werd er aan het begin van 2016 een stevige bodem neergezet en sinds dat moment is de ZILVERPRIJS bezig met het vormen van hogere bodems.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 24 mei 2018

Is zilver interessanter dan goud?

De edelmetalen hebben het niet bepaald gemakkelijk gehad tijdens de afgelopen handelsweken. Als gevolg van de sterkere dollar en de afgenomen beweeglijkheid, werden de edelmetalen weer bij het ‘grofvuil’ gezet. Toch wist de ZILVERPRIJS zich tijdens de afgelopen week verrassend goed staande te houden.

De goudprijs sloot vrijdag de handelsweek af met een stevig verlies. In tegenstelling tot de goudprijs, moest de ZILVERPRIJS een kleine pas op de plaats maken. En dat is toch wel verrassend te noemen aangezien het feit dat de ZILVERPRIJS tijdens de afgelopen maanden beduidend minder goed wist te presteren dan de goudprijs.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs