EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
46
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
39
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord 2015.
Artikel 1 tot 5
Geplaatst op: maandag 26 februari 2018

Russische centrale bank koopt sinds 2015 onafgebroken goud

De Russen hebben afgelopen jaren meermaals laten zien dat hun vertrouwen in goud nog enorm groot is. Dit ondanks de licht dalende prijs van het gele edelemtaal. De Russische centrale bank heeft sinds maart 2015 iedere maand goud gekocht. Door de recente aankoop in januari 2018 van 20.000 kg goud heeft Rusland inmiddels een grotere goudvoorraad dan China. De goudvoorraad van Rusland is nu 1857 metrische ton. China heeft ‘slechts’ 1843 ton, zo blijkt uit cijfers van Bloomberg. Rusland bouwt haar officiële goudreserves onder andere verder op vanuit haar eigen mijnproductie.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 22 februari 2018

Het grootste vuurwerk mag van de goudsector verwacht worden!

De goudsector is op heel wat beleggersradars verdwenen. Spijtig genoeg heeft dit te maken met de tegenvallende resultaten van deze sector. De afgelopen jaren had u immers beter kunnen investeren in de aandelenmarkten. Toch kan daar in de nabije toekomst grote verandering in gaan komen.

Aan het einde van 2015 wist de goudprijs een stevige bodem neer te zetten. Met name tijdens het eerste deel van 2016 wist de goudsector in positieve zin te verrassen en daarmee leek de hard afgestrafte sector terug op de kaart gezet te zijn. Toch is het sinds de zomer van 2016 weer bergafwaarts gegaan met de populariteit van deze sector.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 21 februari 2018

PayPal CFO: ‘Er is een grote kans dat Bitcoin een populaire betaalmunt zal worden’

Chief Financial Officer, John Rainey, van PayPal ziet in de toekomst cryptomunten als Bitcoin een populair betaalmiddel worden. Maar daarvoor moet er nog het een en ander veranderen. Hij treedt hiermee zijn CEO bij die vorig jaar al positief was over Bitcoin, blockchain en cryptomunten. (Zie video’s onderaan)

In een interview met The Wall Street Journal, genaamd ‘The crypto factor’ zei Rainey dat PayPal al Bitcoin accepteert via hun Braintree platform sinds 2015. En ook dat Bitcoin in de toekomst een grote kans maakt om een geaccepteerde betaalmunt te worden wanneer de volatiliteit daalt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 9 februari 2018

Ex-bankmedewerker Credit Suisse krijgt vijf jaar cel vanwege fraude

Een voormalige medewerker van de Zwitserse bank Credit Suisse heeft een celstraf van vijf jaar gekregen vanwege fraude.

Een voormalige medewerker van de Zwitserse bank Credit Suisse heeft een celstraf van vijf jaar gekregen vanwege fraude.

Een rechter in Genève sprak vrijdag het vonnis uit over Patrice Lescaudron die al sinds begin 2015 achter de tralies zit. Het betreft een van de grootste financiële misdaadgevallen ooit in Zwitserland.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 14 januari 2018

China heeft een dollarprobleem

In augustus 2015 was er sprake van een plotselinge devaluatie van de yuan ten opzichte van de dollar. Het was een duidelijke manifestatie van toenemende dollarkrapte in de kapitaalmarkten. Sindsdien wijzen meer en meer signalen op een dollarprobleem voor de Chinese financiële sector.

Lees verder op Geotrendlines

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs