EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord 2015.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord 2015

Geplaatst op: woensdag 16 mei 2018

Japanse economie krimpt voor het eerst sinds 2015

De Japanse economie heeft in het eerste kwartaal van dit jaar voor het eerst sinds 2015 een krimp laten zien. 

De derde economie van de wereld ging in de eerste drie maanden van 2018 met 0,6 procent achteruit op jaarbasis, aldus ramingen van de Japanse overheid.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 15 mei 2018

Drie armste EU-landen willen in de eurozone

Bulgarije, Roemenië en Kroatië willen zo snel mogelijk de euro introduceren. Roemenië zal nog voor het einde van dit jaar een strategisch plan indienen, nadat een eerste poging in 2015 mis liep. 

Wie de euro introduceert mag aanspraak maken op financiële hulp. Dat valt in een aantal Oost-Europese hoofdsteden niet in dovemansoren, nu het EU-budget voor de komende jaren flink in de ontwikkelingsfondsen wil knippen, om zo voor de wegvallende Britse bijdrage te compenseren na de Brexit.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 10 mei 2018

Trump versus Iran doet sterk denken aan het debacle dat Irak heet

President Trump heeft dan toch de overeenkomst over kernwapenbeheersing met Iran van 2015 eenzijdig opgezegd. En dit tegen alle redelijkheid en gezond verstand in van zowat alle andere betrokken wereldleiders. Het roept opvallend reminiscenties op aan wat in 2003 plaatsvond in de aanloop van de oorlog met Irak.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 9 mei 2018

Explosie van de olieprijs lijkt een certitude

De Amerikaanse president Donald Trump heeft dinsdag aangekondigd dat de Verenigde Staten zich terugtrekken uit het akkoord dat Iran, vijf andere wereldmachten (China, Rusland, Frankrijk, Groot-Brittannië en Duitsland)  en de EU in 2015 hebben gesloten. Bedoeling was daarbij om het Iraanse kernprogramma af te remmen. 

De president zei ook dat hij ‘het hoogste niveau van sancties’ tegen de Islamitische Republiek opnieuw wil invoeren. Voor de oliemarkten gaat het om het belangrijkste evenement sinds het akkoord tussen de OPEC en Rusland in december 2016.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 3 mei 2018

Benzineprijs stijgt naar hoogste peil sinds zomer 2015

De benzineprijs is in april naar het hoogste niveau sinds augustus 2015 geklommen. In april werd voor een liter Euro95 gemiddeld 1,61 euro betaald.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs