EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord 2015.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord 2015

Geplaatst op: donderdag 10 oktober 2019

Zo’n 70% van uitstaande Europese staatsobligaties heeft inmiddels een negatieve rente

Met natuurlijk Nederland en Duitsland als koplopers. Het is zelfs zo dat ook Griekenland (ja Griekenland, waar ze in 2015 nog te maken hadden met 17% rente op de tienjarige Griekese staatsobligatie en in 2011 zelfs nog meer dan 35%!) nu ook voor het eerst tegen negatieve rentes leent. We leven nog altijd een een wonderlijke economische wereld.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 13 september 2019

Geldpers aanzetten is nieuw 'koste wat kost'-moment voor ECB

De Europese Centrale Bank (ECB) zet opnieuw de geldpers aan. Voor het eerst sinds 2015 wordt een nieuw omvangrijk programma aangekondigd om de economie van de eurozone te stimuleren. Deskundigen verwachten dat de ECB nog lang de Europese economie zal stimuleren.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 12 september 2019

Geldpers aanzetten is nieuw 'whatever it takes'-moment voor ECB

De Europese Centrale Bank (ECB) zet opnieuw de geldpers aan. Voor het eerst sinds 2015 wordt een nieuw omvangrijk programma aangekondigd om de economie van de eurozone te stimuleren. Deskundigen verwachten dat de ECB nog lang de Europese economie zal stimuleren.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 12 september 2019

Helikoptergeld: geeft de ECB ons donderdag elk 1.000 euro als kerstgeschenk?

[...]

Al in 2015 herhaalde een reeks economen het idee. Die schreven toen het volgende: “Elke inwoner van de eurozone zou €175 per maand moeten ontvangen, gedurende 19 maanden. Met dat geld kunnen ze bestaande schulden afbetalen of het naar wens besteden. Door op een directe manier uitgaven en werk te stimuleren, zou elk van beide benaderingen veel effectiever zijn dan de plannen van de ECB voor conventionele QE.”

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 3 september 2019

Zet de goudprijs binnenkort een stapje terug?

De goudprijs kent tot nu toe een fantastisch jaar. Het gele edelmetaal weet het eigenlijk al een jaar lang goed te doen. Goud heeft geprofiteerd van de onzekerheid in de wereld die tijdens de afgelopen 12 maanden is toegenomen. Toch moeten beleggers rekening houden met een adempauze bij de goudstieren.

Enkele jaren geleden moesten nog maar weinig beleggers iets van goud hebben. Het gele edelmetaal werd namelijk in de periode 2011-2015 geconfronteerd met een forse koersdaling. In het jaar 2016 wist de goudprijs een stevige bodem neer te zetten en sinds dat moment is het allemaal erg snel gegaan. Toch wist de goudprijs pas aan het einde van vorig jaar daadwerkelijk opwaarts uit te breken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs