EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
45
kliks
42
kliks
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord 2015.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord 2015

Geplaatst op: vrijdag 16 november 2018

Nederlanders nemen minder contant geld op

Nederlanders nemen steeds minder contant geld op. Haalden we in 2015 nog gemiddeld € 273 per maand uit de muur, in 2018 is dat bedrag met 28% gedaald naar € 197. Dat blijkt uit onderzoek van de bank Knab op basis van ruim 780.000 klanten waarvan de geanonimiseerde transacties zijn bijgehouden.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 14 november 2018

Duitse economie krimpt voor het eerst in drieënhalf jaar

De economie van Duitsland is in het derde kwartaal met 0,2 procent gekrompen ten opzichte van een kwartaal eerder. Dat blijkt uit voorlopige cijfers van het Duitse statistiekbureau. 

Het is de eerste krimp van de Duitse economie sinds het eerste kwartaal van 2015.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 9 november 2018

Edward Snowden: "Israëlisch bedrijf hielp Saoedi's Khashoggi vinden"

Een Israëlisch bedrijf heeft de Saoedische machtshebbers vorige maand geholpen om journalist Jamal Khashoggi te traceren en hem om te brengen. Dat heeft klokkenluider Edward Snowden gezegd in een videoconferentie voor een Israëlisch publiek.

Israël is op het gebied van hightech één van de absolute wereldleiders. De Mossad, de geheime dienst van Israël, heeft in 2015 het technologiefonds Libertad gelanceerd. Het initiatief moet voor de geheime dienst innoverende spionage-technologieën helpen ontwikkelen.

[...]

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 5 november 2018

Italiaanse horrorshow gaat van start

Terwijl in Brussel wordt gedebatteerd over het Italiaanse budget, zet de Vijfsterrenbeweging 'fake news' in om de zaak verder op de spits te drijven.

De Italiaanse economie is in het derde kwartaal tot stilstand gekomen. Dat was sinds 2015 niet meer gebeurd. Zowel de binnenlandse vraag als de export lijken verlamd. De timing kon dus niet slechter voor de anti-establishmentregering Conte, die in een budgetgevecht is gewikkeld met de Europese Commissie.

[...]

Lees verder op express.live
Geplaatst op: donderdag 27 september 2018

Grieken mogen weer onbeperkt geld afhalen

De Grieken kunnen binnenkort weer onbeperkt geld afhalen bij de banken. De beperkingen die werden ingevoerd in 2015, tijdens de Griekse schuldencrisis, zullen volgende week worden opgeheven. Dat kondigt minister van Financiën Euclide Tsakalotos aan.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs