EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord 2015.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord 2015

Geplaatst op: donderdag 6 februari 2020

Hoe China de aandelenmarkt ondersteunt

De Chinese aandelenmarkt ging begin deze week bijna 8% onderuit door het coronavirus, de grootste koersdaling sinds 2015. De handel in aandelen lag stil door het Chinese Nieuwjaar, waardoor beleggers in China pas later konden reageren. Het negatieve sentiment bleek echter van korte duur, want in de dagen daarna ging de beurs weer gewoon omhoog.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: woensdag 5 februari 2020

Wat een dollar per dag in bitcoin betekent/Plan van 1 miljoen

…is behoorlijk indrukwekkend! Laat ons u dat alvast meedelen. Nu hadden we hier zo graag een rijmpje op gemaakt. U kent het Engelstalige gezegde waarschijnlijk wel: ‘An apple a day keeps the doctor away.’ In het Nederlands klinkt het al minder smeuïg: ‘Een appel per dag houdt de dokter weg.’ Rijmen doet het dan al helemaal niet meer. Wat denkt u van ‘Een dollar per dag in bitcoin betekent…dat u zich slapend rijk heeft gerekend.’ Zoiets? Hmm, helemaal tevreden is ondergetekende er toch niet mee. Dus laat ons volstaan met u gewoon het resultaat mee te delen. Eén dollar per dag in BTC geïnvesteerd gedurende vijf jaar, van 2015 tot 2020, had u $22.263 opgeleverd. Anders gesteld: voor de prijs van een kopje koffie kon u een heel aardig bedrag in bitcoin hebben verzameld. Geheel ongemerkt dus, a.h.w. in uw slaap.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 3 februari 2020

Grootste daling in vijf jaar tijd voor Chinese beurzen om coronavirus

Chinese aandelenmarkten zijn maandag, na een tiendaagse sluiting, flink onderuitgegaan door de impact die het nieuwe coronavirus op het land achterlaat. De effectenbeurs in Sjanghai daalde met bijna 9 procent, de grootste beursdaling in China sinds 2015, schrijft Bloomberg.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 7 januari 2020

China schuift de Amerikaanse dollar nog verder van zich af

Dat doet het land door de weging van die dollar in haar CFETS RMB Index voor de tweede maal te verminderen. Voluit is het de China Foreign Exchange Trade System Yuan Index. Het mandje van 24 munten dient om de waarde van de Chinese munt tegen af te zetten. Sinds 2015 is het de tweede keer dat de USD minder gewicht en dus belang krijgt. De nieuwe weging is ingegaan op 1 januari 2020.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 29 november 2019

Nieuw onderzoek naar bitcoin reden voor nieuw optimisme

De ‘depressie’ fase van de cryptomarkt d.d. november 2019 is vergeleken met soortgelijke situaties uit het tienjarige verleden. Er wordt zoals bekend nog steeds intensief gestudeerd op de grootste en oudste cryptomunt, bitcoin. Zowel inhoudelijk, fundamenteel, als technisch, wat de koers betreft. Het koersverloop van november vertoont opvallende gelijkenissen met de jaren 2013 en 2014/2015. Toen stond BTC aan de vooravond van enorme koersstijgingen. Zal het ditmaal ook zo verlopen?

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs