EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 0 artikelen gevonden met het woord AIIB.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord AIIB

Geplaatst op: maandag 9 januari 2017

Chinese investeringsbank AIIB houdt deur open voor Trump

Een jaar na de lancering van de Asian Infrastructure and Investment Bank (AIIB) herinnert China de aanstaande president van de Verenigde Staten eraan dat deelname aan de Chinese investeringsbank nog steeds mogelijk is. Daarmee geeft hij een handreiking aan de aanstaande Amerikaanse president Donald Trump.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 30 maart 2016

Chinese investeringsbank krijgt nog dertig aanmeldingen

Meer dan dertig landen wachten op goedkeuring voor deelname aan de Chinese investeringsbank, nadat eerder al 57 landen zich bij deze Asian Infrastructure and Investment Bank (AIIB) hadden aangesloten. Daarmee is de AIIB, die twee jaar geleden door de Chinese president Xi Jinping in het leven geroepen werd, een groot internationaal succes gebleken.


Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 18 januari 2016

Chinese AIIB investeringsbank zal uitsluitend dollars gebruiken

De nieuwe Chinese investeringsbank waar meer dan vijftig landen van over de hele wereld aan deelnemen zal uitsluitend Amerikaanse dollars gebruiken als munteenheid, zo bericht de Financial Times. Dat werd afgelopen zaterdag duidelijk bij de officiële lancering van de Asian Infrastructure Investment Bank (AIIB). Het is een opvallende keuze, want China had de investeringsbank ook kunnen gebruiken als platform om de yuan te promoten.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: zaterdag 16 januari 2016

Aziatische variant Wereldbank officieel in bedrijf

In Peking is de Infrastructure Investment Bank (AIIB) gelanceerd door de Chinese president Xi Jinping. De AIIB is de Aziatische tegenhanger van de Wereldbank en het Internationaal Monetair Fonds.

In Peking is de Infrastructure Investment Bank (AIIB) gelanceerd door de Chinese president Xi Jinping. De AIIB is de Aziatische tegenhanger van de Wereldbank en het Internationaal Monetair Fonds.

Onder andere Nederland heeft samen met het Internationaal Monetair Fonds geholpen bij de vormgeving van de AIIB.

De bank is onder meer opgericht uit onvrede over de stem die opkomende economie├źn hebben binnen het IMF en de Wereldbank.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 29 juni 2015

57 landen richten nieuwe Aziatische ontwikkelingsbank op

Maandag is in Peking een akkoord afgesloten over de stichting en de statuten voor een nieuwe Aziatische Ontwikkelingsbank. De documenten voor deze bank, officieel de Asian Infrastructure Investment Bank (AIIB), werden ondertekend door 57 landen.

Lees verder op wijwillenhetweten.nl
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs