EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord BIS.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord BIS

Geplaatst op: dinsdag 9 juni 2020

'Duizenden banen op de tocht bij luchtvaartmaatschappij Emirates'

Bij Emirates verdwijnen vanwege de coronacrisis duizenden banen, zo zeggen bronnen dinsdag. De luchtvaartmaatschappij uit de Verenigde AraBISche Emiraten zou al begonnen zijn met het ontslaan van piloten en cabinepersoneel.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 6 mei 2020

Zal uitspraak van Duits Constitutionele Hof de euro doen wankelen?

De euro en aanverwante ‘artikelen’ zoals de ECB, de EMU, de eurogroep-ministers, en andere instituten die zich bezig met het monetaire beleid zijn vaak het delicate onderwerp in mijn columns. Hoe langer we gebruik maken van de euro des te brozer is de munt geworden. Het gekisseBIS van zoveel lidstaten met zoveel verschillende meningen binnen de EU doet de waarde van de munteenheid geen goed.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 1 april 2020

OPEC-leden zijn het niet eens: prijzenoorlog op oliemarkt duurt voort

Oliekartel OPEC is er dinsdag niet in geslaagd om een datum vast te stellen voor noodonderhandelingen, die een einde kunnen maken aan de prijzenoorlog op de oliemarkt. Persbureau Reuters meldt op basis van ingewijden dat onder meer Saudi-Arabië, de Verenigde AraBISche Emiraten, Koeweit en Nigeria hebben gezegd dat ze geen behoefte hebben aan extra overleg.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 25 februari 2020

Podcast: Dit moet je weten over de geldmarkt

In de serie Trendlines University een podcast van een van de weinige academici die echt begrijpt hoe de geld- en kapitaalmarkt in elkaar steekt. De BIS vroeg hem zelfs om raad na de wereldwijde kredietcrisis van 2008. Hij schreef een aantal boeken over de geschiedenis van de mondiale kapitaalmarkt en over de veranderingen in het financiële systeem sinds 2008. In deze podcast vertelt hij over de speciale rol van de dollar en de kwetsbaarheden in het systeem.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: dinsdag 18 februari 2020

Nu Brexit een feit is: Kaaimaneilanden op zwarte lijst belastingparadijzen

De EU-ministers van Financiën hebben de Kaaimaneilanden op de zwarte lijst van belastingparadijzen gezet. De drie eilanden in de CaraïBISche Zee zijn een Brits overzees gebied. Het besluit komt nog geen drie weken na de brexit.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs