EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord BIS.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord BIS

Geplaatst op: dinsdag 18 februari 2020

Nu Brexit een feit is: Kaaimaneilanden op zwarte lijst belastingparadijzen

De EU-ministers van Financiën hebben de Kaaimaneilanden op de zwarte lijst van belastingparadijzen gezet. De drie eilanden in de CaraïBISche Zee zijn een Brits overzees gebied. Het besluit komt nog geen drie weken na de brexit.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 21 januari 2020

Grote centrale banken buigen zich samen over cryptomunten

De Europese Centrale Bank (ECB) gaat samen met een aantal andere grote centrale banken samenwerken op het gebied van cryptomunten, om uiteindelijk ook te kijken of ze zelf wat zouden hebben aan een eigen digitale munt. Dat meldt Bank for International Settlements (BIS) dinsdag.

Naast de ECB zijn ook de centrale banken van het Verenigd Koninkrijk, Japan, Zweden en Zwitserland betrokken bij het experiment.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 8 januari 2020

2020: Goud en Crypto of toch liever aandelen? (deel 2 van 3)

In deel 1 maakten we het bilan op voor aandelen, met voor en tegenargumenten. In dit tweede deel en in het derde en laatste belichten we de kansen voor goud en cryptomuten, het jaar 2020 inluidend. Nog op de valreep van het oude jaar, 31 december 2019, bijzonder nieuws over goud. En wel uit Turkije, een land dat van oudsher een hechte relatie heeft met het gele edelmetaal. ”Takasbank, the central clearing house responsible for the fulfilment of orders transacted through the Borsa Instanbul (BIST) Exchange in Turkey, have announced their physically-backed blockchain platform for gold is now live. Known as the BiGA-Digital Gold Transfer Platform, it will allow for the transfer of ownership of gold‘…between participating banks 7/24‘

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 23 december 2019

West-Afrikaanse landen ontdoen zich van Franse ‘koloniale munt’

Acht West-Afrikaanse landen stoppen met het gebruik van de CFA-franc. De munt dateert uit het koloniale tijdperk en wordt vervangen door de eco, meldt de Franse krant Le Monde.

De munt is ingevoerd door toenmalig president van Frankrijk Charles de Gaulle in 1945, toen deze landen nog Franse kolonies waren, met uitzondering van Guinee-BISsau.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 25 oktober 2019

Nieuw-Zeeland is beste land ter wereld om zaken te doen

Nieuw-Zeeland is volgens een rapport van de Wereldbank het land waar handel drijven het makkelijkst gaat. Dat is al het vierde jaar op rij. AraBISche landen maakten een opmars in de rangschikking, terwijl de situatie in Latijns-Amerika fel verslechtert.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs