EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
45
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord China.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord CHINA

Geplaatst op: vrijdag 20 juli 2018

CHINA zet in op nieuwe transportmodus, namelijk de hyperloop

CHINA gaat zijn transportsysteem upgraden door middel van een samenwerking met het Californische Hyperloop Transportation Technologies. Zoals de naam het al zegt, wilt CHINA beginnen met de uitbreiding van het transportsysteem aan de hand van een hyperloop. De eerste ‘lijn’ komt er in de provincie Guizhou,  andere provincies zullen later aan bod komen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 20 juli 2018

Trump: 'Klaar' om 505 miljard dollar aan Chinese goederen extra te belasten

De Amerikaanse president Donald Trump zegt "klaar" te zijn om extra heffingen in te stellen op 505,5 miljard dollar aan Chinese goederen die de VS importeert.

“Ik doe dit niet om de politiek. Ik doe dit om het juist is voor ons land”, aldus de zakenman. “Wij worden al langere tijd opgelicht door CHINA.”

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 18 juli 2018

Is de Chinese overheid weer aan het rommelen met de Yuan?

De Chinese munt is een vrije val beland. Als reactie op het handelsconflict tussen Amerika en CHINA, heeft de Yuan behoorlijk wat waarde moeten inleveren. Toch beginnen steeds meer mensen zich af te vragen of dit handelsconflict daadwerkelijk de reden is van deze forse daling.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 18 juli 2018

CHINA: 'Handelsoorlog schaadt vertrouwen in wereldeconomie'

Het Chinese ministerie van Buitenlandse Zaken (BuZa) heeft stevige kritiek op de Verenigde Staten. De wereldwijde handelsoorlog die de VS heeft ingezet is 'de grootste vertrouwensmoordenaar' voor de wereldeconomie.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 16 juli 2018

CHINA is ook in artificiële intelligentie een sterke groeimarkt

In de wereldwijde sector van de artificiële intelligentie staat CHINA op dit ogenblik op een zevende plaats, maar het land zal tijdens het volgende decennium nog sterk in de hiërarchie stijgen. Dat zegt Wang Di, vice-president van het sociale mediabedrijf Linkedin CHINA naar aanleiding van een rapport die het bedrijf heeft gepubliceerd over de tewerkstelling in de sector.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs