EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord China.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord CHINA

Geplaatst op: maandag 21 oktober 2019

Economische groei van CHINA naar laagste niveau sinds 1992

De groei van de Chinese economie is afgenomen naar het laagste niveau in bijna dertig jaar. In het derde kwartaal kwam de economische groei uit op 6 procent. Dat is minder dan de 6,2 procent in het voorgaande kwartaal en ook minder dan verwacht.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 21 oktober 2019

CHINA wil 2,4 miljard dollar aan sancties vanwege windmolentarieven VS

CHINA wil dat er 2,4 miljard dollar (ruim 2,1 miljard euro) aan sancties wordt ingesteld voor de handelstarieven die de Verenigde Staten al sinds het presidentschap van Barack Obama berekenen over onder meer zonnepanelen en windmolens. De Wereldhandelsorganisatie (WTO) oordeelde eerder al dat deze tarieven onterecht zijn.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 17 oktober 2019

IMF-topvrouw over handelsoorlog VS-CHINA: “Wapenstilstand is niet genoeg, we hebben vrede nodig"

De wapenstilstand in de handelsoorlog tussen de Verenigde Staten en CHINA is goed nieuws, maar niet genoeg. Dat zegt de topvrouw van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) vandaag. “We hebben ook handelsvrede nodig”, aldus Kristalina Georgieva.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 16 oktober 2019

Nepal zoekt verdere economische toenadering tot CHINA

De Nepalese hoofdstad Kathmandu krijgt een nieuwe spoorverbinding met Tibet in CHINA. Daarover hebben CHINA en Nepal een akkoord ondertekend. Er komt tussen Kathmandu en de Chinese grens ook een nieuwe autoweg, met een tunnel van 28 kilometer. De nieuwe projecten moeten Nepal volgens analisten van het persbureau Reuters toelaten om de Indiase dominantie over zijn handelsroutes af te bouwen en de connectiviteit met CHINA op te voeren.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 15 oktober 2019

CHINA's economie groeit helemaal niet met 6 procent

's Werelds op een na grootste economie, en we weten er maar weinig van. Censuur is daar een belangrijke oorzaak van, toch kunnen we tussen de regeltjes door lezen dat het niet denderend gaat met CHINA. De inflatie stijgt naar drie procent, maar het zijn vooral de voedselprijzen die hard lopen - en binnen die categorie loopt vooral het varkensvlees hard - de varkenspest hakt er flink in, al hoor je daar niks over natuurlijk.

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs