EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord China.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord CHINA

Geplaatst op: woensdag 17 juli 2019

Le Maire: “Bretton Woods systeem heeft haar grenzen bereikt”

De internationale monetaire orde van Bretton Woods moet worden herzien, omdat het systeem zijn grenzen heeft bereikt. Dat zei de Franse minister van Financiën Bruno Le Maire in een toespraak bij de Franse centrale bank. Hij merkte op dat het bestaande systeem voor nieuwe uitdagingen staat, zoals de opkomst van CHINA als nieuwe wereldmacht en de alternatieve koers die de Verenigde Staten wil varen.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: woensdag 17 juli 2019

Chinees beton vertoont scheuren

Goed, eigenlijk hoeven we het er niet eens over te hebben: de neergang in CHINA is al een tijdje geleden ingezet en die zet zich voort, in een behoorlijk rechte lijn naar beneden.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 15 juli 2019

Bedrijven verlaten CHINA ‘en masse’, maar keren niet terug naar de VS

Verschillende Amerikaanse fabrikanten verplaatsen hun productie naar landen buiten CHINA, nu de handelsoorlog tussen ‘s werelds twee grootste economieën zijn tweede jaar ingaat. De Amerikaanse bedrijven werken aan een volledige transformatie van hun globale toeleveringsketens. Tientallen bedrijven waaronder kledingproducenten als Crocs, Hanes, Levi’s en Nike, maar ook producenten van computers (Dell en HP) en andere elektronica (GoPro) houden wel degelijk rekening met een langere periode van moeilijke handelsbetrekkingen. Volgens de Asian Nikkei Review plannen ook Amazon, Microsoft, Sony en Nintendo een vertrek.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 15 juli 2019

Chinese groei: zo gelogen, zo gevlogen

Een sterk afzwakkende import met een economie die 6 procent groeit: de Chinezen houden er weer een rijke fantasie op na. Over sommige dingen kún je niet liegen, maar in CHINA doen ze er alles aan om de realiteit 'zoveel mogelijk te ondersteunen', zoals Kees de Kort het noemt. 'Dat doen ze bijvoorbeeld door een begrotingstekort op te voeren: meer subsidie en lagere belastingen, dat heeft wel een positief effect.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 15 juli 2019

Economische groei in CHINA noteert op laagste niveau in 27 jaar

De economische groei in CHINA noteert op zijn laagste niveau in 27 jaar. De langdurige handelsoorlog met de Verenigde Staten blijft de op één na grootste economie ter wereld wel degelijk achtervolgen. Volgens cijfers die het Chinese bureau voor statistiek mandag vrijgeeft groeide het Chinese bbp in het tweede kwartaal van 2019 nog met 6,2% in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs