EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord China.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord CHINA

Geplaatst op: donderdag 23 januari 2020

Palladium is meer waard dan goud, met dank aan de hybride auto

De prijs van palladium, een edelmetaal dat onder meer wordt gebruikt in katalysatoren, schiet als een raket omhoog en het goedje is nu duurder dan goud. De vraag wordt vooral opgedreven door de toename van hybride auto's, strengere milieueisen en CHINA. Maar het kan in één keer gedaan zijn met de opmars, als de elektrische auto de hybride voorbij gaat.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 22 januari 2020

Merkel: “We moeten ons niet afsluiten voor CHINA

Westerse machten moeten CHINA insluiten in een multilaterale wereldorde en Beijing als gelijke behandelen. Dat zei de Duitse bondskanselier Merkel deze week tijdens de ceremonie voor de Henry A. Kissingerprijs. De Westerse wereld moet volgens haar voorkomen dat CHINA geïsoleerd raakt en er een bipolaire wereldorde ontstaat zoals tijdens de Koude Oorlog.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: maandag 20 januari 2020

Turkije breidt goudvoorraad in hoog tempo uit

Turkije heeft de laatste jaren in hoog tempo goud aan haar reserves toegevoegd. Sinds 2016 kocht de centrale bank bijna 300 ton goud, want de voorraad steeg in deze periode van 116 ton naar 415 ton. Vooral de laatste maanden kocht Turkije veel edelmetaal, met een recordaankoop van 41,8 ton in de maand augustus. In het derde kwartaal van 2019 was Turkije zelfs de grootste koper met 71,4 ton, meer dan Rusland en CHINA in dezelfde periode.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: maandag 20 januari 2020

IMF weer pessimistischer over wereldeconomie

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) heeft zijn groeivoorspellingen voor de wereldeconomie weer verder verlaagd, ondanks de afgenomen handelsspanningen tussen de Verenigde Staten en CHINA en vooruitgang in het brexitproces. Volgens de economen van het fonds is het beeld vooral in India sterk verslechterd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 20 januari 2020

EU heeft geprofiteerd van de handelsoorlog tussen CHINA en de VS

Afgelopen week tekenden CHINA en de VS de langverwachte fase 1-handelsdeal. Dit gedeeltelijke handelsakkoord moet de opmaat zijn naar een allesomvattende handelsdeal. Op het gebied van CHINA was de handelsoorlog tussen de VS en CHINA helemaal niet zo slecht voor de Europeanen. En dat is iets waar maar weinig beleggers van op de hoogte zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs