EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
44
kliks
42
kliks
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
22
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord China.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord CHINA

Geplaatst op: zaterdag 17 november 2018

VS zouden oorlog tegen Rusland of CHINA verliezen

De Verenigde Staten zouden het mogelijk moeilijk kunnen krijgen om een oorlog tegen CHINA of Rusland te winnen. Dat staat in een rapport van een aantal experts van de National Defense Strategy Commission van het Amerikaanse Congres. Vooral wanneer het Amerikaanse leger met meerdere fronten tegelijkertijd zou worden geconfronteerd, dreigen volgens de experts grote problemen. In het rapport worden een aantal aanbevelingen gedaan om de slagkracht van het Amerikaanse leger te versterken.

[...]

Lees verder op express.live
Geplaatst op: dinsdag 13 november 2018

Er is nood aan 'een Europees rijk' dat kan concurreren met de VS en CHINA

De Franse minister van Financiën Bruno Le Maire denkt dat het hoog tijd wordt dat de EU haar macht inzet om een tegengewicht te vormen voor de VS en CHINA.

“Europa moet niet bang zijn om haar macht te gebruiken om een ‘vreedzaam rijk’ te worden dat een tegengewicht kan vormen voor de VS en CHINA.” Dat heeft Bruno Le Maire, de Franse minister van Financiën, gezegd in een gesprek met het Duitse Handelsblatt. De krant merkt op dat Duitsland gekant blijft tegen een militaire alliantie die het ganse continent bestrijkt.

[...]

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: zondag 11 november 2018

Chinezen geven in luttele minuten miljarden uit op Singles Day

In de eerste twee minuten van Singles Day - het grootste shopping event van het jaar in CHINA - heeft internetreus Alibaba 1,44 miljard dollar (1,27 miljard euro) omgezet. Daarmee is het bedrijf op weg om het record van vorig jaar te breken.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 9 november 2018

De Chinezen en het maïsdebacle

CHINA, cijfers en betrouwbaarheid noem je volgens BNR-macro-econoom Kees de Kort doorgaans niet in één adem. Er blijkt vorig jaar namelijk 20 procent meer maïs geproduceerd dan voorheen werd gedacht. 'Niet één procent, maar 20!' Dat baart De Kort zorgen: 'Maïs kun je gewoon wegen en optellen. Als je voor zoiets simpels al met zulke verschillen komt, geeft het te denken over cijfers die ingewikkelder zijn.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 8 november 2018

Chinese export en import overtreffen verwachtingen

Gaat het dan toch nog altijd goed met de Chinese economie? Donderdag publiceerde de Chinese overheid een rapport waaruit blijkt dat de import en export de verwachtingen ruimschoots overtreffen. Er is zelfs een handelsoverschot met de Verenigde Staten van 31,78 miljard dollar.

Volgens Reuters boekte CHINA in oktober een handelsoverschot van 31,78 miljard dollar met de VS, komende van 34,13 miljard dollar in september. Het cumulatieve handelsoverschot van het land met de VS in de eerste 10 maanden van het jaar bedroeg 258,15 miljard dollar, rapporteerde Reuters.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs