EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
43
kliks
Bron: businessinsider.com
30
kliks
Bron: Geotrendlines.nl
27
kliks
Bron: Geotrendlines.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord China.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord CHINA

Geplaatst op: woensdag 22 mei 2019

15 feiten over de wereldeconomie en ze zijn allemaal slecht

Nog voor de onderhandelingen tussen de VS en CHINA mislukten, zag het er al niet zo best uit voor de wereldeconomie. Het zijn niet altijd de feiten en cijfers die nu volgen die de grote media halen. Maar daarom zijn ze misschien des te belangrijker. Aan de oppervlakte is alles nog prima. Lage werkloosheid, stijgende aandelenbeurzen, en met bluf en branie kom je een heel end (?!) Maar onderhuids broeit er wel wat anders. Naakte feiten en keiharde cijfers die weinig fraais doen vermoeden voor de nabije toekomst. Hier volgen er zo al 15. En nogmaals: sinds de handelsoorlog is geëscaleerd, zal e.e.a. nog verslechteren…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 21 mei 2019

CHINA dumpt in één maand $ 20,5 miljard aan Amerikaanse obligaties

Uit de meest recente data blijkt dat CHINA in maart voor $ 20,5 miljard aan Amerikaanse obligaties heeft verkocht. Door deze verkoopactie is het totale eigendom aan Amerikaanse obligaties teruggebracht tot $ 1,12 biljoen. En dat is het laagste niveau in meer dan twee jaar tijd.

Tijdens de afgelopen dagen zijn de handelsspanningen tussen CHINA en de VS verder geëscaleerd. Over en weer zijn er nieuwe importtarieven opgelegd. Daarnaast onderzoekt CHINA op dit moment de mogelijkheid voor het grootschalig dumpen van Amerikaanse staatsobligaties, die de Chinezen in bezit hebben.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 20 mei 2019

CHINA spreekt steun uit voor Iran

CHINA heeft afgelopen vrijdag haar steun uitgesproken voor Iran door de Amerikaanse sancties tegen het land te veroordelen. De Chinese diplomaat Wang Yi ontmoette de Iraanse minister van Buitenlandse Zaken Javad Zarif in Beijing en vertelde hem dat CHINA de positie van Iran ondersteunt. Ook benadrukte hij het belang van goede contacten tussen beide landen, nu de situatie dreigt te escaleren.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: maandag 20 mei 2019

Documentaire: Chinese infrastructuur

CHINA heeft zich in een paar decennia weten te transformeren tot een economische supermacht. En daarmee worden ook steeds hogere eisen gesteld aan de infrastructuur. CHINA heeft inmiddels het grootste netwerk van snelwegen en hogesnelheidslijnen. Ook breidt het land in hoog tempo haar binnenlandse luchtvaartsector uit. Zo bouwt het land tegenwoordig haar eigen vliegtuigen.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: zaterdag 18 mei 2019

Goudreserves CHINA naar 1900 ton

CHINA heeft voor de vijfe maand op rij goud toegevoegd aan haar goudreserves. In april kocht...

Lees verder op Doijer & Kalff
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs