EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord ESM.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord ESM

Geplaatst op: maandag 8 juni 2020

De Grote Reset: er staat wat te gebeuren, ook en zeker monetair!

Eerst las en hoorde je er maar mondjESMaat over. Links en rechts gefluister nog, opgepikt door wakkere geesten. Die losse eindjes in de meest verscheiden media gingen verbinden. Die alras beseften dat, heel soms, 1 + 1 ook 3 kan worden. Het verschijnsel, aanvankelijk nog vaag, als achter melkglas, efemeer, kreeg alras een naam. Sommigen benoemden het als the New World Order. De Nieuwe Wereldorde. Een begrip dat als een te grote broek zit. Waarbij ook tevéél onder die noemer kan vallen. Te vaak ook ingevuld naar persoonlijke willekeur. Maar het murmelende rumoer werd luider en allengs duidelijker. Tot het ook door grotere media werd herkend. En een andere naam kreeg. Die naam is dan geworden: ‘The Great Reset’.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 5 juni 2020

Grafiek: De bedrijfswinsten zitten in een vrije val

Langzaam maar zeker lijken steeds meer overheden het coronavirus in bedwang te kunnen houden. Met name in Europa ziet de situatie er uitstekend uit. Eerder dan verwacht werden daar het aantal coronadoden en -bESMettingen teruggedrongen. Toch lijkt de coronacrisis nog maar net te zijn begonnen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 6 mei 2020

Blijft relatie tussen USA en China de grootste zorg?

Men beweert dat we de piek van COVID-19 hebben bereikt en dat het aantal bESMettingen zal blijven dalen. Toch nemen de zorgen bij beleggers en investeerders niet af, de politieke relatie tussen de Verenigde Staten van Amerika en China omtrent het virus wordt nu de grootste zorg op de markten. President Trump beschuldigt Peking ervan het virus verspreid te hebben.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 28 april 2020

ECB: “Geen hoger bESMettingsgevaar bij bankbiljetten”

Er is bij bankbiljetten geen verhoogd bESMettingsgevaar voor het nieuwe coronavirus. Dat zegt directeur bij de Europese Centrale Bank (ECB) Fabio Panetta dinsdag in verschillende Europese kranten.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 28 april 2020

Trump tekent ‘relief bill’ van 484 miljard dollar

Amerikaans president Donald Trump heeft een ‘coronavirus relief bill’ ondertekend om een bepaald deel van de economie te ondersteunen. Hij stelt 484 miljard dollar ter beschikking om kleine bedrijven, ziekenhuizen, de gezondheidszorg en dergelijke te stutten. Een noodzakelijke ingreep want het aantal bESMettingen en werklozen loopt flink op.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs