EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
46
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
35
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Europa.
Artikel 1 tot 5
Geplaatst op: donderdag 15 maart 2018

Ook VS, Frankrijk en Duitsland beschuldigen Rusland van vergiftigingsincident

De Verenigde Staten, Duitsland en Frankrijk steunen de beschuldigingen van de Britse premier Theresa May aan het adres van Rusland. Ook zij houden Rusland verantwoordelijk voor de vergiftiging van de voormalig dubbelspion Sergej Skripal en zijn dochter en spreken van ‘het eerste offensieve gebruik van zenuwgas in EUROPA sinds de Tweede Wereldoorlog’. De twee werden eerder deze week vergiftigd en in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 14 maart 2018

EUROPA verliest 20 ton goud per jaar via afgedankte autowrakken

EUROPA verliest grote hoeveelheden kostbare materialen via afgedankte voertuigen, waaronder 20 ton goud per jaar, omdat er bijna niets wordt gerecycleerd. En het aandeel van die kostbare stoffen in auto’s stijgt voortdurend, blijkt uit Zweeds onderzoek.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 8 maart 2018

Opent Zijderoute de weg naar goud?

China heeft een paar jaar geleden de ambitie uitgesproken om nieuwe handelsroutes aan te leggen naar EUROPA, zodat goederen sneller heen en weer getransporteerd kunnen worden tussen de verschillende landen op het Euraziatische continent. De Chinese regering onder leiding van president Xi Jinping richtte een nieuwe Aziatische investeringsbank op, waarmee de aanleg van nieuwe wegen, bruggen, spoorlijnen en pijpleidingen gefinancierd kan worden. Het is een groot en ambitieus project, dat inmiddels door tientallen landen op het Euraziatische continent wordt ondersteund.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: maandag 5 maart 2018

Koers blijft totale nederlaag voor Engeland

Gemengde gevoelens in EUROPA volgens macro-econoom Kees de Kort. Tevredenheid in Brussel over de Duitse coalitie, maar gefronste wenkbrauwen bij de verkiezingsuitslag in Italië. En in het Verenigd Koninkrijk heeft May misschien tijdelijk rust gecreëerd, maar de koers blijft een nederlaag.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: zaterdag 3 maart 2018

Trumps handelsoorlog begint: aluminium al 12% duurder dan vorige week, bedrijven schorten investeringen op

EUROPA bereidt een pakket anti-maatregelen voor die de invoerrechten moeten compenseren die Europese bedrijven voortaan moeten betalen wanneer ze aluminium (+10%) en staal (25%) naar de VS willen exporteren.

Op de Duitse televisie heeft EC-voorzitter Jean-Claude Juncker gezegd dat ook Amerikaanse goederen (Hij gaf als voorbeelden Levi’s jeans, bourbon, Harley Davidson,...) 25% extra zullen worden belast wanneer ze de EU worden binnengebracht. 

Lees verder op Express.live

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs