EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Europa.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord EUROPA

Geplaatst op: dinsdag 19 november 2019

EU bereikt akkoord over begroting voor 2020

ECONOMIE In het geschil over de Europese begroting voor 2020 is gisterenavond een akkoord bereikt. Regeringsvertegenwoordigers uit de 28 lidstaten kwamen met de EUROPArlementsleden overeen om volgend jaar meer dan 153,6 miljard euro uit te keren. Daarnaast wordt er ook extra geld uitgetrokken voor onder andere de klimaatverandering, de strijd tegen de jeugdwerkloosheid en de digitalisering.

[...]

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 13 november 2019

Rusland en China zoeken toenadering tot elkaar

EUROPA is nog altijd de belangrijkste handelspartner van Rusland, maar de laatste jaren richten de Russen hun blik meer naar het oosten. Daardoor pakt China een steeds groter marktaandeel van de EU af. Sinds 2002 groeide het marktaandeel van China in de totale import van Rusland van 3% naar 21%. Ter vergelijking, in dezelfde periode zakte die van de EU van 53% naar 40%.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 november 2019

China investeert miljoenen in Griekse haven

China gaat €600 miljoen investeren in de haven van Piraeus. Dat is de uitkomst van een staatsbezoek van de Chinese president Xi Jinping aan Griekenland. Het Chinese transportbedrijf COSCO Shipping wil de Griekse haven ontwikkelen tot belangrijk knooppunt voor handel tussen Azië en EUROPA. Ook stelt de Europese Investeringsbank een lening van €140 miljoen beschikbaar om de Griekse haven verder te ontwikkelen.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: donderdag 7 november 2019

Waarom is Nord Stream 2 zo belangrijk voor EUROPA?

Nord Stream 2 is belangrijk voor de Europese energievoorziening, omdat we nog grotendeels afhankelijk zijn van aardgas. Afnemende binnenlandse productie en toenemende vraag betekent dat EUROPA nieuwe aanvoerroutes nodig heeft. Dat zeiden verschillende experts uit de energiesector begin oktober tijdens de Russian Energy Week.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: woensdag 6 november 2019

Wat hebben komst euro en val Sovjet-Unie met elkaar te maken?

Dertig jaar geleden viel de Berlijnse Muur. Die gebeurtenis kan niet los worden gezien van het leiderschap van Michail Gorbatsjov van de Sovjet-Unie. Minder bekend is dat Gorbatsjov met zijn ‘perestrojka’ de linkse politiek in heel EUROPA wilde steunen. De gevolgen zijn tot op de dag van vandaag voelbaar.

Lees verder op Geotrendlines.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs