EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
Bron: Express.live
29
kliks
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Europa.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord EUROPA

Geplaatst op: vrijdag 18 mei 2018

De 2e grootste aandelenmarkt van Duitsland gaat Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Ripple aanbieden

Er beweegt heel wat onder de grote aandelenbeurzen wereldwijd. Börse Stuttgart, de 2e grootste aandelenmarkt van Duitsland en een van de grootste in EUROPA, gaat zich nu ook bezighouden met het verhandelen van cryptomunten. Later dit jaar hoopt Börse Stuttgart een app klaar te hebben die de handel in cryptomunten veel gemakkelijker moet maken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 16 mei 2018

Merkel: 'Geen oplossing Syrië zonder Rusland, Turkije en Iran'

De situatie in Syrië inmiddels zo omvangrijk geworden dat er geen oplossing mogelijk is zonder Rusland, Turkije en Iran daarbij te betrekken, dat zei de Duitse bondskanselier Merkel woensdag in een toespraak. Landen als Saoedi-Arabië en Jordanië zouden ook aan dat proces moeten deelnemen. Merkel zei ook dat EUROPA meer zou moeten doen om het geweld in Syrië te stoppen.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 16 mei 2018

Rusland opent brug naar de Krim

Deze week werd de nieuwe brug van het Russische vasteland naar de Krim geopend. Er is in totaal 2,5 jaar aan de brug gewerkt, die met een lengte van 19 kilometer niet alleen de langste van Rusland is, maar ook van heel EUROPA. Naast een vierbaans autoweg wordt er ook gewerkt aan een spoorverbinding, die naar verwachting volgend jaar in gebruik zal worden genomen.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: vrijdag 11 mei 2018

“Grootste winstkloof ooit tussen EUROPA en de VS”

De Amerikanen steken op dit moment, op het gebied van winstgroei, met kop en schouders boven de Europeanen uit. Nog nooit eerder was er sprake van een dergelijk groot verschil qua winstgroei. Is deze kloof van lange duur?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 10 mei 2018

Merkel: "EUROPA kan niet langer vertrouwen op bescherming door Verenigde Staten"

EUROPA kan er niet meer op vertrouwen dat ze door de Verenigde Staten beschermd zal worden en daarom moet EUROPA het heft in eigen hand nemen. Dat zei de Duitse bondskanselier Angela Merkel donderdag tijdens een bijeenkomst in de Duitse stad Aken, waar ze haar Franse collega Emmanuel Macron feliciteerde met het binnenhalen van de Charlemagne prijs.

Lees verder op Geotrendlines
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs