EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
44
kliks
Bron: businessinsider.com
30
kliks
Bron: Geotrendlines.nl
27
kliks
Bron: Geotrendlines.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: dinsdag 21 mei 2019

Jerome Powell: bedrijfsschuld op hoogste niveau ooit, maar geen 'direct' risico voor het financiële systeem

Jerome Powell gaf op maandag een toespraak in Florida. Hierin stelde de voorzitter van de FED dat de bedrijfsschuld in Amerika op het hoogste niveau ooit noteert. Maar het vormt geen direct gevaar voor het financiële systeem, stelt Powell.

In de speech beoordeelde Powell de huidige risico’s in het financiële systeem die tot de financiële crisis van 2008 leden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 20 mei 2019

Officieel: Bitcoin bedreigt de Amerikaanse dollar!

Verbieden! Voor het te laat is! Alle cryptomunten trouwens! Gevaar! Dat moet Brad Sherman, ‘a U.S Congressman with the Democrats’ gedacht hebben wanneer hij oproept de bitcoin te verbieden. Hoewel in de meeste conversaties over financiën hét onderwerp, bitcoin the talk of the town is. Hoewel er nauwelijks nog een belangrijk bedrijf is dat niet met crypto en of blockchain werkt of bezeig is. Toch is niet iedereen gelukkig met de populariteit van cryptomunten. Ze vormen een gevaar voor de Verenigde Staten en voor de dollar, zegt Sherman. Die andere Congresleden oproept hem te steunen bij zijn voorstel. Vreemd, bijzonder vreemd, Mister Congressman, daar waar wij als grootste gevaar voor die dollar in de eerste plaats uw eigen drukpers zien? In se dus zij die aan de startknop zitten: de FED, de Amerikaanse regering, uw eigenste Congress en president Trump?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 10 mei 2019

FED waarschuwt: ‘leveraged loans’ vormen een risico voor het financiële systeem

Het aantal risicovolle bedrijfsleningen is in 2018 met 20 procent gestegen. Dat stelt de FED in het Financial Stability Report. De toename van risicovolle leningen, ook wel ‘leveraged loans’ genoemd, is volgens de FED een trend die een risico voor het financiële systeem vormt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 6 mei 2019

FEDeral Reserve overweegt nieuwe variant van monetaire stimulering

De FEDeral Reserve overweegt een nieuwe vorm van monetaire verruiming. Twee economen van de Amerikaanse centrale bank schreven nieuwe papers, waarin ze pleiten voor een versoepeling van het opkoopprogramma. Zo moeten banken zelf de mogelijkheid krijgen om staatsobligaties om te wisselen voor reserves en vice versa. Dit betekent dat de centrale bank in goede tijden sneller haar balanstotaal kan terugdringen, terwijl banken in onzekere tijden makkelijker staatsobligaties met de centrale bank kunnen ruilen voor nieuwe reserves.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: woensdag 1 mei 2019

Trump roept centrale bank op rente te verlagen met 1 procentpunt

De Amerikaanse president Donald Trump heeft de Amerikaanse centrale bank, de FEDeral Reserve (FED), opgeroepen de rente te verlagen met 1 procentpunt. Trump maakt de vergelijking met de Chinese centrale bank en claimt dat met een renteverlaging de economie pas echt van de grond komt

Trump spreekt zich al langer uit tegen het beleid van de FEDeral Reserve om de rente te verhogen, maar hij heeft nog niet eerder zo concreet gezegd wat de FED moet doen.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs