EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: maandag 16 september 2019

De ogen van de wereld gericht op Facebooks Libra

Wauw, digitale munten staan echt wel in het spotlicht. Maar liefst vertegenwoordigers van 26 (!) centrale banken die zich buigen over de Libra. Dat de munt de aandacht trekt van mee van de machtigste mensen ter wereld, is nog een understatement. De FEDeral Reserve, de Bank of England, de BIS; allemaal leggen ze Libra onder de microscoop te Bazel, Zwitserland. Want stel je voor dat, misschien, ooit, 2,6 miljard Facebook gebruikers die Libra zullen verkiezen boven de Amerikaanse dollar…?!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 9 september 2019

Oud FED Voorzitter Greenspan: ‘Beleggers willen wat waarde houdt voor 20, 30 jaar.’

Tijdens a CNBC interview verklaarde de voormalige (1987 tot 2006) FEDeral Reserve Voorzitter Alan Greenspan de stijgende goudprijs. Die tikt record na record aan ‘because investors are looking for hard assets that they know will have value in 20 or 30 years.’ Plus 26 procent alvast in het afglopen jaar tot augustus 2019. Greenspan maakt een link met een steeds ouder wordende bevolking. Die wil zeker zijn dat ze zichzelf kan onderhouden in de toekomst, stelt hij. 

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 6 september 2019

Pensioenfondsen luiden noodklok: 'Alle seinen staan op dieprood'

Pensioenfondsen zijn bezorgd over de ontwikkeling van de dekkingsgraden, premies en opbouwpercentages. Dat schrijft de PensioenFEDeratie, de belangenorganisatie van de fondsen, donderdag voorafgaand een Tweede Kamerdebat over dreigende pensioenkortingen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 5 september 2019

Woning kopen in Parijs? Da's dan 10.000 euro per vierkante meter

In Parijs heeft de gemiddelde woningprijs deze zomer de grens van 10.000 euro per vierkante meter overschreden. Dat meldt de notarisFEDeratie van de Franse hoofdstad en haar omgeving donderdag.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 3 september 2019

Silver Prices at 2-Year High: Will the Rally Continue?

Silver is on a roll this year, with prices trending above $18 an ounce — levels last seen in 2017. The metal has gained 11.26% over the past month, outshining gold’s 5.08%. The rally can be attributed to a dovish FED, safe haven demand triggered by latest tit-for-tat tariffs by the United States and China, and concerns over the global economic outlook.

[...]

Lees verder op Yahoo.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs