EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 25 artikelen gevonden met het woord Gerald Celente.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord GERALD CELENTE

Geplaatst op: vrijdag 29 mei 2020

Een vierde van de VS is werkloos

Nooit gedacht dat nog eens in my lifetime te moeten schrijven. Je gelooft dit toch niet, en toch is het waar: meer dan 40 miljoen Amerikanen zitten zonder job. We schrijven 29 mei 2020. Benieuwd wie ze daarvan de schuld gaan geven in november 2020! De impact in zoveel mannen en vrouwen hun privéleven zal huge zijn. Zoveel minder consumenten, met zoveel persoonlijk schulden. En dat terwijl de nationale economie voor bijna 70 procent drijft op binnenlandse consumptie. Drijft? Het zal eerder zinken worden. Tien weken rapportering van werkloosheidcijfers en elke week kwamen er miljoenen bij. 160 Miljoen werkenden theoretisch waarvan 40 miljoen dus niét meer, reken maar uit. Wie twijfelt er nu nog aan een economische krimp aldaar. Een recessie? Zeg maar gerust een depressie. GERALD CELENTE, de eminente trendvoorspeller, had dan toch weer gelijk toen hij niet de Grote Depressie voorzag. Maar de Grootste Depressie. Ready or not: deflation, here we come…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 20 april 2020

GERALD CELENTE en de echte macht: over DECEP en wie is Tank Man?

De bekende Amerikaanse trendforecaster GERALD CELENTE aan het woord, van Trends Journal. ‘History before it happens’. Inderdaad, wat we nu meemaken met de wereldeconomie werd getriggerd door het Coronavirus. Maar het was al jarenlang an accident waiting to happen. Ook en zeker Celente waarschuwde daar iedereen voor die het wilde horen. (Maar slecht nieuws én de bode ervan zijn zelden graag gezien of gehoord.) Biflatie ook, onder veel meer door zijn immer interessante boodschappen, raad en waarschuwingen aan u door te geven. Zo ook weer vandaag.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 29 maart 2020

Iedereen panikeert, Coronavirus et al; wat volgt: WOIII? GERALD CELENTE waarschuwt

De grootste schade van het Coronavirus is niet de ziekte zelf…maar hoe onze politici erop reageren.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 3 maart 2020

GERALD CELENTE over het Coronavirus

Enkele dagen geleden liet de beroemde trendvoorspeller een extra editie uitkomen over, u raadt het al, het Coronavirus/Covid19. Deze drukt ons langzaam (of snel) naar De Grootste Depressie. Gerald haalt het ene bewijs na het andere aan om dit te staven. De gevolgen zullen ‘terrible’ zijn. Zoals steeds bekritiseert hij ook de schrijvende pers. Zijn unieke ‘bullshit’ geluidsknop staat niet stil. Maar dit virus is slechts een excuus om massaal aandelen te verkopen, zegt Celente. Want deze beweging was al lang over tijd. Moest er vroeg of laat aankomen. Over de oliemarkt en goud; véél komt er voorbij. Watch and learn! Ondergetekende houdt zeer van de stijl van deze intelligente, gedreven man. Wat u?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 17 februari 2020

GERALD CELENTE: De Megabubbel verder opblazen

Hij gaat al vlug tekeer tegen domme politici, en slechte van inborst. Media die mekaar napraten en de officiële versies slikken als koek. Waar anderen achteruit blikken, kijkt hij met zijn Trends Journal vooruit. GERALD CELENTE is geen starre patriot maar een wereldburger, hoewel hij zielsveel van zijn land houdt. Net daarom is hij zo boos; omdat hij het naar de verdoemenis ziet afglijden.

Lees verder op Biflatie.nl
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs