EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 7 artikelen gevonden met het woord Gerald Celente.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord GERALD CELENTE

Geplaatst op: maandag 16 september 2019

GERALD CELENTE met zijn ‘Keek op de Week’: goud richting $2000 dankzij de ‘banksters’

Met dertig jaar en meer ervaring in economie en financiën, is de eigenaar en hoofdredacteur van The Trends Journal iemand om aandachtig naar te luisteren. Het is al common sense en intelligentie, wat hij vertelt. Immer een gold bull geweest en dat zal de bekende Amerikaanse trendvoorspeller ook wel altijd blijven. In cryptomunten en blockchain technologie is Celente trouwens eveneens geïnteresseerd. Gedegenheid, betrouwbaarheid, dat straalt hij uit. Maar nimmer saai! ‘GERALD CELENTE – Democrats Want Gun Control, Celente Wants Bomb Control’ titelt zijn recentste videoboodschap. Check it out:

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 2 augustus 2019

GERALD CELENTE: goedkoop geld houdt de depressie niet tegen!

GERALD CELENTE is een prominente Amerikaanse trendvoorspeller, uitgever van het Trends Journal, business consultant en auteur. Hij doet voorspellingen over de wereldwijde financiële markten en andere belangrijke evenementen. Via zijn videokanaal op YouTube stuurt hij eveneens zijn immer interessante en belangrijke boodschappen de wereld in. Zo ook op 1 augustus 2019. En wat hij mee te delen heeft… Niet zo fraai! De succesvolle trendvoorspeller sinds 30 jaar neemt het gevreesde D-woord in de mond… Dat is de D van Depressie, jawel!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 1 juli 2019

GERALD CELENTE met Trends in the News

GERALD CELENTE geeft al 30 jaar het ‘news before it happens.’ Vandaag geeft hij zijn visie op de handelsoorlog tussen de VS en China. Op de bitcoin. Olie. De markten in het algemeen. Celente is en blijft een eeuwige goldbull. Wat degenen die hem gevolgd hebben al die tijd geen windeieren heeft gelegd. Bij zijn stokpaardje is bitcoin bijgekomen. Beleggers ontvluchten fiatmunten, aldus Celente, en buiten naar goud ook naar een ander alternatief: cryptomunten. De war against the little people is on! Hear all about it!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 24 juni 2019

Goud in de spotlichten

GERALD CELENTE van het Amerikaanse Trends Journal; ‘the news before it happens’, geeft een stand van zaken. Over de economische wereld, die van beleggingen en de internationale politiek. Zo wijdt hij onder meer uit over de rente, aardolie, aandelen en vooral de fel toegenomen goudprijs. Celente is de eerste “in the whole world” die de stierenmarkt in goud aankondigde. Hij is trouwens nog nooit bij ons weten van het gouden pad afgedwaald. Ook niet toen zowat iedereen het gele edelmetaal dood verklaarde of simpelweg vergeten was…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 18 mei 2019

GERALD CELENTE: ‘Welke handelsoorlog?’

GERALD CELENTE van Trends Journal denkt dat het allemaal zo’n vaart niet zal lopen. Welke handelsoorlog, stelt hij retorisch de vraag. Hij voorspelde ook eerder precies dit. Goedkoop geld zal de aandelenbeurzen blijven voeden. Allemaal overroepen dus. Donald Trump zal inbinden en de Chinezen willen ook hoe-dan-ook zaken blijven doen. We horen en zien het Celente allemaal uitleggen.

Lees verder op Biflatie.nl
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs