EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 23 artikelen gevonden met het woord Gerald Celente.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord GERALD CELENTE

Geplaatst op: zondag 29 maart 2020

Iedereen panikeert, Coronavirus et al; wat volgt: WOIII? GERALD CELENTE waarschuwt

De grootste schade van het Coronavirus is niet de ziekte zelf…maar hoe onze politici erop reageren.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 3 maart 2020

GERALD CELENTE over het Coronavirus

Enkele dagen geleden liet de beroemde trendvoorspeller een extra editie uitkomen over, u raadt het al, het Coronavirus/Covid19. Deze drukt ons langzaam (of snel) naar De Grootste Depressie. Gerald haalt het ene bewijs na het andere aan om dit te staven. De gevolgen zullen ‘terrible’ zijn. Zoals steeds bekritiseert hij ook de schrijvende pers. Zijn unieke ‘bullshit’ geluidsknop staat niet stil. Maar dit virus is slechts een excuus om massaal aandelen te verkopen, zegt Celente. Want deze beweging was al lang over tijd. Moest er vroeg of laat aankomen. Over de oliemarkt en goud; véél komt er voorbij. Watch and learn! Ondergetekende houdt zeer van de stijl van deze intelligente, gedreven man. Wat u?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 17 februari 2020

GERALD CELENTE: De Megabubbel verder opblazen

Hij gaat al vlug tekeer tegen domme politici, en slechte van inborst. Media die mekaar napraten en de officiële versies slikken als koek. Waar anderen achteruit blikken, kijkt hij met zijn Trends Journal vooruit. GERALD CELENTE is geen starre patriot maar een wereldburger, hoewel hij zielsveel van zijn land houdt. Net daarom is hij zo boos; omdat hij het naar de verdoemenis ziet afglijden.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 10 februari 2020

GERALD CELENTE’s kijk op de economie, de beurzen, het Coronavirus en nog veel meer

China is wel het hoofdonderwerp van Celente’s betoog. In het bijzonder de impact die het Coronavirus op de wereldeconomie zal hebben. Vandaag reeds en op langere termijn. Op de oliemarkten bijvoorbeeld. Maar er is meer aan de hand in de VS, zijn geliefde land dat in zo’n precaire toestand zit.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 8 januari 2020

‘Eerste schot van Wereldoorlog III afgevuurd!’

‘Gisteren besloten de VS om de topgeneraal van Iran te vermoorden.’ Generaal Soleimani was de nummer twee verantwoordelijke van het islamitische land. Zo startte trendvoorspeller GERALD CELENTE op 3 januari 2020 het nieuwe jaar. Het is voor trieste, dramatische, gevaarlijke dagen als deze dat Celente al lang geleden waarschuwde. Dat WO III met deze moord begonnen is, lijdt voor de Amerikaan geen twijfel. Hij herinnert ons er nogmaals aan dat de oorlog(en) met Irak ook onder valse voorwendsels zijn gestart. Maar in 2020 is Iran duidelijk aan de beurt. President Trump benoemde het immers als “the number one terrorist state”, moet je nagaan. Foutje, corrigeert Celente, dat is nu net Amerika!

Lees verder op Biflatie.nl
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs