EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 3 artikelen gevonden met het woord Gerald Celente.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord GERALD CELENTE

Geplaatst op: zaterdag 18 mei 2019

GERALD CELENTE: ‘Welke handelsoorlog?’

GERALD CELENTE van Trends Journal denkt dat het allemaal zo’n vaart niet zal lopen. Welke handelsoorlog, stelt hij retorisch de vraag. Hij voorspelde ook eerder precies dit. Goedkoop geld zal de aandelenbeurzen blijven voeden. Allemaal overroepen dus. Donald Trump zal inbinden en de Chinezen willen ook hoe-dan-ook zaken blijven doen. We horen en zien het Celente allemaal uitleggen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 10 mei 2019

Is een ‘9/11’ economische crash nog altijd mogelijk?

9 Belangrijke vragen van lezers en kijkers worden beantwoord door GERALD CELENTE. De Amerikaanse trendvoorspeller en uitgever van het Trends Journal. Business consultant ook en auteur die voorspellingen doet over de wereldwijde financiële markten en andere belangrijke evenementen. Celente is een absolute goldbug ook. History before it happens is de slogan van het Trends Journal. Macro economische inzichten die je nergens anders hoort in feite. De titel is tegelijk de eerste vraag die hem gesteld wordt. Of een economische crash à la 9/11 nog steeds mogelijk is? Het antwoord vindt u in volgende video. Kijken en luisteren maar dus…!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 11 februari 2019

GERALD CELENTE: ‘Hierdoor zal de markt gaan crashen’

GERALD CELENTE, de oprichter van het Trends Research Institute, gaat in op de protesten tegen status quo, de mindere economische cijfers, het presidentschap van Trump, de Brexit en de grote veranderingen in het financiële systeem. Mensen worden steeds sceptischer ten opzichte van het bankwezen, helemaal doordat de bonussen van de bankiers al weer zijn opgelopen tot de exorbitante niveaus van voor de kredietcrisis. Video via Goudportal.nl

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 25 juni 2016

GERALD CELENTE: Brexit begin van het einde voor de EU?

Na de Brexit komen er uit meer landen geluiden om uit de Europese Unie te stappen. In Nederland, Frankrijk, Italië en tal van andere landen is er een groeiende groep mensen die een referendum willen houden. Is dit het einde van een lange trend van globalisering en het begin van een nieuwe trend van directe democratie?

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 30 juli 2014

GERALD CELENTE vreest nieuwe oorlog

Trendwatcher GERALD CELENTE is er niet gerust op dat de situatie in Oekraïne met een sisser af zal lopen. De sancties tegen Rusland zullen vooral schadelijke gevolgen hebben voor de handelsrelatie tussen Europa en Rusland. Celente merkt ook op dat conflicten elders in de wereld overschaduwd worden door alle media aandacht voor de vliegramp in Oekraïne.

Lees verder op Marketupdate.nl
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs