EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 19 artikelen gevonden met het woord Gerald Celente.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord GERALD CELENTE

Geplaatst op: woensdag 8 januari 2020

‘Eerste schot van Wereldoorlog III afgevuurd!’

‘Gisteren besloten de VS om de topgeneraal van Iran te vermoorden.’ Generaal Soleimani was de nummer twee verantwoordelijke van het islamitische land. Zo startte trendvoorspeller GERALD CELENTE op 3 januari 2020 het nieuwe jaar. Het is voor trieste, dramatische, gevaarlijke dagen als deze dat Celente al lang geleden waarschuwde. Dat WO III met deze moord begonnen is, lijdt voor de Amerikaan geen twijfel. Hij herinnert ons er nogmaals aan dat de oorlog(en) met Irak ook onder valse voorwendsels zijn gestart. Maar in 2020 is Iran duidelijk aan de beurt. President Trump benoemde het immers als “the number one terrorist state”, moet je nagaan. Foutje, corrigeert Celente, dat is nu net Amerika!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 6 januari 2020

GERALD CELENTE: VS luiden het eerste schot van WO III

Goud, olie en bitcoin stijgen op één dag flink in waarde. De VS hebben een hoge Iraanse generaal vermoord, aldus Celente, dus het is ook geen wonder. Van provocatie gesproken… Zaterdag 4 janari 2020 is een trieste dag. Een dag die heel wel tot een Derde Wereldoorlog kan leiden, zegt de trendvoorspeller. Hij noemt de VS ronduit terroristenstaat nummer 1. “The number one terrorist state.” De Amerikaan GERALD CELENTE is ‘the Founder of the Trends Journal, providing subscribers with research, analysis & trend forecasts no other news source delivers: What’s going on? What does it mean? What’s next? Knowledge is power. Subscribe to the Trends Journal for Truth, Trends, and so much more.’

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 16 december 2019

GERALD CELENTE: over de Presidential Reality Show

Alles staat in lijn voor de herverkiezing van Donald J. Trump in 2020. Een deal met China die er komt, niet komt, dan toch misschien komt, of toch niet… Reken maar dat die er komt voor november 2020. Een ‘soort’ van deal dan toch. Niet dat Celente een fan is van The Donald, verre van. Maar ook hij moet leven met de realiteit. Die brengt hij dan ook, onverbloemd. ‘GERALD CELENTE is the creator of the Trends Journal, a weekly magazine providing subscribers with trends, research, and analysis no other news source delivers. Follow the mainstream media for shit news & fake news.’

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 11 december 2019

Komt er een crisis in 2020? (deel 2 van 2)

Wat brengt 2020 op economisch en financieel/monetair vlak? Komt er een crisis in 2020? En wat gaat er gebeuren op sociaal-maatschappelijk gebied? In deel 1 lieten we drie prominenten aan bod komen. Doug Casey, Peter Turchin en GERALD CELENTE. Volgens hun zienswijze, die van wat oudere en zeer ervaren specialisten, ziet het er slecht tot zeer slecht uit. Wat het komende jaar 2020 betreft. Op élk van genoemde vlakken. Vandaag komt onder meer in het spotlicht: Mike Maloney, schrijver, goldbug avant la lettre en stichter van Goldsilver.com. Die al meteen heel slecht nieuws brengt over 2020 en de jaren daarna. Het is te laat om de huidige financieel-economische situatie te herstellen, zegt hij.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 11 december 2019

GERALD CELENTE over de rente (en nog veel meer)

30 Jaar fenomenale trendvoorspelling door niemand minder dan GERALD CELENTE. De veteraan geeft zijn kijk op de week. Over rentevoeten, goud, de dollar en de Amerikaanse verkiezingen. Over aardolie, Trump en de aandelenmarkten. Deze laatste reflecteren al heel lang niet meer de reële toestand van de Amerikaanse economie. En het grootste deel van de winsten gaat naar de top. Kennis is macht en de macht ligt niet bij the people, aldus Celente.

Lees verder op Biflatie.nl
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs