EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
52
kliks
39
kliks
Bron: Express.live
26
kliks
21
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord ICO.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord ICO

Geplaatst op: maandag 18 februari 2019

Tegenlicht Meetup: De Chinese dollar

China kan binnen het huidige geldstelsel niet de status van wereldreservemunt bereiken, maar dat is ook niet haar ambitie. Dat zei politICOloog en publicist Sander Boon in de Meetup van het televisieprogramma Tegenlicht. Dit programma maakte onlangs een documentaire over China als nieuwe wereldmacht, meer specifiek op economisch en monetair gebied.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: maandag 18 februari 2019

Verenigd Koninkrijk niet welkom in trans-Pacifisch vrijhandelsakkoord

Australië ziet niets in de Britse wens om zich te voegen bij het voorgestelde trans-Pacifische handelsverdrag TPP, waarin onder meer Australië, Canada, Japan, MexICO en Singapore zitten. "Het is duidelijk een feit dat het VK niet in het Pacifische gebied ligt", aldus de Australische handelsminister Simon Birmingham.

"Een aantal andere TPP-leden zal vinden dat er andere landen in de regio liggen die eerder kans zouden maken op toetreding", aldus Birmingham tegenover The Financial Times.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 15 februari 2019

President Trump roept nationale noodtoestand uit

Onverwacht roept de president van de Verenigde Staten de noodtoestand uit in het land. Rond 17:00 onze tijd. “I didn’t need to do this”, zegt hij, maar… Die dekselse Democraten hé. Hij verwijst naar het voorstel dat zijn Republikeinse partij samen met de Democraten op tafel had liggen. Waar iedereen dacht dat het een fair deal is, blijkt Donald Trump daar anders over te denken. Hij heeft veel macht dus gebruikt hij die. Hij bezit deze nu ook in theorie, om zijn gelijk te krijgen. Een omheining van 1,6 miljard dollar over 80 kilometer met de grens van MexICO, volstaat voor hem duidelijk niet. Het zal een Muur van 8 miljard dollar worden. (Die is plots 2,3 miljard duurder geworden?!)

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 11 februari 2019

Wordt Crypto Valley belangrijker dan SilICOn Valley?

Wie dacht dat met het lichtjes afbrokkelen van het bankgeheim Zwitserland aan belang heeft ingeboet, heeft de laatste jaren niet goed opgelet. Het kleine, neutrale landje is sinds 2016 helemaal terug in de voorste ranken van de financiële wereld. Niet meer met fiatgeld of goud, maar met het geld van de toekomst. Met de technologie van de toekomst. Cryptomunten en blockchain dus.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 11 februari 2019

Wat is de toegevoegde waarde van goud?

Wat zijn vandaag de dag de belangrijkste redenen om goud te kopen? Dat is de vraag die de World Gold Council probeert te beantwoorden in een nieuw rapport over de goudmarkt. Volgens de organisatie vormt het edelmetaal een waardevolle toevoeging aan de beleggingsportefeuille, omdat het een goed rendement heeft opgeleverd en geen tegenpartij risICO kent. Ook blijkt goud goed te presteren in tijden van onzekerheid, waardoor het een goede manier is om risICO's te spreiden.

[...]

Lees verder op HollandGold
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs