EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
Bron: BNR.nl
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord ICO.
Artikel 1 tot 5
Geplaatst op: maandag 19 maart 2018

Techbedrijf Hongkong mag geen geld ophalen voor eigen cryptomunt

Het is niet voor het eerst dat het bedrijf onder vuur ligt vanwege de uitgifte van cryptomunten. De Amerikaanse toezichthouder SEC noemde volgens mediaberichten de uitgifte door Black Cell in januari ook al 'illegaal'.

In bredere zin schroeven de beurswaakhonden in verschillende landen het toezicht op ICO's op. Nu vallen de uitgiftes nog vaak buiten de bestaande regels. Daardoor ligt misbruik op de loer, zei toezichthouder SEC deze maand nog maar eens.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 19 maart 2018

Mark Carney: “Crypto vormt geen risICO voor financiële veiligheid”

Goed nieuws voor de cryptomarkt. De financiële regulator van de G20 beweert dat cryptomunten op dit moment geen risICO vormen voor de globale financiële veiligheid. Mark Carney, president van de Financial Stability Board en ook van de Bank of England, verwerpt de verzoeken van de G20-leden om strengere controles te voeren op cryptomunten. Daarmee verdwijnt aardig wat druk van de ‘cryptoketel’.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 14 maart 2018

Na Facebook gaat ook Google crypto-advertenties bannen

Begin dit jaar liet Facebook weten dat advertenties voor cryptomunten en ICOs niet meer welkom zijn op het sociale media platform. Grote rivaal op het gebied van mobiele advertenties, Google, gaat nu een gelijkaardig beleid uitvoeren.

Begin dit jaar liet Facebook weten dat advertenties voor cryptomunten en ICOs niet meer welkom zijn op het sociale media platform. Grote rivaal op het gebied van mobiele advertenties, Google, gaat nu een gelijkaardig beleid uitvoeren.

Google zei dat de maatregel in voege zal treden vanaf juni. Ze hanteren dan een strikt beleid waarin advertenties van cryptomunten, ICOs en ‘andere speculatieve financiële instrumenten’ verbannen worden. Dit laatste omvat bijvoorbeeld advertenties over binaire opties, financial spread-betting en niet-traditionele manieren om in te spelen op bewegingen van de aandelenmarkt of individuele aandelen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 14 maart 2018

Banken moeten meer geld opzij zetten voor 'slechte' leningen

Banken moeten meer geld opzij zetten om risICO’s te dekken voor leningen die in de toekomst oninbaar blijken te zijn. Er komt een Europees minimumniveau voor. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 14 maart 2018

Oud-toezichthouders waarschuwen: "Nieuwe crisis ligt op de loer"

Beleggers, huizenkopers, consumenten, bedrijven en overheden nemen veel te veel risICO's. De kiem voor een nieuwe financiële crisis wordt alweer gelegd, maar niemand weet precies hoe het gevaar zich zal manifesteren. Dat zeggen de Nederlandse oud-toezichthouders Hans Hoogervorst en Nout Wellink in de krant De Telegraaf. 

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs