EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord ICO.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord ICO

Geplaatst op: donderdag 17 mei 2018

SEC helpt investeerders om frauduleuze ICOs te herkennen.

Wie had dat gedacht, een Amerikaans overheidsorgaan dat een initiatief start om investeerders te helpen in de strijd tegen frauduleuze ICOs. De Securities and Exchange Commission (SEC) heeft een website gemaakt waarop ze een waanzinnig goede ICO voorstellen. Aan de hand van dit voorbeeld proberen ze investeerders aan te tonen hoe ze ‘scams’ kunnen herkennen .

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 16 mei 2018

Vicepresident Goldman Sachs ruilt job in voor eigen cryptobedrijf

We lazen het eerder al, de cryptowereld trekt steeds meer volk aan uit de traditionele bankwereld. Maar wie riskeert het om een jarenlange carrière te beëindigen bij een prestigieuze zakenbank om verder te gaan bij met cryptobedrijf waarvan men niet eens zeker weet hoe het toekomstige traject er zal uitzien? Chris Matta, vicepresident bij Goldman Sachs, vindt het alleszins het risICO waard om te sprong te wagen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 9 mei 2018

Wat gebeurt er wanneer een miljoenenstad zonder water valt?

Het Zuid-Afrikaanse Kaapstad was de voorbije maanden amper uit het nieuws en dat vanwege het dreigende watertekort. Kaapstad is geen unicum, want ook andere grote metropolen zijn de voorbije jaren met ernstige watercrises geconfronteerd. Barcelona, Los Angeles, MexICO City en ook Sao Paulo (20 miljoen inwoners), ten tijde van de Wereldbeker Voetbal in 2014. Ook in de toekomst zullen steden steeds vaker met watercrises worden geconfronteerd.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 4 mei 2018

‘Gebrek aan economische kennis bij Nederlandse politici zorgelijk’

PolitICOloog Sander Boon (1971) poneert vanuit zijn decennialange ervaring dat de kennis van economie in de Nederlandse politiek sterk te wensen overlaat. Tijdens een interview dat u hieronder kunt volgen, doet hij heel wat opmerkelijke en intelligente uitspraken.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 4 mei 2018

Trauma in wording

Zouden de risICO’s in de markt worden geherwaardeerd naar aanleiding van een strakker monetair beleid? Zouden kasgeld, soliede, korte termijn staatsobligaties en wat Fysiek Goud dan, voorlopig, de enige veilige havens worden?

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs