EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
46
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
24
kliks
21
kliks
19
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord ICO.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord ICO

Geplaatst op: dinsdag 16 oktober 2018

Meer Nederlanders leven in armoede dan tien jaar terug

Het risICO dat iemand in Nederland te maken krijgt met armoede of sociale uitsluiting is de afgelopen tien jaar gestegen. In 2008 ging het nog om 14,9 procent van de Nederlanders, vorig jaar was dat 17 procent, blijkt uit cijfers van Eurostat.

Daarmee zitten meer dan 2,8 miljoen Nederlanders in armoedige omstandigheden. Het Europees statistiekbureau geeft niet aan wat de oorzaken zijn van de stijging.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 15 oktober 2018

ICO’s tegengewerkt en verboden door VS en Zuid-Korea

Ondanks hoge verwachtingen van het tegendeel, blijft Zuid-Korea toch bij haar negatieve houding tegenover ICO’s, crypto-beursgangen. Ze waren verboden en blijven verboden. Onverwacht en een tegenslag voor de cryptosector. Maar een heel ander paar mouwen is wat sinds enige tijd in de States gebeurt, naar verluid. ‘Honderden’ projecten voor ICO’s zien hun plannen gedwarsboomd door de Amerikaanse wetgever. Zouden zonder te weten wetgeving overtreden hebben, die ze niet kennen. Sterker nog: ze durven er slechts anoniem over spreken! Wat is er hier aan de hand?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 12 oktober 2018

SEC onderzoekt nog honderden ICO's (en intensiveert cryptocurrency onderzoek)

Honderden nieuwe cryptocurrency projecten worden "stiekem" volop onderzocht door de Amerikaanse Securities & Exchange Commission (SEC). Het gaat om projecten die zich niet aan de regels hebben gehouden tijdens de lancering van hun Initial Coin Offering (ICO). Ondertussen zijn vele ontwikkelteams van altcoins bezig met verzamelen van bewijs: Hun crypto project mag niet als security worden gezien. Is dit een altcoin drama in de maak? Of zal het voor de meeste altcoins meevallen rondom dit SEC onderzoek?

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: donderdag 11 oktober 2018

Griekenland, het risICO dat niemand wil zien

De focus van de financiële markten lag de voorbije dagen grotendeels op Italië. Een risICO dat volledig verwaarloosd wordt is de situatie van de Griekse banken.

De focus van de financiële markten lag de voorbije dagen grotendeels op Italië. Een risICO dat volledig verwaarloosd wordt is de situatie van de Griekse banken.

De Griekse banken kennen een belangrijke inzinking en dat binnen de uiterst negatieve context van de beurs van Athene. Die noteert op haar laagste niveau in 31 maanden. Sinds begin oktober hebben de vier belangrijkste banken Piraeus Bank, Eurobank, Alpha Bank en National Bank belangrijke verliezen laten optekenen. De aandelen Piraeus Bank gingen de voorbije 2 weken ruim 30% lager. De MSCI Greek bank index moest in dezelfde tijdsspanne een verlies van 16% incasseren.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 10 oktober 2018

Economische schade door natuurrampen voorbije 20 jaar gestegen tot 2.528 miljard euro

Er doen zich almaar meer klimaatgerelateerde natuurrampen voor en het kostenplaatje van die rampen is explosief toegenomen. Dat blijkt uit een onderzoek van het VN-kantoor voor de beperking van het risICO op rampen (UNISDR), dat vandaag in Genève werd voorgesteld.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs