EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
Bron: AmsterdamGold
16
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord ICO.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord ICO

Geplaatst op: woensdag 5 december 2018

'VK loopt risICO op langdurige Brexit-onderhandelingen met Brussel'

Het Verenigd Koninkrijk zal bij het uitblijven van een transitieakkoord nog langdurig vastzitten in onderhandelingen met Brussel. Dat schrijft de Britse procureur-generaal Geoffrey Cox in het woensdag gepubliceerde juridisch advies over het huidige Brexit-akkoord.

In het document schrijft Cox onder meer dat onder de zogeheten 'backstop'-regeling, die intreedt als de EU en het VK geen akkoord bereiken in de transitieperiode, het Verenigd Koninkrijk "voor onbepaalde tijd" vast zal zitten in "langdurige en repeterende rondes van onderhandelingen".

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 3 december 2018

RecessierisICO stijgt door stijging werkloosheidsuitkeringen

Afgelopen week werd duidelijk dat de Amerikaanse werkloosheidsuitkeringen voor de derde week op rij wisten te stijgen. Het aantal uitkeringen steeg naar 234.000; de hoogste stand in zes maanden tijd. En beleggers kunnen hier maar beter aandacht aan besteden, want dit is een betrouwbare indicator voor toekomstige recessies.

Bank of America Merrill Lynch econoom Michelle Meyer liet eerder deze maand weten dat werkloosheidsclaims verreweg de meest betrouwbare indicator is voor het voorspellen van recessies. Zij liet in een brief aan haar klanten weten dat tijdens de laatste zeven recessies het 6-maandelijkse groeipercentage van werkloosheidsclaims, gemiddeld gezien, verdubbelde op weg naar een recessie. Deze constatering is op de bovenstaande illustratie, afkomstig van Yahoo Finance, in beeld gebracht.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 2 december 2018

Trump dreigt ermee uit handelsakkoord NAFTA te stappen

De Amerikaanse president Donald Trump dreigt uit het vrijhandelsakkoord NAFTA te stappen als de Democraten niet instemmen met het nieuwe handelsakkoord dat Trump ter vervanging van NAFTA sloot met Canada en MexICO. Dat schrijft The New York Times.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 1 december 2018

Trump ondertekent vervanger van NAFTA

De Amerikaanse president Donald Trump heeft in Buenos Aires zijn handtekening gezet onder een nieuw handelsakkoord met buurlanden Canada en MexICO. Ook de Canadese premier Justin Trudeau en de Mexicaanse president Enrique Peña Nieto ondertekenden het akkoord dat de oude vrijhandelsovereenkomst NAFTA moet vervangen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 30 november 2018

Grote onderwerpen die (ook) besproken worden op de G20-top

Vrijdag en zaterdag spreken de twintig grootste economieën tijdens de zogeheten G20-top in de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires. Naast officiële gespreksonderwerpen als duurzame voeding en de toekomst van werk, zullen internationale politieke kwesties ook besproken worden.

De landen die in Argentinië bijeenkomen zijn natuurlijk het gastland, Australië, Brazilië, Canada, China, Duitsland, Frankrijk, India, Indonesië, Italië, Japan, MexICO, Rusland, Saoedi-Arabië, Turkije, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Zuid-Afrika, Zuid-Korea en de EU als blok.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs