EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord IMF.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord IMF

Geplaatst op: donderdag 7 november 2019

IMF-topvrouw waarschuwt voor wereldwijd schuldenrecord: niet zonder risico

De wereldwijde schuldenberg was nooit zo hoog, vooral door toedoen van de private sector. En dat is niet zonder risico, zo waarschuwde de topvrouw van het Internationaal Monetair Fonds Kristalina Georgieva vandaag.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 6 november 2019

IMF: Eurogebied moet plannen gaan maken voor economische tegenwind

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) heeft de eurozone woensdag gewaarschuwd dat er voorzorgsmaatregelen op tafel moeten liggen bij economische tegenspoed. De kans hierop is toegenomen door problemen in de industriële sector, handel én omdat de Europese Centrale Bank (ECB) weinig middelen heeft om de economie weer aan te zwengelen, aldus het IMF.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 5 november 2019

China vervangt VS als motor van de wereldeconomie

China heeft de Verenigde Staten vervangen als motor van de wereldeconomie. Dat blijkt uit cijfers die het Internationaal Monetair Fonds (IMF) verzamelde in zijn World Economic Outlook.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: zondag 3 november 2019

Acht jaar Draghi en de waarschuwing van het IMF

  En dat was het dan. Het Draghi-tijdperk bij de ECB is voorbij. Draghi gaat definitief de monetaire geschiedenisboeken in als de eerste ECB-president die de officiële rente nooit heeft verhoogd. Tijdens de laatste vergadering onder zijn leiding, in oktober, besloot de bank alweer de rente ongewijzigd te houden. Hij verlaagde die rente wel, acht keer maar liefst. Er waren heel wat aankondigingen van quantitative easing of een uitbreiding dan wel verkleining ervan en aan handvol keren waarin hij het LTRO dan wel TLTRO-loket openstelde.

[...]

Lees verder op GoldRepublic
Geplaatst op: donderdag 31 oktober 2019

Wat de miljardair stichter van ’s werelds grootste hefboomfonds het meest vreest

We hebben het dan over Ray Dalio van Bridgewater met $150 miljard onder beheer. Het antwoord op de vraag gesteld in de titel? Hetzelfde als iedere andere belegger, professioneel en occasioneel: een serieuze wereldwijde groeivertraging. Dat wat in de herfst van 2019 ook wel de concensus is. Plus de als gegeven beschouwde onmacht van centrale banken om daar met rentetarieven nog veel aan te verhelpen. Het is tevens wat het IMF verwacht voor 2020: ‘”substandard growth rate” in the US, Chinese and European economies next year’.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs