EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord IMF.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord IMF

Geplaatst op: vrijdag 15 mei 2020

Amerikaanse kleinhandel maakt zich grote zorgen over de toekomst

De maatregelen die de overheden hebben genomen om het coronacrisis in de kiem te smoren, weten te zorgen voor een diepe crisis. Het Internationale Monetaire Fonds (IMF) liet onlangs nog weten dat hoogstwaarschijnlijk de krimp groter zal zijn dan waar vandaag de dag rekening mee wordt gehouden. In de VS is de economische schade als gevolg van het coronavirus al goed zichtbaar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 1 mei 2020

IMF: wéér die hand niet in eigen boezem

Het IMF publiceerde het Global Financial Stability Report en toonde daarmee weer eens te meer het eigen brevet van onvermogen. Want het IMF waarschuwt weliswaar voor te grote schulden, maar steekt de hand niet in eigen boezem. Geen woord. Geen syllabe over de verantwoordelijkheden van monetaire overheden die sinds 2010 een beleid van gratis geld hebben gevoerd.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 28 april 2020

IMF houdt geen rekening met financiële crisis

Er kan geen misverstand over bestaan: een lockdown is voor de economie onwaarschijnlijk slecht. We gaan gewoon door met het torpederen van onze economie, zegt Kees de Kort, macro-econoom en BNR economiecommentator. 'Het herstelverhaal van het IMF, een heropleving van de wereldeconomie in 2021, is totale bullshit. Hou op met die flauwekul, openen die economie!'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 23 april 2020

Het belang van historische kennis en onafhankelijke informatie

De uitbraak van het coronavirus heeft de grootste economische crisis sinds de jaren dertig veroorzaakt. Volgens schattingen van het IMF krimpt de wereldeconomie dit jaar zelfs met 3%, waarbij ontwikkelde economieën het hardst worden geraakt. De crisis raakt niet alleen de financiële markten, maar ook bedrijven en consumenten.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: dinsdag 21 april 2020

Deze grafiek maakt duidelijk hoe belangrijk het consumentenvertrouwen is

Het coronavirus weet er voor te zorgen dat de wereldeconomie dit jaar te maken gaat krijgen met een recessie. Tenminste, dat is de verwachting van het IMF. En die gedachte lijkt niet meer dan logisch te zijn, want het coronavirus zorgt er voor dat een groot deel van de wereldeconomie op dit moment stil ligt. En dat kan grote gevolgen gaan hebben op het consumentenvertrouwen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs