EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
45
kliks
42
kliks
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord REM.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord REM

Geplaatst op: vrijdag 16 november 2018

Kredietbureau S&P: Lagere beoordeling voor VK bij 'harde' Brexit

Voor het Verenigd Koninkrijk dreigt een aanpassing van de kredietwaardigheid als het land zonder goede afspraken uit de Europese Unie vertrekt. 

Dat schrijft ratingbureau Standard & Poor's (S&P) naar aanleiding van het conceptakkoord over de Brexit, dat pREMier Theresa May door het Britse parlement moet loodsen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 14 november 2018

Principeakkoord Brexit is rond maar…

De onderhandelaars van de EU en pREMier May hebben een voorlopig akkoord gesloten. Het leek of lijkt wel een never ending story. Want rond is de scheiding technisch nog zeker niet.De grootste hordes volgen misschien zelfs nog. Om 15:00 op woensdag 14 november moet zij het plan voorleggen aan haar ministers. Wat nog geen makkie zal zijn. En dan volgt ‘in principe’ het slot van deze hele saga. Of een soort van slot, hmm. Namelijk de stemming erover in het Britse Lagerhuis. In Groot-Brittannië zal waarschijnlijk voortaan tien keer nagedacht worden, vooraleer nog eens een volksraadpleging te houden?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 13 november 2018

Japan: Abe gaat weer stimuleren

'Het gaat wat beter, het gaat wat slechter, maar er komt geen richting in', dat is volgens Kees de Kort de strekking van de Japanse economie in een notendop. Uit cijfers van de Japanse Centrale Bank die gisteren werden vrijgegeven blijkt dat het land van de rijzende zon er op economisch vlak niet zo best voor staat. Geheel in lijn met zijn Abenomics gaat de Japanse pREMier Abe Shinzo dus weer stimuleren. De Kort verwacht dat de groei van de Japanse economie in het derde kwartaal mager of negatief zal zijn.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 9 november 2018

Italië wil niet tornen aan basisinkomen en lagere pensioenleeftijd

Italië gaat zijn standpunt over de belangrijkste punten van de begroting niet wijzigen. Dat heeft vicepREMier Luigi di Maio vrijdag duidelijk gemaakt op een persconferentie.

"We hebben beloftes gedaan en we gaan deze beloftes nakomen om zo een geloofwaardig land te blijven", zei Di Maio. De leider van de Vijfsterrenbeweging (M5S) voegde daaraan toe dat de invoering van het voorgestelde basisinkomen en de lagere pensioenleeftijd niet uitgesteld worden.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 8 november 2018

Zilverprijs kan steun verwachten uit 3 groeisectoren

De zilverprijs zit al jaren in de hoek waar de klappen vallen. Maar de beste REMedie voor lage grondstofprijzen zijn lage grondstofprijzen. Vroeg of laat ontstaat er terug een onevenwicht waardoor de prijsdruk weer gaat stijgen. Een toenemende vraag vanuit 3 groeisectoren kan daar bij helpen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs