EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
45
kliks
42
kliks
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Rusland.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord RUSLAND

Geplaatst op: zaterdag 17 november 2018

VS zouden oorlog tegen RUSLAND of China verliezen

De Verenigde Staten zouden het mogelijk moeilijk kunnen krijgen om een oorlog tegen China of RUSLAND te winnen. Dat staat in een rapport van een aantal experts van de National Defense Strategy Commission van het Amerikaanse Congres. Vooral wanneer het Amerikaanse leger met meerdere fronten tegelijkertijd zou worden geconfronteerd, dreigen volgens de experts grote problemen. In het rapport worden een aantal aanbevelingen gedaan om de slagkracht van het Amerikaanse leger te versterken.

[...]

Lees verder op express.live
Geplaatst op: maandag 12 november 2018

Nieuwe olie-oorlog op komst

De OPEC en RUSLAND beramen zich over de volgende zet in het schaakspel tussen de olieproducerende landen en de VS.

Amerikaanse inspanningen om een stijging van de olieprijzen te vermijden door druk uit te oefenen op de Golfstaten om hun productie op te voeren leveren resultaat op. Een vat ruwe olie kostte vrijdag 20% minder dan een maand geleden, toen de hoogste prijs in 4 jaar werd bereikt.

[...]

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 5 november 2018

RUSLAND stookt vuur met Oekraïne weer op

RUSLAND voert harde economische sancties in tegen buurland Oekraïne. De Russische premier Dmitri Medvedev heeft vorige week een decreet ondertekend met speciale maatregelen tegen 322 Oekraïense burgers en 68 bedrijven.

Lees verder op ad.nl
Geplaatst op: woensdag 24 oktober 2018

Poetin: De Krim is van ons

De Krim is Russisch grondgebied, omdat de bevolking van het schiereiland op democratische wijze heeft aangegeven dat ze bij RUSLAND wil horen. Dat ze de Russische president Poetin afgelopen week tijdens de vijftiende editie van de Valdai International Discussion Club. Hij refereerde aan de situatie in Kosovo, die volgens hem veel minder democratisch is verlopen.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 24 oktober 2018

Prijs palladium naar nieuw record

De prijs van palladium bereikte dinsdag een nieuw record van €986 per troy ounce. Het edelmetaal is de laatste dagen al sterk in prijs gestegen vanwege oplopende spanningen tussen RUSLAND en de Verenigde Staten, waardoor beleggers zich meer zorgen maken over de beschikbaarheid van de grondstof. RUSLAND is met een productie van ongeveer 80 metrische ton op jaarbasis goed voor bijna 40% van de wereldwijde productie.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs