EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
46
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
39
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Rusland.
Artikel 1 tot 5
Geplaatst op: zondag 18 maart 2018

Amerikaanse senators: “RUSLAND mag geen S-400 systemen verkopen”

Een groep Amerikaanse senatoren onder leiding van Bob Menendez wil nieuwe sancties opleggen aan RUSLAND, indien zij hun S-400 luchtafweersystemen aan andere landen gaan leveren. Verschillende landen hebben de laatste tijd belangstelling getoond voor dit Russische systeem, dat in staat is gevechtsvliegtuigen en conventionele raketten uit de lucht te halen.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: vrijdag 16 maart 2018

Herstelt RUSLAND de machtsbalans met nieuwe kernwapens?

RUSLAND probeert met de ontwikkeling van nieuwe supersonische raketten de militaire machtsbalans in de wereld te herstellen, maar de onthulling van deze wapens werd in de Westerse media vooral uitgelegd als een soort wraakactie van Poetin en een aanzet naar een nieuwe wapenwedloop. Emeritus hoogleraar Internationale Verhoudingen Kees van der Pijl en journalist Stan van Houcke analyseerden voor Café Weltschmerz de toespraak van Poetin en plaatsen deze in een historisch perspectief.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: donderdag 15 maart 2018

Ook VS, Frankrijk en Duitsland beschuldigen RUSLAND van vergiftigingsincident

De Verenigde Staten, Duitsland en Frankrijk steunen de beschuldigingen van de Britse premier Theresa May aan het adres van RUSLAND. Ook zij houden RUSLAND verantwoordelijk voor de vergiftiging van de voormalig dubbelspion Sergej Skripal en zijn dochter en spreken van ‘het eerste offensieve gebruik van zenuwgas in Europa sinds de Tweede Wereldoorlog’. De twee werden eerder deze week vergiftigd en in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: donderdag 15 maart 2018

RUSLAND wil opheldering over vergiftigingsschandaal in Verenigd Koninkrijk

Het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken eist meer opheldering van de Britse regering over het incident waarbij de voormalig Russische dubbelspion Sergej Skripal en zijn dochter werden vergiftigd. Volgens de regering van Theresa May staat het vast dat de regering in Moskou verantwoordelijk gehouden moet worden voor deze aanval, terwijl het onderzoek nog loopt en er volgens RUSLAND nog geen harde bewijzen op tafel zijn gekomen.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 14 maart 2018

Russische stafchef waarschuwt VS voor interventie in Syrië

Gedurende de afgelopen dagen heeft er een scherpe escalatie in de verhoudingen tussen het Westen en RUSLAND plaatsgevonden. De focus ligt op dit moment op het gifgasincident in Engeland waar RUSLAND door Theresa May in niet mis te verstane bewoordingen van beschuldigd wordt. En als eerste maatregel zijn, na het verstrijken van een ultimatum aan RUSLAND, al 23 Russische diplomaten uitgewezen.

Lees verder op Geotrendlines

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs