EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Rusland.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord RUSLAND

Geplaatst op: woensdag 20 november 2019

Goudreserves van Servië stijgen met 9 ton

Niet alleen RUSLAND, China en Turkije kopen goud ook Servie is actief op de positie in goud te vergroten. Steeds meer....

Lees verder op Doijer & Kalff
Geplaatst op: donderdag 14 november 2019

World Gold Council: Grootste studie ooit over de particuliere goudbezitter

Maar liefst 18.000 bezitters van goud in de VS, RUSLAND, India, China, Duitsland en Canada werden ondervraagd. De wereldomvattende survey vanwege de World Gold Council gaat na waarom de particulier het gele edelmetaal verwerft en waar. Hoe hij er tegenover staat. Wat zijn drijfveren zijn en waar de interesse vandaan komt. Het ‘what, how, why and where people buy gold.’

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 13 november 2019

RUSLAND en China zoeken toenadering tot elkaar

Europa is nog altijd de belangrijkste handelspartner van RUSLAND, maar de laatste jaren richten de Russen hun blik meer naar het oosten. Daardoor pakt China een steeds groter marktaandeel van de EU af. Sinds 2002 groeide het marktaandeel van China in de totale import van RUSLAND van 3% naar 21%. Ter vergelijking, in dezelfde periode zakte die van de EU van 53% naar 40%.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: zondag 10 november 2019

Apple snel weg uit RUSLAND?

Het Russische parlement heeft een eerste ontwerp van een wet goedgekeurd die producenten van elektronica (van smartphones tot Smart TV) wil verplichten Russische apps te pre-installeren op hun apparaten. Met de wet lijken de Russen vooral Apple te willen treffen. De iPhonemaker pre-installeert namelijk nooit vreemde apps op zijn apparaten. Apple had eerder al gezegd mogelijk RUSLAND te zullen verlaten als de wet definitief werd goedgekeurd.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: zondag 3 november 2019

Turkije kiest Russische gevechtsvliegtuigen

Turkije en RUSLAND hebben bijna een overeenkomst bereikt over de levering van 36 Russische gevechtsvliegtuigen. Het gaat om straaljagers van het type Sukhoi Su-35, relatief nieuwe toestellen die vijf jaar geleden werden gelanceerd. Deze deal is opmerkelijk, omdat Turkije niet zo lang geleden nog Amerikaanse vliegtuigen op haar verlanglijstje had staan.

Lees verder op Geotrendlines.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs