EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
43
kliks
40
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Rusland.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord RUSLAND

Geplaatst op: maandag 15 juli 2019

Botswana na RUSLAND opnieuw grootste diamantproducent ter wereld

De wereldwijde diamantontginning heeft het voorbije jaar een productie van 148,2 miljoen karaat gerealiseerd. Dat betekende een daling met bijna 2 procent tegenover het jaar voordien. Dat blijkt uit een rapport van het Kimberley Proces. De inkomsten van de sector stegen daarentegen met 2 procent tot 14,47 miljard dollar. De producenten konden immers rekenen op een gemiddelde verkoopprijs van 97,5 dollar per karaat. Dat betekende een stijging met 4 procent tegenover het jaar voordien.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 11 juli 2019

RUSLAND bouwt nieuwe snelweg naar China

De Russische premier Dmitri Medvedev heeft onlangs groen licht gegeven voor de aanleg van een nieuwe snelweg. De nieuwe snelweg wordt meer dan 2.000 kilometer lang en heeft de bijnaam ‘Meridian Highway’ gekregen.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: dinsdag 9 juli 2019

Het geweldige uit-het-niets-cijfer van de OESO

De OESO doet voorspellingen, macro-econoom Kees de Kort schudt het hoofd. Zag de OESO alles wat minder gaan, nu overheerst het idee dat over een paar maanden stabilisatie in een aantal landen optreedt. Zoals in Frankrijk, Japan, het VK en de grote emergings China, RUSLAND en India. Frankrijk gelooft De Kort wel, de rest niet.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 3 juli 2019

Nederlandse zeehavens verwerkten recordvolume aan goederen in 2018

Nederlandse zeehavens verwerkten in 2018 een recordvolume aan goederen. De overslag van containers steeg het sterkst, geholpen door de fors gestegen aanvoer van voornamelijk hout en papier uit RUSLAND, meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) woensdag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 2 juli 2019

Waarom is Zweden bang voor RUSLAND?

In januari 2018 berichtte Geotrendlines over een handleiding van de Zweedse overheid, waarin ze de bevolking instrueerde wat te doen bij een mogelijke invasie van een vreemde mogendheid. De brochure ‘If war comes’ lag enkele maanden later bij alle Zweedse huishoudens op de deurmat. In het 20 pagina’s tellende boekje staan lijstjes met voedsel en andere zaken die iedere inwoner moet prepareren bij een aanval, maar ook handleidingen over hoe om te gaan met nepnieuws en wat de te doen bij een terroristische aanslag. De regering in Stockholm bracht de brochure voornamelijk uit vanwege de toenemende dreiging uit RUSLAND.

Lees verder op Geotrendlines.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs