EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
Bron: Aullure.com
27
kliks
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Rusland.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord RUSLAND

Geplaatst op: dinsdag 19 maart 2019

RUSLAND viert vijfde verjaardag van hereniging met de Krim

Het is vandaag vijf jaar geleden dat de Krim zich via een referendum aansloot bij RUSLAND. Het land vierde deze dag met een concert op het schiereiland, dat voorheen tot Oekraïne behoorde. Tijdens het concert feliciteerde president Poetin de bevolking met het feit dat ze zich vijf jaar geleden uitspraken voor aansluiting bij RUSLAND.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: woensdag 13 maart 2019

Google willigt 8 op 10 censuurverzoeken door RUSLAND in

RUSLAND koestert plannen om zijn internet aan een sterkere staatscontrole te onderwerpen. Daarbij zou de overheid ook de mogelijkheid krijgen om in noodgevallen de online verbindingen met de rest van de wereld door te knippen. Dat heeft de voorbije periode al tot herhaaldelijke protesten geleid.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 13 maart 2019

Italië probeert sancties tegen RUSLAND te beëindigen

Italië probeert de Europese Unie ervan te overtuigen de sancties tegen RUSLAND op te heffen. Dat zei de Italiaanse premier Giuseppe Conti afgelopen vrijdag tijdens een conferentie over buitenlands beleid in Genua. Volgens de premier zijn de sancties niet alleen ineffectief, maar brengen ze ook schade toe aan de economie van Italië.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: maandag 11 maart 2019

RUSLAND voegt 6,2 ton goud aan reserves toe

RUSLAND heeft in januari 6,2 ton goud aan haar reserves toegevoegd, zo blijkt uit cijfers van de centrale bank. Daarmee komt de totale goudvoorraad uit op 2118,2 ton, goed voor de vijfde plaats in de ranglijst van landen met de grootste goudreserves. Door de stijging van de goudprijs is de marktwaarde ook verder toegenomen, namelijk tot $89,5 miljard. Daarmee vertegenwoordigt het edelmetaal 18,8% van de totale reserves van de Russische centrale bank.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: maandag 11 maart 2019

Ook overheden willen een stuk van de crypto/blockchain taart

Van RUSLAND tot de Amerikaanse staat Colorado. Van Argentinië tot Duitsland. Tal van landen willen een vinger in de (crypto en blockchain)pap. Sommige sloven zich zelfs uit om maar niets van de technologie te missen. Om al was het maar een stukje ervan binnen te halen. Gelijk hebben ze natuurlijk. Het kan hun alleen maar ten goede komen. Maar of we als adepten van crypto en blockchain daar nu zo blij mee moeten zijn? Tenslotte is bitcoin (BTC) 10 jaar geleden opgericht in een geest van anti-overheid. En met de méér dan ‘aandacht’ van Noord-Korea zijn we al helemaal niet opgezet.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs