EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Express.live
29
kliks
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Rusland.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord RUSLAND

Geplaatst op: woensdag 16 mei 2018

Merkel: 'Geen oplossing Syrië zonder RUSLAND, Turkije en Iran'

De situatie in Syrië inmiddels zo omvangrijk geworden dat er geen oplossing mogelijk is zonder RUSLAND, Turkije en Iran daarbij te betrekken, dat zei de Duitse bondskanselier Merkel woensdag in een toespraak. Landen als Saoedi-Arabië en Jordanië zouden ook aan dat proces moeten deelnemen. Merkel zei ook dat Europa meer zou moeten doen om het geweld in Syrië te stoppen.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 16 mei 2018

RUSLAND opent brug naar de Krim

Deze week werd de nieuwe brug van het Russische vasteland naar de Krim geopend. Er is in totaal 2,5 jaar aan de brug gewerkt, die met een lengte van 19 kilometer niet alleen de langste van RUSLAND is, maar ook van heel Europa. Naast een vierbaans autoweg wordt er ook gewerkt aan een spoorverbinding, die naar verwachting volgend jaar in gebruik zal worden genomen.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 9 mei 2018

Poetin: "De hele wereld ziet dat monopolie van de dollar onbetrouwbaar is"

Het monopolie van de dollar als wereldreservemunt voor veel landen een gevaar, zo concludeerde de Russische president Poetin. Ook sprak hij zijn voornemen uit om de economische soevereiniteit van RUSLAND versterken, zodat het land minder afhankelijk wordt van de dollar. In zijn eerste optreden na zijn inauguratie zei Poetin dat RUSLAND in het verleden naïef is geweest door te denken dat andere landen zich aan de regels van de Wereldhandelsorganisatie zouden houden, terwijl die regels steeds vaker geschonden worden om bepaalde landen onder druk te kunnen zetten.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 9 mei 2018

Explosie van de olieprijs lijkt een certitude

De Amerikaanse president Donald Trump heeft dinsdag aangekondigd dat de Verenigde Staten zich terugtrekken uit het akkoord dat Iran, vijf andere wereldmachten (China, RUSLAND, Frankrijk, Groot-Brittannië en Duitsland)  en de EU in 2015 hebben gesloten. Bedoeling was daarbij om het Iraanse kernprogramma af te remmen. 

De president zei ook dat hij ‘het hoogste niveau van sancties’ tegen de Islamitische Republiek opnieuw wil invoeren. Voor de oliemarkten gaat het om het belangrijkste evenement sinds het akkoord tussen de OPEC en RUSLAND in december 2016.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 2 mei 2018

Juncker: "Geen Europese veiligheidsagenda zonder RUSLAND"

Europa moet het contact met RUSLAND herstellen en er moet een einde komen aan de retoriek die past bij een Koude Oorlog. Dat zegt de voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker, in een interview met de Volkskrant. Ook is er volgens hem is er geen veiligheidsagenda voor Europa denkbaar zonder RUSLAND daarin te betrekken.

Lees verder op Geotrendlines
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs