EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Rusland.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord RUSLAND

Geplaatst op: maandag 16 september 2019

RUSLAND wil voortaan in euro’s en yuan lenen

RUSLAND zal dit jaar en volgend jaar geen geld meer lenen in dollars, maar in andere valuta zoals de euro en de yuan. Dat zei de Russische minister van Financiën Anton Siluanov vorige week donderdag. Op deze manier wil RUSLAND haar blootstelling aan de dollar verkleinen. Eerder zette de centrale bank van RUSLAND al een deel van haar valutareserves om van dollars naar euro’s en yuan.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: woensdag 11 september 2019

Frankrijk: “Europa moet relatie met RUSLAND herstellen”

De tijd is gekomen om het wantrouwen tussen Europa en RUSLAND te verminderen, omdat zij op strategisch en economisch niveau partners zouden moeten zijn. Dat zei de Franse minister van Buitenlandse Zaken Jean-Yves Le Drian na afloop van een ontmoeting met zijn Russische collega Sergei Lavrov in Moskou.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: maandag 9 september 2019

Poetin wil topoverleg G8 met China en India

RUSLAND is bereid een nieuwe bijeenkomst van de G8 te organiseren, op voorwaarde dat ook India en China mogen deelnemen. Dat zei de Russische president Vladimir Poetin deze week tijdens het Eastern Economic Forum in Vladivostok. Hij staat open voor een nieuwe bijeenkomst van de G8, waar RUSLAND sinds 2014 van uitgesloten wordt.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: maandag 9 september 2019

RUSLAND wil obligaties in yuan uitgeven

RUSLAND wil eind dit jaar of begin volgend jaar obligaties in yuan uitgeven, zo meldt de South China Morning Post. Met de uitgifte van nieuwe leningen in de Chinese valuta krijgen handelaren uit China een nieuw instrument in handen om in RUSLAND te beleggen. Ook geeft het bedrijven en beleggers in RUSLAND de mogelijkheid om veilig tegoeden in yuan aan te houden.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: dinsdag 3 september 2019

Russische bank koopt goud in

De Russische staatsbank Promsvyazbank heeft onlangs een grote hoeveelheid goud ingekocht. Dat bevestigde de plaatsvervangend minister van Financiën van RUSLAND, Alexei Moiseev dinsdag naar aanleiding van een artikel in de Russische krant Kommersant. De krant schreef dat de bank recent voor 23 miljard roebel aan goud heeft ingekocht. Dat is omgerekend een bedrag van €313 miljoen, wat neerkomt op een volume van 7 tot 8 ton goud op de lokale markt.

Lees verder op Geotrendlines.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs