EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Rusland.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord RUSLAND

Geplaatst op: maandag 20 mei 2019

RUSLAND en Venezuela overwegen de dollar te vervangen door roebels en petro’s

Aldus Jorge Valero, de Venezolaanse vertegenwoordiger bij de Verenigde Naties. Beide landen zoeken een makkelijkere en meer effectieve manier om onderling betalingen af te handelen, voegde hij er nog aan toe. De sancties vanwege de VS nopen Venezuela, dat nog steeds lijdt onder hyperinflatie, zich tot cryptomunten te wenden. En RUSLAND heeft ook nog een appeltje te schillen met de Verenigde Staten. Om dezelfde reden want ook dit land wordt gesanctioneerd.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 16 mei 2019

Derk Jan Eppink over geopolitiek in Europa

Hoe kan Europa zich het beste opstellen ten aanzien van grootmachten als de Verenigde Staten, RUSLAND en China? Volgens Derk Jan Eppink, kandidaat voor het Europees Parlement, zou Europa zich open moeten stellen voor een multipolaire wereld, waarin samenwerking met alle machtsblokken mogelijk is.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: woensdag 15 mei 2019

Een andere blik op RUSLAND: Marie-Thérèse ter Haar en Eric van de Beek

Wat is er met RUSLAND gebeurd na het uiteenvallen van de Sovjet-Unie? En hoe komt het dat de relatie tussen het Westen en RUSLAND de laatste jaren zo moeizaam verloopt? Journalist Eric van de Beek sprak voor Café Weltschmerz met Marie-Thérèse ter Haar van de RUSLAND & Oost-Europa Academie. Volgens Marie-Thérèse ter Haar hebben veel Nederlanders door de politiek en de media een verkeerd beeld gekregen van RUSLAND.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: donderdag 9 mei 2019

Pompeo: “RUSLAND is agressief in Arctische Oceaan”

RUSLAND is agressief in de Arctische Oceaan en ook China moet goed in de gaten worden gehouden. Dat zei Mike Pompeo, de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, eerder deze week tijdens een toespraak in Finland. Hij spreekt van een toenemende militaire aanwezigheid van RUSLAND in deze regio.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: vrijdag 3 mei 2019

Noord-Korea is ‘s nachts nog altijd een zwart gat

Wellicht is de economie van Noord-Korea nog armer, meer volatiel en meer weergevoelig dan algemeen wordt aangenomen. Dat blijkt uit rapporten die voor hun analyses gebruik maken van satellietbeelden van de nachtverlichting. Dat meldt het magazine The Economist. Uit de rapporten blijkt dat Noord-Korea tijdens de nacht vooral op een donker vlak lijkt, omgeven door een felle gloed uit Zuid-Korea, China en RUSLAND.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs