EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 13 artikelen gevonden met het woord Standard .
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord STANDARD

Geplaatst op: dinsdag 25 februari 2020

Het coronavirus heeft effect op 42% van het Chinese BBP

Volgens de economen van STANDARD Chartered kan 42% van het Chinese BBP geraakt worden door het coronavirus. En volgens de economen kan die economische schade uiteindelijk overal in de wereld voelbaar worden. De financiële markten kunnen daar ook zonder twijfel door geraakt worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 31 oktober 2019

Wat de miljardair stichter van ’s werelds grootste hefboomfonds het meest vreest

We hebben het dan over Ray Dalio van Bridgewater met $150 miljard onder beheer. Het antwoord op de vraag gesteld in de titel? Hetzelfde als iedere andere belegger, professioneel en occasioneel: een serieuze wereldwijde groeivertraging. Dat wat in de herfst van 2019 ook wel de concensus is. Plus de als gegeven beschouwde onmacht van centrale banken om daar met rentetarieven nog veel aan te verhelpen. Het is tevens wat het IMF verwacht voor 2020: ‘”subSTANDARD growth rate” in the US, Chinese and European economies next year’.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 10 januari 2019

7 opkomende landen bij 10 grootste economieën van 2030

Tegen het einde van het volgende decennium zullen de tien grootste economieën van de wereld zeven naties omvatten die momenteel als een groeiland worden bestempeld. Dat blijkt uit een rapport van de Britse bank STANDARD Chartered. Gesteld wordt niet alleen dat China volgend jaar de Verenigde Staten als grootste economie van de wereld - gerekend op basis van de koopkracht - zal aflossen, maar voorspeld wordt tevens dat India dat voorbeeld tegen het einde van volgend decennium zal volgen.

[...]

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 16 november 2018

Kredietbureau S&P: Lagere beoordeling voor VK bij 'harde' Brexit

Voor het Verenigd Koninkrijk dreigt een aanpassing van de kredietwaardigheid als het land zonder goede afspraken uit de Europese Unie vertrekt. 

Dat schrijft ratingbureau STANDARD & Poor's (S&P) naar aanleiding van het conceptakkoord over de Brexit, dat premier Theresa May door het Britse parlement moet loodsen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 28 oktober 2018

Ook ratingbureau STANDARD & Poor's verlaagt kredietwaardigheid Italië

Kredietbeoordelaar S&P (STANDARD & Poor’s) heeft zijn vooruitzichten voor de kredietwaardigheid van Italië naar beneden bijgesteld. Volgens S&P zijn de economische en fiscale plannen van de nieuwe Italiaanse regering slecht voor de economische groei van het land.

Lees verder op HLN.be
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs