EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 16 artikelen gevonden met het woord Willem Middelkoop.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord WILLEM MIDDELKOOP

Geplaatst op: donderdag 13 februari 2020

De Bitcoin Show: de spotlight op…WILLEM MIDDELKOOP!

Laat ons toch niet vergeten dat er nog leven is (voorlopig toch?!) buiten het Coronavirus/Covid19. Niemand minder dan WILLEM MIDDELKOOP, levenslang succesvol investeerder, is te gast in DBS. Hij laat zijn licht schijnen over bitcoin et al. Een man met gezond verstand, ook in beleggersmiddens een witte raaf. De man ook die de Kredietcrisis zag aankomen. Zijn bestseller ‘Als de dollar valt’ heeft hem op de voorgrond geplaatst; Willem is wereldberoemd (in Nederland toch). Watch and learn!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 10 januari 2020

WILLEM MIDDELKOOP en Paul Buitink: ‘Monetaire Reset is nu echt begonnen’

Paul Buitink in gesprek met WILLEM MIDDELKOOP bij Cafe Weltschmerz in navolging op deze video die in september 2019 werd opgenomen. De ontwikkelingen zijn sindsdien versneld. In Jackson Hole sprak de Britse centrale bankier Marc Carney over de noodzaak van een nieuwe wereld reservemunt, als opvolger voor de dollar.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 22 december 2019

WILLEM MIDDELKOOP over beleggen in grondstoffen

En: Wat gaat er gebeuren met de dollar?

En: Wat gaat er gebeuren met de dollar?

WILLEM MIDDELKOOP was onlangs te gast bij RTL-Z om te praten over beleggen in grondstoffen. Ondanks de neergaande trend in grondstofprijzen blijft Middelkoop positief. Hij voorziet schaarste in verschillende grondstoffen, waardoor de prijzen uiteindelijk zullen stijgen. Zo kijkt hij met veel interesse naar palladium, een grondstof waarvan de vraag al jaren groter is dan het aanbod. Met een groeiende wereldeconomie zal de vraag naar dit edelmetaal verder toenemen, terwijl de productiecapaciteit beperkt is.

[...]

Lees verder op GoudStandaard.com
Geplaatst op: maandag 28 oktober 2019

De crisis in het hart van ons financieel systeem

Die merken we nu nog niet echt, in de herfst van 2019, maar ze is wel al begonnen! Het zijn grote, zware woorden, deze uitspraak, maar we doen er goed aan deze zeer ernstig te nemen. Ze goed tot ons te laten doordringen. De tekens zijn aan de wand. Voor wie ze opmerkt en de vinger aan de pols houdt tenminste. Van het financieel economische, monetaire wereldgebeuren. U verneemt het allemaal tot in detail op BNR Nieuwsradio. In de wekelijkse Cryptocast is WILLEM MIDDELKOOP te gast. Zowat dé goudkenner van Nederland. Hij kijkt behalve naar goud ook naar het nieuwe ‘digitale goud’; bitcoin dus.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 9 september 2019

WILLEM MIDDELKOOP en Paul Buitink over een Monetaire Reset en een New World Currency

In deze nieuwe aflevering van Café Weltschmerz gaat Paul Buitink opnieuw in gesprek met WILLEM MIDDELKOOP, als vervolg op het interview van december 2018. Daarin spraken de heren over het naderende einde van de dominantie van de Amerikaanse dollar.

Lees verder op Biflatie.nl
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs