EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 19 artikelen gevonden met het woord Willem Middelkoop.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord WILLEM MIDDELKOOP

Geplaatst op: zondag 30 december 2018

WILLEM MIDDELKOOP in gesprek met Nout Wellink (ex-DNB)

WILLEM MIDDELKOOP in gesprek met Nout Wellink, ex-president van de DNB, bij Cafe Weltschmerz. De heren praten onder andere over de media, geopolitieke veranderingen, centrale banken, de huidige monetaire situatie, de huizenmarkt, technologische ontwikkelingen, koopkrachtontwikkeling, pensioenen, goud, een mogelijke crisis, en de SDR (Special Drawing Right).

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 20 december 2018

WILLEM MIDDELKOOP over het einde van de dollar

WILLEM MIDDELKOOP in gesprek met Paul Buitink bij Cafe Weltschmerz. De heren praten over het einde van de dollar. De dollar is sinds 1944 de wereldmunt en wordt nog voor 80% gebruikt voor olietransacties, 100% voor de internationale betalingen en 65% worden de internationale reserves in dollars aangehouden. De geschiedenis stelt echter dat gedurende ca. 60/80 jaar één munt de belangrijkste is.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 13 november 2018

Complottheorieen worden vaak complotpraktijken - WILLEM MIDDELKOOP

Een nieuwe aflevering van Cafe Weltschmerz. Naar aanleiding van het boek van WILLEM MIDDELKOOP ‘Patronen van bedrog’ praat Van Houts met Middelkoop over internationaal politiek- en economisch bedrog. Theatermaker George van Houts maakte het theaterstuk Kom Plot waarin hij vragen plaatst over 9/11. Over complottheorieën die complotpraktijken zijn geworden.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 25 september 2018

WILLEM MIDDELKOOP: Bitcoin gaat naar $100.000,-

In ‘Cryptocast’, een podcast die te horen is op BNR, was WILLEM MIDDELKOOP recent te gast. In de cryptoshow wordt het laatste bitcoin en crypto nieuws besproken. Daarna wordt de wekelijkse gast aan de tand te gevoeld over de laatste ontwikkelingen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 28 april 2018

Gehoord in de wandelgangen

Quinton Hennigh van Novo Resources was vorige week één van de sprekers op de Commodity Discovery Day. Ik wilde eigenlijk één ding heel graag van hem horen en gelukkig stelde WILLEM MIDDELKOOP de vraag die ook op mijn lippen lag. De vraag draait namelijk rond een uitspraak die Keith Barron eind vorig jaar deed op zijn blog. Keith Barron is een veteraan uit de mijnsector en hij verdiende een fortuin met de Fruta del Norte ontdekking in Ecuador.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs