EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 21 artikelen gevonden met het woord Willem Middelkoop.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord WILLEM MIDDELKOOP

Geplaatst op: maandag 9 september 2019

WILLEM MIDDELKOOP en Paul Buitink over een Monetaire Reset en een New World Currency

In deze nieuwe aflevering van Café Weltschmerz gaat Paul Buitink opnieuw in gesprek met WILLEM MIDDELKOOP, als vervolg op het interview van december 2018. Daarin spraken de heren over het naderende einde van de dominantie van de Amerikaanse dollar.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 21 januari 2019

Ons systeem is op langere termijn niet houdbaar

WILLEM MIDDELKOOP in gesprek met Lex Hoogduin bij Cafe Weltschmerz. Hoogduin is hoogleraar Economie van complexiteit en onzekerheid in financiële markten en financiële instituten.

Hoogduin is voormalig directielid van De Nederlandsche Bank. Het gesprek is een terugblik vanuit zijn toenmalige rol als directielid bij de Nederlandse Bank op de crisisperiode vanaf 2007.

Het gesprek beweegt zich vervolgens naar het heden met een ernstige blik naar de toekomst. Het huidge systeem is ook op langer termijn volgens Hoogduin niet houdbaar.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 19 januari 2019

Lex Hoogduin: "Het huidige financiële systeem is eindig"

Sinds het uitbreken van de crisis is er teveel nadruk gelegd op het versterken van de buffers van banken, maar er is onvoldoende gekeken naar meer structurele problemen. Dat zegt voormalig centraal bankier Lex Hoogduin in een gesprek met WILLEM MIDDELKOOP bij Café Weltschmerz. Volgens hem is het monetaire systeem al veel eerder haar anker kwijtgeraakt.

[...]

Lees verder op GoudStandaard.com
Geplaatst op: zondag 30 december 2018

WILLEM MIDDELKOOP in gesprek met Nout Wellink (ex-DNB)

WILLEM MIDDELKOOP in gesprek met Nout Wellink, ex-president van de DNB, bij Cafe Weltschmerz. De heren praten onder andere over de media, geopolitieke veranderingen, centrale banken, de huidige monetaire situatie, de huizenmarkt, technologische ontwikkelingen, koopkrachtontwikkeling, pensioenen, goud, een mogelijke crisis, en de SDR (Special Drawing Right).

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 20 december 2018

WILLEM MIDDELKOOP over het einde van de dollar

WILLEM MIDDELKOOP in gesprek met Paul Buitink bij Cafe Weltschmerz. De heren praten over het einde van de dollar. De dollar is sinds 1944 de wereldmunt en wordt nog voor 80% gebruikt voor olietransacties, 100% voor de internationale betalingen en 65% worden de internationale reserves in dollars aangehouden. De geschiedenis stelt echter dat gedurende ca. 60/80 jaar één munt de belangrijkste is.

Lees verder op Biflatie.nl
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs