EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 36 artikelen gevonden met het woord asset.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord ASSET

Geplaatst op: donderdag 9 april 2020

Over de wereld die cashloos wordt en wat daarna komt

The world is going cashless, zegt de Digital ASSET Investor (DAI). En wie zijn wij om hem tegen te spreken. Integendeel: deze Amerikaanse man runt zijn YouTube kanaal (63,4K abonnees) getuigend van common sense. Gezond verstand. En verbeelding. Imagination. Dat moet je ook hebben, wanneer je naar investeringen in de crypto en blockchainwereld zoekt. Vaak ook komt hij met weetjes, kennis en inzichten dat je denk bij jezelf: waar hààlt hij het. In de positieve zin dan.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 20 maart 2020

Cryptomarkt leeft weer op/Aandelen tussen hoop en vrees/Buitengrens Europa dicht

Bitcoin plus 19 procent. XRP plus 16 procent. Ethereum (ETH) doet er op dinsdag 17 maart 2020 rond het middaguur 15 procent bij. De altcoins die de laatste twee dagen of zeg maar sinds weken het zwaarst getroffen werden, komen terug van heel diep. Sommige zoals de kleinste, neem een Worldwide ASSET eXchange (WAXP) gaan boven de 50 procent stijging op enkele uren.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 18 februari 2020

Coronavirus en krediet: de perfecte storm

Zerohedge, gekend voor zijn ultrakritische standpunten, opinies en artikelen, wijst op het gevaar voor een financiële en economische meltdown. Een imminente instorting. De negatieve effecten van het Coronavirus/Covid 19 voor de wereldeconomie zijn nu reeds ampel zichtbaar. We schrijven 17 februari 2020. Spaargeld is zo goed als verdwenen. De liquiditeit staat dicht bij of zit op het nulpunt. De waarderingen van ASSETs, financiële en economische waarden, aandelen en vastgoed, zijn torenhoog en geprijsd voor perfectie. Overheden, investeringsfondsen en particuliere beleggers willen er nog steeds niet aan. De impact van de zo grotendeels gesloten fabriek van de wereld, China, kan de druppel zijn. De spreekwoordelijke druppel dan die de e

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 26 september 2019

De rol van Goud in ‘het naderen van het einde van het globale fiatgeld experiment’

Zowel de aandelenmarkt als de vastgoedmarkt zullen minstens 95 procent van hun waarde verliezen. Dat is wat Egon von Greyerz stelt, de ‘Founder and Managing Partner of Matterhorn ASSET Management AG (MAM) and GoldSwitzerland.’ En alleen goud zal redding bieden, voorspelt hij. Von Greyerz raadde het gele edelmetaal reeds in 2002 aan zijn klanten aan. De goudkoers deed toen $300 per troy ounce. In september 2019 is dat $1500. De echte stijging richting $10.000 is pas begonnen, dixit von Greyerz…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 9 september 2019

Oud Fed Voorzitter Greenspan: ‘Beleggers willen wat waarde houdt voor 20, 30 jaar.’

Tijdens a CNBC interview verklaarde de voormalige (1987 tot 2006) Federal Reserve Voorzitter Alan Greenspan de stijgende goudprijs. Die tikt record na record aan ‘because investors are looking for hard ASSETs that they know will have value in 20 or 30 years.’ Plus 26 procent alvast in het afglopen jaar tot augustus 2019. Greenspan maakt een link met een steeds ouder wordende bevolking. Die wil zeker zijn dat ze zichzelf kan onderhouden in de toekomst, stelt hij. 

Lees verder op Biflatie.nl
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs