EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 13 artikelen gevonden met het woord bankrun.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord BANKRUN

Geplaatst op: zaterdag 12 januari 2019

Gele Hesjes: Laatste nieuws van uur tot uur. 12 Januari 2019

Geen D-day maar G-day op zaterdag 12 januari 2019. Gelehesjes-dag dus. We brengen u het meest recente nieuws over het verloop van wat een heel bijzondere dag belooft te worden. Zodra er iets van belang te melden valt, zullen aparte Updates volgen. Wordt de geplande BANKRUN op Franse banken een historische gebeurtenis? Of loopt e.e.a. af met een sisser? Het programmaverloop van de eerste uren is alvast bekend.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 11 januari 2019

BANKRUN op Franse banken: De ergste nachtmerrie van de Franse politiek

“De ergste nachtmerrie van de Franse politiek”. Zo benoemt een sympathisant van de Gele Hesjesbeweging (GH) het op Facebook. Een mogelijke BANKRUN staat zaterdag 11 januari 2019 te gebeuren in Frankrijk. Door sociale media is de protestbeweging snel gegroeid. Er wordt onderling contact gehouden en acties gecoördineerd. “La France en colère !”, zo staat op de site officiel des Gilets Jaunes (GJ) te lezen. Het is verzamelen geblazen te Bourges om 10:00. De negende actie ook van de GJ: ‘Acte 9 : Rassemblement de tous les Gilets Jaunes au centre de la France.’

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 9 januari 2019

Gele hesjes organiseren BANKRUN in Frankrijk

De Gele Hesjes beweging doet de oproep tot een BANKRUN in Frankrijk. Op zaterdag 12 januari worden de aanhangers van de Gele Hesjes gevraagd hun geld van de bank te halen. De Gele Hesjes uiten al weken hun onvrede over de huidige politieke en economische ontwikkelingen en zetten nu een nieuwe stap om hun doel te bereiken.

[...]

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 5 september 2018

'Persbericht DNB had BANKRUN DSB kunnen voorkomen'

De Nederlandsche Bank (DNB) ondernam geen actie om de gevolgen van een alarmerend krantenbericht over DSB Bank te verzachten. Dat blijkt uit een verklaring van Benno van der Zaag, voormalig hoofd communicatie bij DNB.

"We zijn die ochtend wel bezig geweest met de gevolgen van dat artikel, maar de zaken gingen heel snel die dag", vertelt Van der Zaag woensdag op de laatste dag van de verhoren door Dirk Scheringa bij de rechtbank in Den Haag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 15 augustus 2018

Turkije aan de Bitcoin? Koerscrash Turkse Lira drijft bevolking naar alternatieven

Gaat Turkije massaal aan de Bitcoin, nu de koers van de Turkse Lira in enkele dagen compleet is ingestort? De vlucht naar euro's en dollars is logisch, net als investeren in goud. Maar de vraag is of ook Bitcoin kan helpen bij behoud van economische waarde voor de Turken. Het handelsvolume in cryptocurrencies steeg er afgelopen dagen snel, maar de gevreesde grote BANKRUN blijft (voor nu) nog uit. Kunnen cryptocurrencies hoop bieden aan de Turkse bevolking als economische vluchthaven, net als in Venezuela?

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs