EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord beleggen.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord BELEGGEN

Geplaatst op: dinsdag 18 februari 2020

Mensen met geld hebben nu hun beste jaren

De huidige ontwikkeling van de beurs biedt de Amerikanen met geld de beste jaren van hun leven, zegt Kees de Kort. 'Het is een ontzagwekkende plus voor het vertrouwen van mensen die BELEGGEN, en dat is geen kleine groep.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 15 januari 2020

Superbelegger Jim Rogers: “We gaan een verschrikkelijke tijd tegemoet”

“Dit is niet hoe een gezonde economie er uitziet.” Jim Rogers (geboren 1942, VS) is een monument in de wereld van BELEGGEN, investeren. Heel vroeg voorzag hij de markt voor grondstoffen exploderen (Hot commodities). De boom in aandelen van groeimarkten (A bull in China). Rogers reisde de wereld rond in een custom made Mercedes op zoek naar investeringen (Adventure Capitalist). Een man met een speurneus voor winstkansen. Iemand naar wie we beter heel aandachtig kunnen luisteren dus!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 28 december 2019

Russisch staatsfonds overweegt te investeren in goud

Het Russische staatsfonds moet overwegen een deel van haar vermogen in goud te BELEGGEN. Dat liet de Russische minister van Financiën, Anton Siluanov, eerder deze week weten. Hij verklaarde dat BELEGGEN in edelmetaal op lange termijn stabieler is dan BELEGGEN in financiële activa.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: zondag 22 december 2019

Willem Middelkoop over BELEGGEN in grondstoffen

En: Wat gaat er gebeuren met de dollar?

En: Wat gaat er gebeuren met de dollar?

Willem Middelkoop was onlangs te gast bij RTL-Z om te praten over BELEGGEN in grondstoffen. Ondanks de neergaande trend in grondstofprijzen blijft Middelkoop positief. Hij voorziet schaarste in verschillende grondstoffen, waardoor de prijzen uiteindelijk zullen stijgen. Zo kijkt hij met veel interesse naar palladium, een grondstof waarvan de vraag al jaren groter is dan het aanbod. Met een groeiende wereldeconomie zal de vraag naar dit edelmetaal verder toenemen, terwijl de productiecapaciteit beperkt is.

[...]

Lees verder op GoudStandaard.com
Geplaatst op: dinsdag 10 december 2019

7 tips voor wie twijfelt om te BELEGGEN

De rente op onze spaarrekening grenst aan het nulpunt. Door de inflatie neemt de werkelijke koopkracht alleen maar af, waardoor ook meer conservatieve spaarders een beleggingsfonds overwegen. Maar wie zich voor het eerst op de beleggingsmarkt begeeft, zet daarmee een stap in de onbekende. Hoog tijd dus voor duiding en enkele praktische tips!

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs