EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord beleggen.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord BELEGGEN

Geplaatst op: zaterdag 11 mei 2019

Bitcoin is de beste investering van 2019

Inderdaad; beter dan olie of zelfs aandelen. Wie zou dat hebben vermoed in december 2018? (Wijzelf, zie hier voor het bewijs maar dit terzijde.) Bitcoin was voor de zoveelste maal dood verklaard, geen hond die de munt nog wilde aanraken. En toch, en toch. Net dat is het moment om erin te BELEGGEN, de munt te kopen. Dat is tegendraads of contrarian BELEGGEN en loont het meest van alle beleggingstechnieken.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 29 april 2019

Grootste Amerikaanse beurshuizen geven miljoenen beleggers toegang tot cryptoBELEGGEN

Eerst was er het gerucht dat géén gerucht blijkt en waarover Biflatie ook schreef. Het Amerikaanse beurshuis Ameritrade zou experimenteren met BELEGGEN in cryptomunten. Samen met Charles Schwab, Fidelity Investments en E-Trade vormen deze de vier grootste beurshuizen van de VS. En laat het nu net deze laatste, E-Trade zijn die de grote en eerste stap zet. Die voor een traditionele megabroker toch opmerkelijk mag heten. Namelijk zijn 4,9 miljoen klanten directe toegang bieden tot cryptoBELEGGEN. Vooreerst in bitcoin (BTC) en ethereum (ETH).

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 25 april 2019

Heeft BELEGGEN in goud nog zin?

BELEGGEN in goud is altijd wat een buitenbeentje geweest, maar leek de laatste jaren helemaal van de radar te zijn verdwenen. De goudprijs bleef maar dalen en zelfs tijdens de terugval op de beurs, eind vorig jaar, kon goud zijn reputatie als veilige haven niet waarmaken. Maar is het tij nu wel gekeerd? Zo kunt u in goud investeren.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 12 april 2019

Primeur! Harvard University heeft de smaak van cryptoBELEGGEN te pakken...

Het endowment fund (giftenfonds) van de prestigieuze Harvard University heeft een cryptomunt gekocht. Of om preciezer te zijn: een token. Dat is groot nieuws voor de crypto- en blockchain wereld. Het is bij ons weten een primeur dat een institutioneel rechtstreeks in een (andersoortige) digitale munt stapt. We berichtten eerder op Biflatie reeds over twee Amerikaanse pensioenfondsen, ‘een’ universiteitsfonds en een verzekeringsmaatschappij. Een hospitaalsysteem-voorziener en ook een privé stichting. Een endowment fund is een fonds dat bestaat uit giften van bedrijven en private personen, veelal oud-studenten.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 1 april 2019

BELEGGEN in goud: +2,9% eerste kwartaal 2019

BELEGGEN in goud heeft een rendement van 2,9% opgeleverd in het eerste kwartaal van 2019. Goud steeg in de eerste drie maanden van dit jaar met €1051 per kg. De goudprijs is afgelopen vrijdag gesloten op €37.020 per kg. In geheel 2018 steeg goud met 3%.

[...]

Lees verder op DoijerKalff
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs