EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
45
kliks
42
kliks
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord beleggen.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord BELEGGEN

Geplaatst op: dinsdag 13 november 2018

BELEGGEN of sparen? Wat is slim om te doen gezien de huidige periode waar wij in zitten?

BELEGGEN of sparen? De vraag stellen is ze beantwoorden. En dat is wel zo eenvoudig. ‘Werken en sparen doet geld vergaren‘, is een oud Nederlands spreekwoord. Met de nadruk op ‘oud’ want het is inderdaad niet meer van deze tijd. We zouden het beter kunnen moderniseren tot: ‘Werken en BELEGGEN doet geld vergaren.‘ (Al bekt dat niet zo lekker natuurlijk).

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 9 november 2018

Doug Casey: ‘Waar je in 2019 vooral NIET in moet BELEGGEN

Doug Casey is een legendarische belegger, en dan vooral een contraire belegger. Hij is zo’n belegger die weg blijft van bubbels wanneer ze op springen staan. En een belegger die beleggingen vindt vóór ze een bubbel vormen. In onderstaand interview legt hij uit waar hij kansen ziet voor 2019 en waar je vooral NIET moet BELEGGEN.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 6 november 2018

BELEGGEN in grondstoffen: De perfecte storm biedt ongeziene kansen

‘De spreekwoordelijke perfecte storm raast over de grondstoffensector’, zegt investeringsfonds VanEck. Maar het is een perfecte storm van underperformance die de sector historisch bijzonder aantrekkelijk maakt. Dit biedt ongeziene kansen voor beleggers die verder kunnen kijken dan vandaag en morgen.

In het 3e kwartaal werd de grondstoffensector weer zwaar getroffen. De handelsoorlog tussen de VS en China weegt op de globale economische groei. Basismetalen als aluminium, zink, koper en nikkel moesten allemaal inleveren. De goudprijs dipte in Q3 onder $1.200 en ook de olieprijs staat al meer dan 10% onder zijn (voorlopige?) piek.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 2 november 2018

Bitcoin uitgelegd zodat een kind van 5 jaar het ook kan begrijpen

Bitcoin, blockchain, cryptomunten, … het is allemaal nieuw en voor veel mensen moeilijk te begrijpen. Veel mensen begrijpen alleen maar dat de prijzen de laatste maanden fors omhoog (of omlaag) gaan van al deze cryptomunten. Maar je kan niet succesvol BELEGGEN op lange termijn zonder dat je weet wat het is.

Daarom onderstaande uitleg van Bitcoin (en blockchain) zodat zelfs een kind van 5 jaar het zou kunnen begrijpen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 30 oktober 2018

5 fouten die nieuwe beleggers in cryptomunten vaak maken

BELEGGEN in cryptomunten kan bijzonder spannend en winstgevend zijn. Helaas is het niet voor iedereen weggelegd. Er hangt een bijzonder risicogehalte aan vast. Die risico’s zorgen ervoor dat veel nieuwe beleggers fouten maken. En die fouten kunnen dan weer veel geld kosten in plaats dat het veel geld opbrengt.

Zorg daarom dat jij onderstaande 5 fouten niet maakt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs