EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
42
kliks
40
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord beleggen.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord BELEGGEN

Geplaatst op: woensdag 3 juli 2019

Belgische langetermijnrente voor het eerst onder nul: dit betekent het voor u

De Belgische langetermijnrente is deze ochtend voor het eerst in de geschiedenis onder nul gezakt. Dat betekent dat wie nu zou BELEGGEN in staatsobligaties die nog tien jaar lopen intrest moet betalen in plaats van er te ontvangen. België is niet het enige land waar dit gebeurt. Ook in Duitsland, Nederland, Finland, Frankrijk en Oostenrijk is dat het geval.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 19 juni 2019

Is dit het ideale moment om in koffie te BELEGGEN?

Beleggers die al wat langer meelopen, zullen inmiddels wel weten dat je in bijna alles kan investeren. Beleggers die nog niet zolang actief zijn op de beurs, zullen wellicht vreemd opkijken bij het horen van een belegging in koffie. Toch is het mogelijk om in koffie te BELEGGEN. En het kan zelfs behoorlijk lucratief zijn.

De koffieprijs kende in tegenstelling tot de aandelenmarkten een fanatische beursmaand mei. Tijdens deze maand steeg de koffieprijs met ruim 15% in waarde. Deze prijsstijging was overigens hard nodig, want de koffieprijs heeft sinds de top van 2011 ruim 70% aan waarde moeten inleveren. Net als veel andere commodities heeft koffie het de laatste jaren niet gemakkelijk gehad.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 11 juni 2019

Drie megatrends als vuurwerk voor de cryptomarkt

Een gezegde in de wereld van BELEGGEN luidt: ‘a rising tide lifts all boats.’ Dit geldt ook voor de wereld der digitale munten en tokens. Zoals weer gebleken is met de meer dan verdubbeling van de bitcoinkoers in de eerste helft van 2019. Want ook tal van alternatieve coins, altcoins, stegen sterk in waarde. Vaak voor geen specifieke reden, gewoon omdat ze meegetrokken werden naar boven door BTC. Voor de tweede helft van dit jaar staan er dan nog twee belangrijke gebeurtenissen in de cryptomarkt op til. En een derde van zelfs nog meer gewicht in mei 2020. Ze betreffen drie munten met van de grootste marktkapitalisaties. Zullen ook ditmaal weer heel wat altcoins ‘aan boord’ klimmen? Meegetild worden met het stijgende tij?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 5 juni 2019

De slimme manier om te investeren in Bitcoin

De slimme of misschien zelfs slimste wijze om in bitcoin (BTC) te BELEGGEN heet ‘dollar cost averaging’. Het betekent eenzelfde bedrag op een regelmatig tijdstip investeren. In dit geval in bitcoin. Hetzelfde principe wordt trouwens al sinds mensenheugenis toegepast bij het BELEGGEN in aandelen. De belangrijkste beurswijsheid is misschien wel: Koop laag, verkoop hoog. Dit lijkt eenvoudig en logisch maar is in de praktijk heel moeilijk toegepast. Wel zo met het dollar cost averaging (DCA) systeem. Want je koopt automatisch méér waarde voor hetzelfde geld.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 27 mei 2019

Bitcoin hier, bitcoin daar, bitcoin overal

Als oudste en grootste in marktkapitalisatie is het nog steeds bitcoin die van alle digitale munten de meeste aandacht trekt. Het is ook de eerste term of eerste munt die zelfs complete leken op het gebied van crypto/blockchain herkennen. Er viel dan ook in mei 2019 weer heel wat opwindend nieuws te melden. Niet alleen particuliere en professionele beleggers, overheden en internationale organisaties tonen almaar meer interesse voor in het bijzonder bitcoin. Met respectievelijk erin BELEGGEN, wetgeving te trachten (!) construeren en daadwerkelijke toepassingen. Maar het is zeker de bedrijfswereld die het drukst in de weer is met crypto & blockchain integreren. ‘Cryptocurrency is apparently on the minds of the biggest companies all over the world. Every day we are seeing successful, multinational businesses jump into the crypto game.’

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs