EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord beleggen.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord BELEGGEN

Geplaatst op: maandag 8 juni 2020

Miljardair: ‘Hoe veilig BELEGGEN in 2020’/Principes voor succes nog steeds geldig?

De achttienvoudige dollarmiljardair waarvan sprake is de Amerikaan Ray Dalio (geboren 1949). Een van de meest succesvolle hefboomfonds managers, waarover we al eerder schreven. Het jaar 2020 is allerminst succesvol begonnen, met het Coronavirus dat uitbrak. Waarvan we de economische, financiële, psychologische en sociaalmaatschappelijk klappen nog dagelijks aan het incasseren zijn. De aandelenbeleggers lopen toch reeds vooruit op een gehoopt economisch herstel in de tweede jaarhelft. De vastgoedbeleggers wachten nog voorzichtig af hoe hun markt zal reageren. En ook de nietmeerzoalternatieve beleggingen in edelmetalen en cryptomunten doen het uitstekend. Something’s gotta give, want dit lijkt een onhoudbare, onrealistische situatie. Alles omhoog? Iedereen wint, geen gezeik iedereen rijk? Bijzonder onwaarschijnlijk en wanneer iets té goed lijkt om waar te zijn…?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 20 mei 2020

Waarom investeren in een beleggingsplan verstandig is, ook nu

Sparen Voor startende beleggers lijkt het contra-intuïtief, maar een doorwinterde belegger weet dat u niet enkel moet investeren wanneer de koersen net stijgen. De ‘truc’ is om regelmatig op vaste tijdstippen te blijven BELEGGEN. Spaargids.be legt uit wat u moet weten als u wil starten met BELEGGEN.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 2 april 2020

Hebt u zelf vragen over corona en uw geld? Stel ze hier

Bijna 1 op 10 Belgen zit al noodgedwongen aan zijn spaargeld om rond te komen in deze corona tijden. Dat blijkt uit een enquête van KBC, HLN en VTM Nieuws. Heeft u zelf vragen over corona en uw geld? Van sparen, over BELEGGEN tot tegemoetkomingen? Stel ze hier. Samen met de specialisten van KBC beantwoorden we vanaf morgen de meest gestelde vragen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 16 maart 2020

Biflatie Pensioen Bulletin: Pensioenpotten gaan wegrotten

Het was natuurlijk al lang kommer en kwel aan het pensioenfront. Nu is er een nieuwe gevechtslinie bij, het virusfront rukt op. Dit hebben we niet zien aankomen, zo zal de reactie zijn van de vermogensbeheerders die namens de pensioenfondsen een heel groot deel van het pensioenvermogen BELEGGEN op de financiële markten. In aandelen en in obligaties. We wisten al dat BELEGGEN in staatsleningen niets meer oplevert. Vrijwel alle Europese staatsleningen kennen negatieve rentetarieven.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 3 maart 2020

Mensen met geld hebben nu hun beste jaren

De huidige ontwikkeling van de beurs biedt de Amerikanen met geld de beste jaren van hun leven, zegt Kees de Kort. 'Het is een ontzagwekkende plus voor het vertrouwen van mensen die BELEGGEN, en dat is geen kleine groep.'

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs