EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: zondag 15 september 2019

Crypto is ‘sound money’

Zo concludeert News.BITCOIN.com toch, vanwege de talrijke Venezolaanse burgers die hun heil zoeken in cryptomunten: ‘Distrust of the Bolivar Prompts Venezuelans to Seek Sound Money.’ De Ryver BITCOIN Cash group instrueert ter plaatse de alternatieven voor fiatgeld. Hyperinflatie tiert welig in Venezuela. Volgens een peiling heeft 88 procent van de bevolking het vertrouwen in de nationale munt, de Bolivar, verloren.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 9 september 2019

New kid…pardon: 1 miljard whale on the block

Voor 1 miljard dollar tegenwaarde aan BITCOIN werd in één transactie op 6 september 2019 getransfereerd. De eigenaar van de wallet is onbekend, wat ook logisch is.. 94504 BTC om precies te zijn met een waarde in dollar op dat moment van 1,031 miljard. Het is Whale alert dat de enorme verschuiving van deze waarde opmerkte. Een van de mogelijke redenen is dat op die dag BITCOIN futuresbeurs Bakkt open ging voor deposito’s. Wordt deze misschien de bestemming?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 2 september 2019

BITCOIN: kalmte voor de storm?

De volatiliteit in de BITCOINkoers is erg laag. Het handelsvolume is zelfs extreem laag. Er lijkt nauwelijks iets te gebeuren, en BTC blijft hangen rond de $9.600. Maar wie een beetje de trend van BITCOIN volgt, weet dat deze toestand niet lang zal aanhouden. Verschillende indicatoren zijn bearish, maar BTC verrast de meesten van ons nog vaak. Is het de stilte voor de storm?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 2 september 2019

Gaat BITCOIN zijn vierde parabolische stijging in?

Dat is toch wat Peter Brandt, de bekende technisch analist sinds 1980, als een goede mogelijkheid ziet. De man voorspelde ook de crypto berenmarkt van 2018 correct, dus zeker iemand om de nodige aandacht te geven. Het zit ‘m allemaal in de charts, de grafieken. En die beheerst Brandt als geen ander. Deze grafiek dus:

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 30 augustus 2019

Handelsoorlog VS-China: beleggers vluchten in goud en BITCOIN

Cryptobeurs eToro ziet vanuit het VK coninue accumulatie van goud en BITCOIN. Vooral einde 2018 en in april 2019 zag de beurs de orders torenhoog gaan. Zowel goud traditioneel als ‘nieuwkomer’ BITCOIN worden gekocht als tegengewicht voor internationale spanningen. Als vlucht naar ‘zekerheid.’ Voor spanningen en grote onzekerheid op geopolitiek en economisch gebied. Die zijn er dan ook, helaas, meer dan genoeg. Met een escalerende handelsoorlog en alle gevolgen vandien als voornaamste katalysator. Met mogelijk nog meer nare ontwikkelingen in het verschiet.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs