EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
43
kliks
40
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: donderdag 18 juli 2019

BITCOIN aan 100.000 komt eraan. En wel hierom…’

Stop één procent van uw net worth (uw netto bezit) in BITCOIN, wordt in onderstaande video aangeraden. Hoe zouden we dit kunnen tegenspreken. De hoofdreden is wel de halving van de digitale munt op 23 mei 2020. Beide voorgaande halveringen van de beloning voor het mijnen veroorzaakten explosieve koersstijgingen. Waarom zou het ditmaal anders zijn? Wel integendeel: dit is de winter van 2017 niet maar de zomer van 2019. Er zijn zoveel meer valabele redenen voor BITCOIN om nieuwe toppen op te zoeken.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 17 juli 2019

BITCOIN sentiment is slecht en dat is goed

Als contrarian ben je steeds op zoek om het tegenovergestelde te doen van ‘de markt’. Lees: de meerderheid der beleggers. O.i. is het meest de minderheid heeft gelijk. Zo is de populariteit van de zoekterm ‘BITCOIN’ tanend. Zowel in Nederland als wereldwijd wordt informatie over ‘BITCOIN’ steeds minder opgevraagd. Dalende populariteit bij de ‘meerderheid’ = kansen voor de ‘minderheid’. Want als iets zeer populair en veelgevraagd is dus, heeft iedereen reeds gekocht. Dus wie blijft er dan nog over om te kopen? Dalende populariteit = lage koersen. Velen verkochten reeds, en dat worden mettertijd vast allemaal opnieuw kopers. Aan welke zijde wilt u staat…?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 17 juli 2019

BITCOIN ‘keldert’ door uitspraken in USA

De koersbeweging van de BITCOIN is de afgelopen weken extreem volatiel geweest, de digitale munt noteert terug onder de 10.000 dollar. Eind juni was een BITCOIN nog 14.000 dollar waard dankzij het nieuws over Facebook die zijn eigen munt gaat uitbrengen volgend jaar, maar in de Verenigde Staten kraken ze dit volledig af. Het gevolg? Digitale munten gingen fors lager.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 17 juli 2019

BITCOIN zakt onder 10.000 dollar na kritiek op Facebooks Libra

De waarde van de BITCOIN is vanavond onder de 10.000 dollar gezakt. Dat gebeurde toen Amerikaanse politici zich kritisch uitlieten over Libra, de geplande cryptomunt van Facebook. Volgens de website Coinmarketcap.com, die de waarde van honderden cryptomunten bijhoudt, was één BITCOIN rond 22.00 uur ruim 9.700 dollar waard.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 16 juli 2019

VS: ‘Cryptomunten een zaak van nationale veiligheid’

De cryptomarkten met BITCOIN voorop zijn sinds de tweede week van juli 2019 in beroering. Aanvankelijk zorgde de aankondiging door Facebook van een eigen cryptomunt voor 2020 voor positieve opwinding. Die sloeg alras om in ernstige zorgen, want de sociale mediagigant krijgt van alle officiële kanten de wind van voren. De topman van Facebooks Calibra, de Libra wallet, David Marcus, wordt op 16 en 17 juli ondervraagd over zijn bedoelingen op Capitol Hill. Om niet te zeggen op de rooster gelegd.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs