EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: maandag 18 maart 2019

VS: naar een oorlog met Venezuela?

Oorlog is, hoe vreselijk het ook is om vast te stellen, populair. In het bijzonder in de Verenigde Staten. Het leidt de burgers af van hun dagelijkse besognes en problemen. Het verenigt ze in een misplaatst soort nationalisme, en dat komt politiek Amerika prima uit. Het laat het militaire apparaat ook toe haar nieuwste dodelijke speeltjes uit te testen in het veld. TechCashHouse is er in ieder geval rotsvast van overtuigd dat zo’n oorlog er zit aan te komen. Dit zal, volgens zijn zeggen, uiterst positief uitwerken op de koersen van goud en cryptomunten. In het bijzonder BITCOIN zal hiervan profiteren. De een zijn dood…u kent het spreekwoord.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 15 maart 2019

Op zoek naar de killer app

BITCOIN was de allereerste realisatie en toepassing van de blockchain. Misschien dat we daarom allemaal verwachten dat de grote doorbraak van de technologie uit de hoek van fintech komt? Financial technology? Een doorbraak, de doorbaak. Dat wat zal zorgen voor massale adaptie, adoptie van of cryptomunten, of de blockchain technologie. Of misschien wel beide tezamen? De killer app, wie die als eerste vindt wordt schandalig rijk…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 14 maart 2019

Zit de BITCOIN nog steeds gevangen in een zeepbel?

Langzaam maar zeker lijkt de BITCOIN uit het diepe dal te kruipen. Tijdens het afgelopen jaar werd de grootste digitale munt ter wereld geconfronteerd met een diepe daling. Vanaf de top gerekend bedroeg die daling zelfs meer dan 80%. En als gevolg daarvan hebben veel cryptobelegers het slagveld moeten verlaten.

In het verleden hebben we te maken gehad met tal van zeepbellen. Zo is bijvoorbeeld te denken aan de internetzeepbel van de late jaren ’90. Voorheen was de titel van ‘grootste zeepbel’ nog toe te kennen aan de tulpenbol. Ten tijde van de Gouden Eeuw was één tulpenbol op een gegeven moment meer waard dan een herenhuis aan de Amsterdamse grachten. Uiteindelijk verliep het verhaal voor de tulpenbol, net als bij de andere zeepbellen in de geschiedenis, dramatisch af.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 13 maart 2019

BITCOIN scepticus Faber koopt dan toch zijn eerste BITCOINs

Marc Faber, ook wel gekend als Dr. Doom omdat hij vaak pessimistisch is over de beurzen, is een BITCOIN scepticus van het eerste uur. Maar er is iets veranderd de afgelopen weken, tijdens een interview met Cash heeft hij laten weten dat hij deze week toch zijn eerste BITCOINs heeft gekocht om digitale ‘assets’ een kans te geven. Faber vindt dat de vooruitzichten zijn verbeterd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 13 maart 2019

Eerste vastgoed ter wereld live geveild met cryptomunten

Alweer een primeur voor de wereld van crypto’s en blockchain. Binance, de grootste cryptobeurs naar handelsvolume, is een partnerschap aangegaan met James Pratt Auctions and NuYen Exchange. De live verkoop per opbod gaat door op 8 april 2019. Een prachtige Australische strandvilla kan dan gekocht worden met BITCOIN (BTC) en Binance Coin (BNB).

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs