EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord currency.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord CURRENCY

Geplaatst op: donderdag 12 september 2019

Frankrijk blokkeert Europese introductie van Facebook-cryptomunt libra

Frankrijk zal de introductie van de Facebook-cryptomunt libra in Europa tegenhouden. Dat zei minister van Financiën Bruno Le Maire donderdag bij de opening van de cryptoCURRENCYbijeenkomst van de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO).

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 11 september 2019

De dollar ligt aan het infuus; got gold? got crypto?

Je hoort en leest het steeds vaker op het einde van de zomer van 2019. De term ‘CURRENCY wars’, oorlog tussen de fiatmunten. De ‘race to debase’, hoe lager je munt noteert hoe beter voor de uitvoer. Ook het einde van de dollar als wereldreservemunt zou nabij zijn. Het is wel een reuze belangrijk onderwerp, wat de uitkomst ook zal zijn. En in hoeverre al dit speculeren op waarheid berust. Want dat einde wordt al wel langer dan een paar jaar aangekondigd. En toch doet de greenback nog steeds zijn ding. For the record: ook wij zijn ervan overtuigd dat die Amerikaanse munt…niet zal verdwijnen, dat niet. Maar de status van wereldreservemunt verliezen? Niet aan twijfelen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 9 september 2019

De wereldeconomie: 86 biljoen dollar in één grafiek

De staat van de wereldeconomie verandert constant, aldus Visualcapitalist. Ook u en wij beïnvloeden deze, met waar we boodschappen doen en benzine tanken, bijvoorbeeld. ‘And as consumer preferences, technology, trade relationships, interest rates, and CURRENCY valuations change — so does the final composition of the world’s $86 trillion economy.’

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 9 september 2019

Dollar gaat status van world reserve CURRENCY verliezen

Dat is: voor wie ‘àlles’ wil weten. Waarom de VS de leiders van Irak en Libië hebben onttroond. (En het is niét omwille van zogenaamde WMD of voor hun olie.) Waarom president Trump China ogenschijnlijk provoceert maar heel dringend een deal nodig heeft. (Omwille van een betere handelspositie jawel, maar dat is niet de hoofdreden.) De reden waarom het einde van de dollar als wereldreservemunt nu heel snel nadert. (En deze keer is het menens want van moetens.)

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 9 september 2019

Willem Middelkoop en Paul Buitink over een Monetaire Reset en een New World CURRENCY

In deze nieuwe aflevering van Café Weltschmerz gaat Paul Buitink opnieuw in gesprek met Willem Middelkoop, als vervolg op het interview van december 2018. Daarin spraken de heren over het naderende einde van de dominantie van de Amerikaanse dollar.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs